Historie – i sentrum av Sandnes

Vi har ikke rom, vi har værelser

GamlaVærket er hotellet med sjel.
Er du lei av hoteller det går mange av på dusinet er GamlaVærket stedet for deg.

GamlaVærkets særegne atmosfære gjenspeiler seg i våre soveværelser. Vi har 38 koselige og unike værelser. Gamle delen av hotellets værelser er innredet i nostalgisk stil, mens resten er klassisk innredet. Brudesuiten med utsikt over Langgata, har vi regionens flotteste suite.

For å gi deg en god start på dagen, er en full frokost med gode lokale produkter og råvarer alltid inkludert.

Frokostbuffeen er åpen fra kl. 07.00 til 10.00 på hverdager og fra kl. 08.00 til 11.00 i helgene.

 • Koselige og behagelige senger
  Våkne opp full uthvilt
 • Gratis trådløst internett
  Surf på nettet så mye du ønsker
 • Smart TV på rommet
  Stream alle dine favorittfilmer og serier
 • Frokost alltid inkludert
  Nyt en deilig frokost om morgenen

Se våre rom

Overnatting på historiske værelser

Standard enkeltrom

15 kvadratmeter
1 person
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert

Enkeltrom er 15 kvadratmeter, med tregulv, en komfortabel enkeltseng og eget bad. Rommet er utstyrt med skrivebord, Smart TV og hårføner.

Standard dobbeltrom

Fra 20 kvadratmeter
2 personer
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert

Dobbeltrommet er fra 20 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med Smart TV, hårføner, skrivebord og en komfortabel lenestol.

Historisk dobbeltrom

Fra 20 kvadratmeter
2 personer
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert

Alle våre rom i den historiske delen er unike og vender ut mot Langgaten. Dobbeltrommet er fra 20 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med Smart TV, hårføner, skrivebord og en komfortabel lenestol.

Suite

45 kvadratmeter
2 personer
Gratis Wi-Fi
Frokost inkludert
Privat jacuzzi

GamlaVærkets suite er 45 kvadratmeter, med antikke møbler, tregulv, egen stue, boblebad og eget bad. Suiten har en stor og utrolig komfortabel dobbeltseng, garderobe, Smart TV, kaffemaskin og vannkoker. Suiten har også hårføner, badekåper og badeprodukter.

FROKOST

Lukten av nytrukket kaffe og nybakt brød, og vennlige ansikter – en god start på dagen!

Frokostbuffeen står klar hver morgen fra kl. 07.00 til 10.00 på hverdager og kl. 08.00-11.00 i helgene.

Frokost er selvsagt inkludert i romprisen. For andre hyggelige gjester er prisen 200,- kr per person.

Romantisk opphold

Størst av alt er kjærligheten; bestill romantisk aften hos oss og skap en romantisk ramme rundt helgen hvor dere kan ta vare på hverandre i historiske omgivelser; her det er godt å være.

Vi sørger for at dere kan nyte atmosfæren og dekker opp romantisk bord i restauranten til dere.  Historisk dobbeltrom står klart med musserende og fruktfat ved ankomst.

For de som vil gjøre en aktivitet finnes det et mangfold av muligheter i nærheten. For eksempel, tur til Dalsnuten, Preikestolen, eller 7-nutsturen.

Vi anbefaler også en rusletur i Sandnes sentrum og Langgata med gode shoppingmuligheter.

Inkludert i pakken er en overnatting for to personer, i et historisk dobbeltrom, med en flaske musserende og frukttallerken som står klart ved ankomst.

På rommet finner dere luksuriøse badekåper. En flott 3-retters middag og en deilig frokostbuffet nede i restauranten er inkludert.

Vi kan tilby spa-behandlinger og hudpleie hos våre samarbeidspartner Four Season Spa i Langgata, hvis dere ønsker å pleie kropp og sjel.

Bestill nå

Praktisk informasjon

Ankomst & Utsjekk

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreisedag må du sjekke ut senest kl. 12.00. Rommet er reservert frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Dersom du ankommer senere enn 18.00 må du garantere din reservasjon med kredittkort. Dersom reservasjon ikke er garantert for sen ankomst eller at du har forhåndsbetalt kan din reservasjon bli kansellert etter kl. 18.00.

Avbestilling og uteblivelse
Med mindre annet er avtalt skal avbestilling skje senest kl. 18.00 ankomstdag. Ved uteblivelse eller for sen avbestilling vil første natt av opphold bli belastet. For ikke refunderbare eller forhåndsbetalte reservasjoner vil hele oppholdet bli belastet.

Parkering
I sentrumsgatene i Sandnes har vi en rekke parkeringsplasser utstyrt med automater eller parkometer. De fleste av disse er korttidsplasser; dette for å bidra til sirkulasjon slik at alle lett kan finne en ledig plass for kortere parkeringsbehov. På de fleste kan du betale med mynt, kredittkort eller ved hjelp av EasyPark app’en. I St. Olavs-gate kan vi tilby langtidsparkering. Sjekk skiltene nøye.

El-bil
Har du el-bil er det 3 ladestasjoner i Sandnes: I Eidsvollgata v/ Vitenfabrikken, Storgata 52 og i Langgata 66.

Bystasjonen parkeringshus (350 meter fra hotellet)
Alle dager: 06:00 – 24:00
Midt i sentrum ligger Bystasjonen, og i underetasjene finner du et topp moderne parkeringsanlegg. Det er lagt vekt på bruken av lyse farger, god belysning, høy sikkerhet og bruk av automatisk plassdeteksjon (dvs. bruk av lysdioder i taket) for lettere å finne ledige plasser. Som el-bilkjører skal du kikke etter hvite dioder, som bruker av parkeringsplass for forflytningshemmede leter du etter blå dioder og forøvrig ser du etter grønne dioder for å finne ledige ordinære plasser. Anlegget har plass til i alt 471 biler, hvorav 345 plasser er i det åpne anlegget og 126 plasser er i den lukkede delen forbeholdt beboerne.

Det er nå skiltgjenkjenning på Bystasjonen, og med en Autopay-profil blir parkering enkelt. Du kjører inn, gjør det du skal og kjører ut igjen.

Gå inn på denne nettsiden for å registrer deg og betale for parkeringen.