Noe for alle

Pakker & opplevelser

Rogaland tilbyr mange fantastiske muligheter for eventyr og opplevelser.
Nyt aktive eller avslappende dager hos oss.

Opplev Lysefjorden

Dagstur til Lysefjorden og Flørli

Dagstur med fjordcruise til sjarmerende Flørli – kraftbygda med verdens lengste tretrapp.

Midt i Lysefjorden ligger det nedlagte kraftsamfunnet Flørli som ble etablert for 100 år siden. I dag er Flørli et idyllisk feriested med flott natur, unike turopplevelser, åpen kafe og spennende historie. Flørli er også et fantastisk utgangspunkt for flotte naturopplevelser i fjellet. Her finner du blant annet verdens lengste tretrapp med 4444 trappetrinn, som tar deg opp til
750 meter over havet.

Rødne Fjordcruise kjører turer til Flørli lørdager og søndager. Start på denne pakken er derfor fredag eller lørdag.

Inkludert i denne pakken:

 • Billett fjordcruise tur/retur Stavanger – Flørli
 • 1 overnatting, middag og frokost

Opplev Lysefjorden

Fjordcruise Lysefjorden og Preikestolen med Rødne Fjord Cruise

Lysefjorden i Ryfylke er for mange en godt bevart hemmelighet. Her finner du Preikestolen, som er kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter. Men også så mye mer!

Omkranset av spektakulære naturfenomener som Preikestolen, Kjerag-fjellet, ulendt landskap og dramatiske fjellformasjoner kan du nyte en dag på fjorden. Den nye, helelektriske hurtigbåten «Rygerelektra» – en moderne katamaran – tar dere enkelt og komfortabelt fra Stavanger sentrum og det særegne kystlandskapet inn til et nydelig fjordlandskap i en av Norges vakreste og villeste fjorder.

Inkludert i denne pakken:

 • 3-timers fjordcruise
 • 1 overnatting, 3 retters middag og frokost

Opplev Lysefjorden

Preikestolencruise med Rødne Fjord Cruise og fottur opp Preikestolen

Elsker du spektakulær natur? Da er denne kombinasjonsturen noe for deg. Opplev et cruise på Lysefjorden med den nye elektriske katamaranen, MS Rygerelektra. Det gir en helt unik opplevelse å seile nesten lydløst i det vakre landskapet som omgir fjorden. Dere passerer innbydende små øyer og skuer opp bratte fjellsider med mektige fossefall.

Deretter blir det en spennende fottur opp til det berømte fjellplatået Preikestolen, verdenskjent for sin fantastiske panoramautsikt – og et av landets mest spektakulære fotomotiver. Preikestolen er 604 meter høy og ligger som en trone over Lysefjorden.

Inkludert i denne pakken:

 • Fjordcruise
 • Transport
 • Overnatting i to netter inkl. frokost og middag

Fotokredit Outdoorlife Norway

Opplev Lysefjorden

Opplev fjorden i kajakk

Bli med på guidet tur i skjærgården ved Jørpeland, ved inngangen til Lysefjorden!
Utforsk den magiske følelsen av å bevege deg stille over vannet og nyt den spektakulære utsikten og naturopplevelsene underveis. Fra kajakken får du nærkontakt med både fugler, hoppende laks, sel, ørn og den vakre kystlinjen. Her får du også et møte med gamle graver fra jernalderen og en god utsikt til Solspeilet – The Norwegian Stonehenge, som er plassert i skjærgården utenfor Jørpeland. Dette – kombinert med et oppholdet på et historisk hotell – utgjør en fantastisk kortferie som du sent vil glemme!

Inkludert i denne pakken:

 • Guidet fjordtur i kajakk i skjærgården ved Jørpeland
 • Nistepakke fra hotellet
 • Overnatting, frokost og middag

Opplev Lysefjorden

Preikestolencruise & guidet fottur (vinter) – med Rødne Fjord Cruise

Liker du utfordringer? Elsker du spektakulær natur? Da er denne kombinasjonsturen noe for deg. Opplev et cruise på Lysefjorden og bli med erfarne guider på fottur opp til Preikestolen.

Inkludert i denne pakken:

 • Fjordcruise
 • Profesjonell guide
 • Brodder (hvis nødvendig)
 • Gåstaver
 • Hodelykt
 • Varm drikke og snacks (nøttepose)
 • Transport
 • Drop-off på hotellet i Stavanger
 • Overnatting, middag og frokost 

Romantisk opphold

Størst av alt er kjærligheten; bestill romantisk aften hos oss og skap en romantisk ramme rundt helgen hvor dere kan ta vare på hverandre i historiske omgivelser; her det er godt å være.

Vi sørger for at dere kan nyte atmosfæren og dekker opp romantisk bord i restauranten til dere.  Historisk dobbeltrom står klart med musserende og fruktfat ved ankomst.

For de som vil gjøre en aktivitet finnes det et mangfold av muligheter i nærheten. For eksempel, tur til Dalsnuten, Preikestolen, eller 7-nutsturen.

Vi anbefaler også en rusletur i Sandnes sentrum og Langgata med gode shoppingmuligheter.

Inkludert i pakken er en overnatting for to personer, i et historisk dobbeltrom, med en flaske musserende og frukttallerken som står klart ved ankomst.

På rommet finner dere luksuriøse badekåper. En flott 3-retters middag og en deilig frokostbuffet nede i restauranten er inkludert.

Vi kan tilby spa-behandlinger og hudpleie hos våre samarbeidspartner Four Season Spa i Langgata, hvis dere ønsker å pleie kropp og sjel.

Bestill nå

Kongeparken

Fra GamlaVærket er det kun 15 min. med bil til Kongeparken, som er et eldorado for hele familien.

Her kan du besøke Freia Sjokoladefabrikken hvor du kan lage din egen sjokolade. Du kan også ri Humla, Norges største karusell som tar deg 10 meter over bakken, møte noen søte dyr på gården, og nyt spennende aktiviteter!

Les mer på Kongeparken.no.

Kontakt oss

Afternoon Tea

Afternoon Tea er blitt et populært arrangement hos oss.

Nye datoer:
lørdag 28. januar
lørdag 25. februar
lørdag 25. mars

Vi serverer te på kanne, mat fra etasjefat.
Pris te og mat kr 395,- pp
Te, mat og 1 glass musserende kr 525,- pp

Plass må forbestilles på: resepsjon@gamlavaerket.no
eller ved å klikke på lenken nedenfor.

Velkommen!

Bestill bord