Bryllup i unike omgivelser

Bryllup på Kronen Gaard

En vakker perle i landlige og historiske omgivelser. De perfekte rammene for et unikt og romantisk bryllup.

På Kronen Gaard har vi mange ulike bryllupskonsept, enten dere ønsker et sommerbryllup med vielse ute i hagen under det gamle bøketreet, eller vinterbryllup med fakler og bål. Våre landlige omgivelser, historiske saler og stuer skaper den perfekte rammen rundt den store dagen.

Vi dekker opp med hvite duker, tøyservietter, nypusset sølv og blomster fra vårt lokale gartneri. Boblene står klar til å sprettes og vertskapet møter gjestene i den vakre hagen, eller i vår stemningsfulle vandrehall som også passer perfekt til mingling før og etter middag. Har dere egne ønsker for valg av dekorasjon, blomster, farger og utforming er dere velkommen til å sette deres personlige preg på utsmykkingen. Sammen med nydelige selskapskaker, god lokal mat og våre historiske omgivelser, setter dere prikken over i´en på selskapet. Et bryllup er et av livets viktige merkedager og skal være et godt minne i årene som kommer. Kronen Gaard har lang erfaring med å arrangere bryllup i ulike varianter og bistår dere gjennom prosessen slik at dagen blir akkurat slik dere har drømt om. Før brylluper setter vi oss ned sammen med brudeparet for å planlegge den store dagen i den minste detalj. Om det er et bryllup for 2 eller 100 skal vi sørge for at dere kan nyte den store dagen, og skape minner som kan gjemmes i hjertet og tas frem igjen og igjen.

Feiring tredagers til ende

For å forlenge bryllupsopplevelsen og gjøre den enda mer helhetlig kan vi tilby selskapsgjestene overnatting i våre historiske omgivelser. Da får man samlet alle tilreisende på et sted og gjestene kan møtes til felles frokost dagen etterpå og mimre om kvelden før. Kronen Gaard har 32 unike værelser med hver sin egen historie, og suiter med særpreg. Når kvelden er over kan brudeparet trekke seg tilbake i vår flotte brudesuite og våkne opp til frokost servert på rommet dersom det er ønskelig.

Meny

Bryllupsmeny

Måltidet er et viktig element på den store dagen. Velg det som frister mest fra vår selskapsmeny som passer til livets festdager, eller ta en kikk på vår bryllupspakke hvor vi har gjort planleggingen litt enklere for dere og inkludert alt fra aperitiff til brudesuite. Vi setter gjerne opp en vinpakke sammen sammen med dere som passer til den menyen dere har valgt.

Dersom det vil ta lang tid fra vielse til middag, kan det være lurt å servere noe enkelt til velkomsdrinken.
Vi tilbyr også nattmat som ofte blir satt pris på av gjestene mot kveldens slutt.

Prøvesmaking av menyen en viktig del av planleggingen, og noe som er kjekt å gjøre sammen. Book gjerne tid til prøvesmaking på telefon eller mail.
Mange velger også å kombinere prøvesmakingen med en planleggingssamtale og nyte dagen hos oss hvor vi får pratet sammen om menyer, drikkevarer, omvisning av lokalet og hvordan kvelden skal gå for seg.

Tips og råd til den store dagen

Et bryllup er en av livets store merkedager og krever mye planlegging.
Derfor har vi samlet våre beste råd og tips som vi håper kan være til hjelp på den store dagen.

Bestill

Kontakt oss gjerne for bestilling.
E-post: booking@kronen-gaard.no
Tlf: +47 51 60 83 00