Ekte julestemning for alle sanser

Det urbane julehuset i hjertet av Sandnes

Duften av nystekt ribbe og pinnekjøtt møter deg i døren, behagelige juletoner strømmer ut fra høyttalerne, juletreet er pyntet, stearinlysene tent og julestemningen er til å ta og føle på.

Samle gode kollegaer, familie, venner eller foreningen til en hyggelig førjulsfeiring på GamlaVærket.

Et julebord som begeistrer

Hver fredag og lørdag fra 15. november 2024 ønsker vi velkommen til et julepyntet hotell og et vertskap som ser frem til å skape minnerike øyeblikk sammen med dere.

Julebord – helg

På vår julebuffet vil det være et utvalg av kalde retter med alle julens smaker som hjemmelaget gravet laks med hovmestersaus, ribberull, julesylte, sennep og løk. Etterpå er det en deilig varmmatbuffet av julens tradisjonsrike dufter og smaker som venter dere. Våre kokker står bak buffeten og legger opp og presenterer kortreist julemat som røkt pinnekjøtt, kålrabistappe, sprøstekt ribbe, medisterkaker, vossakorv og alt som hører julen til. Avslutt festmåltidet med hjemmelaget karamellpudding, riskrem med rød saus, multekrem, frisk frukt og nøtter eller andre søte fristelser fra vår velfylte dessertbuffet.

Julebord mandag til torsdag

Fra 15. november

Tradisjonell julemat med sprøstekt ribbe, pinnekjøtt og alle julens søte fristelser serveres i ukedagene i vår julerestaurant eller i egne selskapslokaler.

Må forhåndsbestilles. Ta kontakt.

Julelunsj

GamlaVærket ligger midt i Sandnes sentrum, bare 2 minutt fra jernbane- og rutebilstasjonen.

Ta en pause fra den travle julestria og kom til dekket lunsjbord på GamlaVærket hver dag fra 15. november. Vi dekker på bordene, tenner julelysene og sørger for velsmakende og tradisjonsrik mat på bordet. Om du ønsker tradisjonell julelunsj med røkt pinnekjøtt og nystekt ribbe eller om du ønsker å bestille fra vår restaurantmeny. Her er noe for alle.

Konferanse med julestemning

Skap en unik ramme rundt ditt neste møte eller konferanse. 

GamlaVærket tilbyr alt fra et enkelt dagskurs til en hel kurshelg med overnatting i historiske omgivelser.  

  • Frisk frukt tilgjengelig fra oppstart og hele kursdagen
  • Deilig julelunsj i stemningsfulle lokaler
  • Kaffe, te og isvann tilgjengelig hele dagen
  • Nystekt kaffemat til den ene pausen
  • Møterom med gratis trådløst internett og moderne AV-utstyr (projektor, penn, papir og flipover)

Send forespørsel

Lutefisksesongen på GamlaVærket

I tradisjonens tro byr vi på lutefisk etter alle kunstens regler med råvarer fra ypperste kvalitet fra vår trofast leverandør Brødrene Berg.

Bestill bord

Emanuels Plass

Ta en pause fra julegavehandelen
I kaféen, Emanuels Plass, møtes du av lukten fra nykvernede kaffebønner og en avslappende atmosfære. Nyt favorittkaffen din, julegrøt, julegløgg, varm kakao, hjemmelaget smørbrød og god bakst i den myke sofakroken ved peisen. Her kan du sitte utover kvelden å drøse med venner, eller kikke på livet i Langgata hvor julelysene skinner, mens julemusikken og de varme juleluktene strømmer ut i våre sjelfulle lokaler.

Overnatting

GamlaVærket har totalt 38 koselige rom.
Sjekk inn i god tid før middagen og ha en rolig start mens dere pynter dere til kvelden. Kos dere med god mat i godt lag og ikke tenk på å bestille taxi…

Når kvelden er slutt er ingenting bedre enn å krype ned i en god lun seng og starte neste dag med deilig julefrokost frokost i rolige omgivelser.

Bestill rom