Tilbud

Få gode rabatter og spennende tilbud! Vi legger stadig inn nye tilbud på denne siden. Farge på tilbudet samsvarer med fargene på hotellene, scroll ned for å se alle hotell-fargene.

Spise på gamlaværket?

Gjester på Hotel Sverre er velkommen til å nyte 10% rabatt på all mattjeneste på GamlaVærket.

Sov to netter, spar 15%

I helgene kan du få våre beste priser ved å bo to netter, og deretter ha nok tid til å besøke berømte Rogaland attraksjoner som Preikestolen og Kjerag.

Prisen inkluderer frokost, Wi-Fi, eventuelle gjeldende avgifter. Avbestilling er tilgjengelig frem til kl. 12.00 på planlagt ankomstdag. Ekstra senger er tilgjengelig for 200,- NOK per natt. Krybber for barn er tilgjengelig for 150,- NOK per natt. Parkering er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Du kan bestille direkte på vår hjemmeside eller sende oss en e-post på reception@st-svithun-hotell.no

Billetter til kongeparken

Gjør deg klar for litt familieopplevelse! Gjester på Hotel Sverre kan kjøpe billetter til Kongeparken direkte i resepsjonen, eller ved å kontakte oss her.

Early-bird tilbud

Bestill ditt opphold minst 21 dager i forveien og få 15% rabatt på vår beste tilgjengelige pris!

Prisen inkluderer frokost, Wi-Fi-tilgang, eventuelle gjeldende avgifter. Bookinger gjennom dette tilbudet kan ikke endres eller kanselleres. Ekstra senger er tilgjengelig for 200,- NOK per natt. Krybber for barn er tilgjengelig for 150,-NOK per natt. Parkering er tilgjengelig mot en ekstra kostnad.

Du kan bestille direkte på vår hjemmeside eller sende oss en e-post på reception@st-svithun-hotell.no

Vitenfabrikken for hele familien

Nå kan du ta med hele familien på Hotel Sverre og besøke Vitenfabrikken.

Pakkepris for overnatting med frokost på Hotel Sverre og inngang i Vitenfabrikken er 1 395,- NOK for 2 voksne og 3 barn.

Bestill på tlf. 51 97 30 00 eller e-post: booking@hotel-sverre.no.

Den perfekte gaven

Kjøp et gavekort til noen du er glad i!

Gavekort fra Kronen Hoteller og Restauranter gir deg tilgang til flere av Sandnes, Stavanger og Jærens beste fasiliteter og opplevelser – fra fantastisk kulturell bespisning, til romantiske weekendferier og valentins spesialtilbud. Sørg for å sjekke ut alle våre nåværende tilbud her.