Pakker & Opplevelser

Rogaland tilbyr mange fantastiske muligheter for eventyr og opplevelser.

Nyt aktive eller avslappende dager hos oss

Noe for alle.

Romantisk opphold

Størst av alt er kjærligheten; bestill romantisk opphold hos oss og skap en romantisk ramme rundt helgen hvor dere kan ta vare på hverandre i historiske omgivelser; her det er godt å være. Vi sørger for at dere kan nyte atmosfæren og dekker opp romantisk bord, gjerne oppe på Galleriet hvor det kun er plass til dere. Et nydelig historisk rom i den gamle delen står klart til dere med bobler og frukt. Vi kan tilby spa behandlinger og hudpleie hos våre samarbeidspartnere i gata hvis dere ønsker å pleie kropp og sjel.

For dere som vil gjøre en aktivitet finnes det et mangfold av muligheter i nærheten. For eksempel, tur til Dalsnuten, Preikestolen, eller 7 nuts turen. Dere får med matpakke på turen. Vi anbefaler også en rusletur i Sandnes sentrum og Langgata med gode shoppingmuligheter.

Passer for 2 personer og inkluderer historisk rom med champagne og frukt, myke gode morgenkåper og tøfler, 3-retters middag og deilig frokost på senga.

Lysefjorden & Telemarkskanalen – Norges spektakulære vannvei fra vest til øst

Tre dagers bilferie med overnatting og måltider inkludert.

Gjelder: 20. mai – 4. september 2020

Opplev Vestlandets spektakulære fjord og fjell i kombinasjon med Telemarks eventyrlige natur og beliggenhet med tur på kanalen i fortids luksus.

Her er Fjord-Norge og innlandsnatur tema. Bo godt og urbant i Sandnes og opplev eventyrslottet på Dalen i Telemark.

Bilferien starter i Sandnes med middag og overnatting på Gamlaværket som er en gammel teglsteinsfabrikk med sjel i veggene og lokalforankret meny. Båtturen (bilen blir med ombord)  på Lysefjorden oppleves på egen hånd med Turistferja før turen fortsetter til Telemark og kanaltur på Dalen Hotel.

Lysefjorden er en majestetisk fjord med beliggenhet i umiddelbar nærhet til oljehovedstaden Stavanger. Det er den nærmeste fjorden mot Europa, og er meislet ut og formet av isbreene under istiden. I denne brutale fjellheimen, har menneskene klort seg fast i bakkene og fjellsidene i mange tusen år.

Det tar ca. 25 minutter fra Sandnes til Lauvvik hvor Turistferga tar av gjennom Lysefjorden. Kjøreturen fortsetter så via Suleskard og Sirdal over fjellet til Dalen.

Turen tar ca. 6,5 t og vi beregner ankomst på Dalen Hotel rundt kl. 18.

Dalen Hotel, kjent som «eventyrhotellet» fra 1894, i overdådig, romantisk stil med dragehoder, tårn og spir, altaner, utspring og gesimser ligger pent plassert på toppen av Telemarkskanalen. Området rundt er preget av vakker natur og historie.

Opplev fortidens luksus på hotellet, mens du nyter gode senger og en kulinarisk opplevelse i restauranten, avslutt reisen med magisk kanaltur ned til Ulefoss med kongen eller dronningen av Telemarkskanalen.

Avgang fra Dalen kl. 08.00 eller 08.35 avhengig av dag. Bussen korresponderer med båten tilbake og er på hotellet igjen ca. kl. 18.30.

Pakken inkluderer

  • 2 overnattinger i standard rom
  • 2 frokoster
  • 3-retters middag og nistepakke på Gamlaværket   Hotel (drikke til maten er ikke inkludert)
  • 3-retters middag og historiefortelling på Dalen Hotel. (drikke til maten er ikke inkludert)
  • Kanaltur med en kanalbåten fra Dalen til Ulefoss.
  • Bussbillett tilbake til Dalen inngår ikke i pakken
  • Fergebillett på Lysefjorden er ikke inkludert 

Spennende opplevelser

Bli inspirert.

Historisk eventyr

Dette er vår mest eksklusive pakke. Den inkluderer både overnatting i historisk rom, 6 retters meny satt sammen av de beste råvarer, og nøye utvalgte viner som passer hver rett som blir servert. Vi dekker bord med hvite duker og tenner levende lys i den eldste delen av restauranten. Her vil du få en uforglemmelig opplevelse. 

Pris fra kr 1745,- per person i dobbeltrom.

Familieopphold med besøk hos Vitenfabrikken

Opplev spennende utstillinger og interaktive installasjoner over flere etasjer på Vitenfabrikken.

Overnatt i ett av våre fine familierom og start dagen med vår gode frokostbuffet.

Pris fra kr 1 495,- inkludert overnatting, frokost og billetter til Vitenfabrikken.

KOngeparken

Fra oss er det kun 15 min. med bil til Kongeparken, som er et eldorado for hele familien.

Her kan du blant annet besøke Freia Sjokoladefabrikk hvor du kan lage din egen sjokolade, møte Gråtass som flyttet inn i 2014, kjøre karusell, berg- og dalbane, bobbane eller krasjbiler eller besøke bamsebotellet og dyrene på Kongsgården.

Les mer på Kongeparken.no.

Afternoon Tea

Afternoon Tea er blitt et populært arrangement hos oss.
Vi serverer te på kanne, mat fra etasjefat.
Pris te og mat kr 295,- pp
Te, mat og 1 glass musserende kr 395,- pp

Plass må forbestilles på: resepsjon@gamlavaerket.no
eller på telefon 51 68 51 70.

Velkommen!

 

Kontaktinformasjon

GamlaVærket

St. Olavsgata 38

4306 Sandnes

Telefon: +47 51 68 51 70

Faks: +47 51 68 51 71

resepsjon@gamlavaerket.no

Se på Google Maps