GamlaVærket

Kontakt oss

St. Olavsgata 38
4306 Sandnes

Reisen hit

GamlaVærket ligger midt i Sandnes sentrum, 2 minutt fra jernbane- og rutebilstasjonen.

Avstander:
Fra Stavanger Lufthavn, Sola 14 km
Fra Stavanger Sentrum 16 km

Kommer du fra Stavanger lufthavn kan du sjekke rutene til Kolumbus.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker dette kontaktskjemaet for å komme i kontakt med alle som har spørsmål angående våre tjenester. Informasjonen din vil bli holdt privat, og ikke omfordelt til noen tredjeparter, og heller ikke brukt til markedsføringsformål. Se vår personvernpolicy for mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonen din.
CAPTCHA image

Dette hjelper oss med å forhindre spam, takk.

Parkering

I sentrumsgatene i Sandnes har vi en rekke parkeringsplasser utstyrt med automater eller parkometer. De fleste av disse er korttidsplasser; dette for å bidra til sirkulasjon slik at alle lett kan finne en ledig plass for kortere parkeringsbehov. På de fleste kan du betale med mynt, kredittkort eller ved hjelp av EasyPark app’en. I St. Olavs-gate kan vi tilby langtidsparkering. Sjekk skiltene nøye.

Bystasjonen parkeringshus (350 meter fra hotellet)
Alle dager: 06:00 – 24:00
Midt i sentrum ligger Bystasjonen, og i underetasjene finner du et topp moderne parkeringsanlegg. Det er lagt vekt på bruken av lyse farger, god belysning, høy sikkerhet og bruk av automatisk plassdeteksjon (dvs. bruk av lysdioder i taket) for lettere å finne ledige plasser. Som el-bilkjører skal du kikke etter hvite dioder, som bruker av parkeringsplass for forflytningshemmede leter du etter blå dioder og forøvrig ser du etter grønne dioder for å finne ledige ordinære plasser. Anlegget har plass til i alt 471 biler, hvorav 345 plasser er i det åpne anlegget og 126 plasser er i den lukkede delen forbeholdt beboerne.

 

Det er nå skiltgjenkjenning på Bystasjonen, og med en Autopay-profil blir parkering enkelt. Du kjører inn, gjør det du skal og kjører ut igjen.

Gå inn på denne nettsiden for å registrer deg og betale for parkeringen.

Hos Bystasjonen er det 1 time gratis parkering.

El-bil
Har du el-bil er det 3 ladestasjoner i Sandnes: I Eidsvollgata v/ Vitenfabrikken, Storgata 52 og i Langgata 66.

GamlaVærket sine verdsatte

Ansatte

Nicolas Maffini

Daglig leder

Linn Michelle Scott

Salgsdirektør – De Historiske Hotell og Spisesteder Rogaland

Christine Fawcett

Booking

Pavlina Petrova

Restaurantsjef

Den perfekte gaven

Kjøp et gavekort til noen du er glad i!

Gavekort fra Kronen Hotels gir deg tilgang til flere av Rogalands beste steder og opplevelser – fra fantastisk kulturell bespisning, til romantiske weekendferier og naturopplevelser.