GamlaVærket

I hjertet av Sandnes sentrum, ett minutts gange fra togstasjonen og rett på den koselige gågaten Langgata, ligger et av Norges mest karakteristiske hoteller og restauranter.
GamlaVærket Gjestgiveri & Tracteringssted er mer enn bare et hotell, det er en historie.

Bestill et romPakker & Opplevelser

Vår historie

Velkommen til
GamlaVærket

I Sandnes sentrum, like ved jernbanestasjonen og den koselige gågate; Langgata, ligger et av Norges mest særpregede hotell og restauranthus. GamlaVærket Gjestgiveri & Tracteringssted er mer enn et hotell, det er en historie. GamlaVærket er ett av De Historiske Hotel & Spisesteder. 

Beretningen som enda ligger i veggene

På Gamlaværket smelter lokale tradisjoner og kremmerske trender sammen i et møtested som gir Sandnes by mer sjel.

En gastronomisk utgave av byens aller første teglverk er gjenskapt i denne opprinnelige gamle gården . Mellom autentisk restaurerte Langgate-fasader og sykkelbyens hovednerve, St. Olavsgate skal det spises, handles og vandres i kulisser som skjerper appetitten på leirbyens opphav.

Det er en historie vi stolte av, og det er en historie som gjør at vi har en helt unik opplevelse å bygge på for våre gjester – stein på stein.

Vår visjon er at GamlaVærket skal være ett urbant gjestehus for alle sanser.

Velkommen til tradisjon, atmosfære og en sanselig hotellopplevelse.

Kommende arrangementer

Hva skjer på Sandnes?

GamlaVærket er en kulturell attraksjon med våre arrangementer på Sandnes.

Wayne Brasel har en lang jazzkarriere bak seg, og har spilt med mange berømte jazzmusikere fra sin tid i USA. Han har lenge bodd i Sandnes og er professor i musikk på Universitetet i Stavanger.

Nå kommer han og spiller på Torsdagsjazzen på  Vinværket hver torsdag i september og oktober. Dette er en unik mulighet å høre kvalitetsjazz i vår unike lokaler.

Dørene åpner kl. 18.00 for kjøp av drikke og småretter, jazz starter kl. 20.00.

Velkommen!

Påmelding: booking@gamlavaerket.no

Velkommen til en kulinarisk reise gjennom lokale matprodusenter krydret med gode historier. Her har kjøkkensjefen laget en herlig 5-retters meny med vinpakke. Menyen er laget på de beste kortreiste råvarer sesongen ha by på. Arne Hjeltnes fører oss gjennom kvelden med gode historier.

Påmelding: booking@gamlavaerket.no

5-retters meny 750,- pp

Vinpakke 745,- pp

Lysefjorden – Oppdag perlene

Rogaland tilbyr mange fantastiske muligheter for eventyr og opplevelser.

En av Sandnes edelstener

Spise på GamlaVærket

Restauranten på GamlaVærket er definitivt en av Sandnes edelstener. Den har en sjarmerende atmosfære med herlig service. I det fine sommerværet kan du velge å sitte ute, mens det på kjøligere dager fortsatt er mulig å sette seg i solen i vårt glass-innrammede område som vender ut mot gaten. Vi har også trivelige sittegrupper omgitt av gamle murvegger og stearinlys.

Historisk Dobbeltrom

20 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Alle våre rom i den historiske delen er unike og vender ut mot Langgaten. Dobbeltrommet er 20 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med flatskjerm-TV, telefon, hårføner, varmeapparat, skrivebord og en komfortabel lenestol. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 695,- / per natt

Standard Dobbeltrom

22 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Dobbeltrommet er 20 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med flatskjerm-TV, telefon, hårføner, varmeapparat, skrivebord og en komfortabel lenestol. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 495,- / per natt

Referanser

Dette sier folk om oss

Ligger midt i sentrum. Gangavstand til alt. Kjempekoselige rom, hyggelig betjening og fantastisk god mat!! Har vokst opp i Sandnes og Gamla verket gir meg godfølelsen. Alltid førstevalg når jeg skal dit. ❤️

-Hilde

“Anbefalt overnatting”

«Flott, særegne rom, glimrende frokost, og veldig kort avstand til både uteliv og shopping. Populært hotell, så bestill i god tid. Flott historie rundt stedet. «

-Cato

“Fantastisk atmosfære”

Flott rom med sjel, nydelig hotell. Sentralt ved gågaten i Sandnes, god frokost, hyggelig betjening. Flott oppusset med fantastisk atmosfære, dette kan anbefales på det sterkeste. Vi kommer igjen neste gang vi skal overnatte på Sandnes.

-Lishak

«Tipp topp tomell opp»

Jeg har bodd på en del hotell siste 10 årene, både i Norge og utlandet. Men oppholdet på GamlaVærket må sies å være det aller beste jeg har hatt. Ja for neste opphold er allerede booket. Har funnet mitt «hjem» i Sandnes nå. 

-Robert

Kontaktinformasjon

GamlaVærket

St. Olavsgata 38

4306 Sandnes

Telefon: +47 51 68 51 70

Faks: +47 51 68 51 71

resepsjon@gamlavaerket.no

Se på Google Maps