Bestill din opplevelse

Hotellopphold

Bord

Selskap

Konferanse

Hotellpakker

Et urbant gjestehus
for alle sanser

I Sandnes sentrum, like ved jernbanestasjonen og den koselige gågate; Langgata, ligger et av Norges mest særpregede hotell og restauranthus. GamlaVærket Gjestgiveri & Tracteringssted er mer enn et hotell, det er en historie.

Bestill rom

GamlaVærket er ett av De Historiske Hotell og Spisesteder

De Historiske er en unik medlemsorganisasjon bestående av mange av Norges mest sjarmerende hotell og spisesteder. Det er 65 hoteller, 20 spisesteder og 1 båt som er medlem av gruppen.

For å få tildelt en slik tittel kreves det et bevisst forhold til vertskapsrollen, der historiefortelling danner rammen for opplevelsene innen overnatting og gastronomi. Med fortiden som ramme, ønsker vi å skape nye historier for våre gjester gjennom spennende opplevelser. Håpet er at disse historiene kan fortsette å leve i gjestenes minne lenge etter at de er kommet hjem.

Kjøp et De Historiske Gavekort

Beretningen som enda ligger i veggene

På Gamlaværket smelter lokale tradisjoner og kremmerske trender sammen i et møtested som gir Sandnes by mer sjel.

En gastronomisk utgave av byens aller første teglverk er gjenskapt i denne opprinnelige gamle gården . Mellom autentisk restaurerte Langgata-fasader og sykkelbyens hovednerve, St. Olavs gate skal det spises, handles og vandres i kulisser som skjerper appetitten på leirbyens opphav.

Det er en historie vi stolte av, og det er en historie som gjør at vi har en helt unik opplevelse å bygge på for våre gjester – stein på stein.

Vår visjon er at GamlaVærket skal være ett urbant gjestehus for alle sanser.

Velkommen til tradisjon, atmosfære og en sanselig hotellopplevelse.

Overnatting på værelser med sjel

GamlaVærket er hotellet med sjel. Er du lei av hoteller det går mange av på dusinet er GamlaVærket stedet for deg.

Standard enkeltrom

Enkeltrom er 9 kvadratmeter, med tregulv, en komfortabel enkeltseng og eget bad. Rommet er utstyrt med skrivebord, Smart TV og hårføner.

Mer

Standard dobbeltrom

Dobbeltrommet er 11 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med Smart TV, hårføner, skrivebord og en komfortabel lenestol. 

Mer

Historisk dobbeltrom

Alle våre rom i den historiske delen er unike og vender ut mot Langgaten. Dobbeltrommet er fra 11 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. 

Mer

Suite

GamlaVærkets suite er 45 kvadratmeter, med antikke møbler, tregulv, egen stue, boblebad og eget bad. Suiten har en stor og utrolig komfortabel dobbeltseng, garderobe, Smart TV, kaffemaskin og vannkoker. 

Mer

Kurs og konferanser

GamlaVærket tilbyr kurs og konferanseopphold i en historisk ramme, med en unik sjel og atmosfære.

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende samtale angående ditt møte, kurs eller konferanse.

En særpreget atmosfære for din feiring

Uansett om det er bursdag, jubileum, dåp, konfirmasjon, sommerfest, julebord, eller bare en samling over et godt måltid, garanterer vi en minnerik opplevelse på GamlaVærket.

Jul

Lukten av tradisjonsrik julemat i det gamle teglverket med mursteinsvegger og tente stearinlys setter den perfekte rammen for et stemningsfullt julebord. 

Bryllup

På GamlaVærket har vi lang erfaring med å planlegge brylluper. Vi ønsker å tilby dere som brudepar den perfekte rammen rundt den store dagen.

Livets merkedager

Det viktigste for oss er å tilrettelegge for en dag som gir gode minner, hvor dere skal få slappe av og nyte deilig mat i godt selskap.

Minnestund

En minnestund er der familie og venner samles over et måltid, og minnes den avdøde etter seremonien. Mange opplever denne samlingen som en fin avslutning på en tung dag.

Arrangementer

Kalender

Hold deg oppdatert på alle våre arrangementer og opplevelser.