Våre Rom

GamlaVærket tilbyr 37 klassiske og historiske hotellrom som alle er innredet og dekorert i sin egen unike stil. Våre vegger er pyntet med poesi og håndlaget dekor.

Historie – i sentrum av Sandnes

Vi har ikke rom,
vi har værelser.

GamlaVærket er hotellet med sjel. Er du lei av hoteller det går mange av på dusinet er GamlaVærket stedet for deg.

GamlaVærkets særegne atmosfære gjenspeiler seg i våre soveværelser. Vi har 28 koselige og unike værelser. Gamle delen av hotellets værelser er innredet i nostalgisk stil, mens resten er klassisk innredet. Brudesuiten med utsikt over Langgata, har vi regionens flotteste suite. Med høyt skråtak, poesi og håndmalt dekor, får du en overnatting i særklasse.

For å gi deg en god start på dagen, er en full europeisk frokost alltid inkludert.

Frokostbuffeen er åpen fra kl. 07.00 til 10.00 på hverdager og fra kl. 08.00 til 11.00 i helgene.

Koselige og behagelige senger

Våkne opp full uthvilt til en nydelig frokost

Gratis trådløst internett

Surf på nettet så mye du ønsker

Flatskjerm-TV på rommet

Se alle dine favorittfilmer og serier

Frokost inkludert

Nyt en deilig frokost om morgenen

Standard Enkeltrom

15 kvadratmeter
1 person
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Enkeltrom er 15 kvadratmeter, med tregulv, en komfortabel enkeltseng og eget bad. Rommet er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV, telefon, hårføner og varmeapparat. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 095,- / per natt

Historisk Dobbeltrom

20 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Alle våre rom i den historiske delen er unike og vender ut mot Langgaten. Dobbeltrommet er 20 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med flatskjerm-TV, telefon, hårføner, varmeapparat, skrivebord og en komfortabel lenestol. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 695,- / per natt

Standard Dobbeltrom

22 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Dobbeltrommet er 22 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med flatskjerm-TV, telefon, hårføner, varmeapparat, skrivebord og en komfortabel lenestol. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 495,- / per natt

SUITE

45 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert
Privat jacuzzi

GamlaVærkets suite er 45 kvadratmeter, med antikke møbler, tregulv, egen stue, boblebad og eget bad. Suiten har en stor og utrolig komfortabel dobbeltseng, garderobe, flatskjerm-TV, kaffemaskin og vannkoker. Suiten har også hårføner, badekåper og badeprodukter, og er selvfølgelig utstyrt med et varmeapparat for de kaldere månedene. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert.

fra 3 000,- / per natt

Romantisk aften

Størst av alt er kjærligheten; bestill romantisk aften hos oss og skap en romantisk ramme rundt helgen hvor dere kan ta vare på hverandre i historiske omgivelser; her det er godt å være.

Vi sørger for at dere kan nyte atmosfæren og dekker opp romantisk bord i restauranten til dere.  Historisk dobbeltrom står klart med musserende og fruktfat ved ankomst.

For de som vil gjøre en aktivitet finnes det et mangfold av muligheter i nærheten. For eksempel, tur til Dalsnuten, Preikestolen, eller 7 nutsturen.

Vi anbefaler også en rusletur i Sandnes sentrum og Langgata med gode shoppingmuligheter.

Prisen er 3 195,- NOK for 1 overnatting for to personer, i et historisk dobbeltrom, med en flaske musserende og frukttallerken som står klart ved ankomst.

Pakken inkluderer luksuriøse badekåper på rommet, en 3-retters middag og en deilig frokostbuffet nede i restauranten.

Pakken inkluderer luksuriøse badekåper og tøfler på rommet, en 3-retters middag og en deilig frokost.

Bare bruk booking koden: Romantisk helg

Vi kan tilby spa-behandlinger og hudpleie hos våre samarbeidspartner Four Season Spa i Langgata, hvis dere ønsker å pleie kropp og sjel. Tlf nr dit er 920 33 540.

Praktisk informasjon

Ankomst & Utsjekk

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreisedag må du sjekke ut senest kl. 12.00. Rommet er reservert frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Dersom du ankommer senere enn 18.00 må du garantere din reservasjon med kredittkort. Dersom reservasjon ikke er garantert for sen ankomst eller at du har forhåndsbetalt kan din reservasjon bli kansellert etter kl. 18.00.

Avbestilling og uteblivelse

Med mindre annet er avtalt skal avbestilling skje senest kl. 16.00 ankomstdag. Ved uteblivelse eller for sen avbestilling vil første natt av opphold bli belastet. For garanterte eller forhåndsbetalte reserverasjoner vil hele oppholdet bli belastet.

Parkering
I sentrumsgatene i Sandnes har vi en rekke parkeringsplasser utstyrt med automater eller parkometer. De fleste av disse er korttidsplasser; dette for å bidra til sirkulasjon slik at alle lett kan finne en ledig plass for kortere parkeringsbehov. På de fleste kan du betale med mynt, kredittkort eller ved hjelp av EasyPark app’en. I St. Olavs-gate kan vi tilby langtidsparkering. Sjekk skiltene nøye.

Bystasjonen parkeringshus (350 meter fra hotellet)
Alle dager: 06:00 – 24:00
Midt i sentrum ligger Bystasjonen, og i underetasjene finner du et topp moderne parkeringsanlegg. Det er lagt vekt på bruken av lyse farger, god belysning, høy sikkerhet og bruk av automatisk plassdeteksjon (dvs. bruk av lysdioder i taket) for lettere å finne ledige plasser. Som el-bilkjører skal du kikke etter hvite dioder, som bruker av parkeringsplass for forflytningshemmede leter du etter blå dioder og forøvrig ser du etter grønne dioder for å finne ledige ordinære plasser. Anlegget har plass til i alt 471 biler, hvorav 345 plasser er i det åpne anlegget og 126 plasser er i den lukkede delen forbeholdt beboerne.

Det er nå skiltgjenkjenning på Bystasjonen, og med en Autopay-profil blir parkering enkelt. Du kjører inn, gjør det du skal og kjører ut igjen.

Gå inn på denne nettsiden for å registrer deg og betale for parkeringen.

Hos Bystasjonen er det 1 time gratis parkering.

El-bil
Har du el-bil er det 3 ladestasjoner i Sandnes: I Eidsvollgata v/ Vitenfabrikken, Storgata 52 og i Langgata 66.

Frokost
Lukten av ferskpresset kaffe, nybakt brød, fersk juice og vennlige ansikter – en god start på dagen! Vår flotte frokostbuffet er for alle, både gjester på hotellet og for de som ønsker å komme innom på frokost. 
Frokostbuffeen står klar hver morgen fra kl. 07.00 til 10.00 på hverdager og kl. 08.00-11.00 i helgene.

Frokost er selvsagt inkludert i romprisen. For andre hyggelige gjester er prisen 135,- NOK per person.

Kontaktinformasjon

GamlaVærket

St. Olavsgata 38

4306 Sandnes

Telefon: +47 51 68 51 70

Faks: +47 51 68 51 71

resepsjon@gamlavaerket.no

Se på Google Maps