Våre Rom

GamlaVærket tilbyr 28 klassiske og historiske hotellrom som alle er innredet og dekorert i sin egen unike stil. Våre vegger er pyntet med poesi og håndlaget dekor.

Historie – i sentrum av Sandnes

Vi har ikke rom,
vi har værelser.

GamlaVærket er hotellet med sjel. Er du lei av hoteller det går mange av på dusinet er GamlaVærket stedet for deg.

GamlaVærkets særegne atmosfære gjenspeiler seg i våre soveværelser. Vi har 28 koselige og unike værelser. Gamle delen av hotellets værelser er innredet i nostalgisk stil, mens resten er klassisk innredet. Brudesuiten med utsikt over Langgata, har vi regionens flotteste suite. Med høyt skråtak, poesi og håndmalt dekor, får du en overnatting i særklasse.

For å gi deg en god start på dagen, er en full europeisk frokost alltid inkludert.

Frokostbuffeen er åpen fra kl. 07.00 til 10.00 på hverdager og fra kl. 08.00 til 11.00 i helgene.

Flybussen Sandnes – henta.no
Bestill flybuss til en holdeplass nær deg. Se nettsiden, henta.no eller egen app for mer informasjon og for bestilling av billetter. Booking av reise må skje innen kl. 18.00 dagen i forveien. Bruk kodeord «GjestKronenHotels» for gjesterabatt.

Koselige og behagelige senger

Våkne opp full uthvilt til en nydelig frokost

Gratis trådløst internett

Surf på nettet så mye du ønsker

Flatskjerm-TV på rommet

Se alle dine favorittfilmer og serier

Frokost inkludert

Nyt en deilig frokost om morgenen

Standard Enkeltrom

15 kvadratmeter
1 person
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Enkeltrom er 15 kvadratmeter, med tregulv, en komfortabel enkeltseng og eget bad. Rommet er utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV, telefon, hårføner og varmeapparat. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er gratis kaffe og te i restauranten hele dagen. Frokost er alltid inkludert.

fra 995,- / per natt

Historisk Dobbeltrom

20 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Alle våre rom i den historiske delen er unike og vender ut mot Langgaten. Dobbeltrommet er 20 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med flatskjerm-TV, telefon, hårføner, varmeapparat, skrivebord og en komfortabel lenestol. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er gratis kaffe og te i restauranten hele dagen. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 195,- / per natt

Standard Dobbeltrom

22 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Dobbeltrommet er 22 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med flatskjerm-TV, telefon, hårføner, varmeapparat, skrivebord og en komfortabel lenestol. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er gratis kaffe og te i restauranten hele dagen. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 195,- / per natt

SUITE

 45 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert
Privat jacuzzi

GamlaVærkets Suite er 45 kvadratmeter, med antikke møbler, tregulv, egen stue, boblebad og eget bad. Suiten har en stor og utrolig komfortabel dobbeltseng, garderobe, flatskjerm-TV, kaffemaskin og vannkoker. Suiten har også hårføner, badekåper og badeprodukter, og er selvfølgelig utstyrt med et varmeapparat for de kaldere månedene. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er også gratis kaffe og te i restauranten hele dagen. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 695,- / per natt

Romantisk aften

Størst av alt er kjærligheten; bestill romantisk aften hos oss og skap en romantisk ramme rundt helgen hvor dere kan ta vare på hverandre i historiske omgivelser; her det er godt å være.

Vi sørger for at dere kan nyte atmosfæren og dekker opp romantisk bord, gjerne oppe på Galleriet hvor det kun er plass til dere. Historisk dobbeltrom står klart med musserende og jordbær ved ankomst.

For de som vil gjøre en aktivitet finnes det et mangfold av muligheter i nærheten. For eksempel, tur til Dalsnuten, Preikestolen, eller 7 nut-turen. Matpakke får dere av oss.

Vi anbefaler også en rusletur i Sandnes sentrum og Langgata med gode shoppingmuligheter.

Prisen er 2995,- NOK for 1 overnatting for to personer, i et historisk dobbeltrom, med en flaske musserende og en tallerken jordbær ved ankomst.

Pakken inkluderer luksuriøse badekåper og tøfler på rommet, en 3-retters middag og en deilig frokost i sengen.

Bare bruk booking koden: Romantisk helg

Vi kan tilby spa-behandlinger og hudpleie hos våre samarbeidspartnere i gata hvis dere ønsker å pleie kropp og sjel.

Praktisk informasjon

Ankomst & Utsjekk

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreisedag må du sjekke ut senest kl. 12.00. Rommet er reservert frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Dersom du ankommer senere enn 18.00 må du garantere din reservasjon med kredittkort. Dersom reservasjon ikke er garantert for sen ankomst eller at du har forhåndsbetalt kan din reservasjon bli kansellert etter kl. 18.00.

Avbestilling og uteblivelse

Med mindre annet er avtalt skal avbestilling skje senest kl. 16.00 ankomstdag. Ved uteblivelse eller for sen avbestilling vil første natt av opphold bli belastet. For garanterte eller forhåndsbetalte reserverasjoner vil hele oppholdet bli belastet.

Parkering 
GamlaVærket ligger midt i sentrum, med god offentlig parkering. Her er det avgift fra kl. 09.00 – 19.00 mandag til fredag, og fra kl. 09.00 – 15.00 på lørdagen. Utenom disse tidene er det gratis de fleste plasser. Les mer her: http://www.sandnesparkering.no/.

Flybuss
Flybussen går rett utenfor hotellet, noe som gjør det enkelt å komme seg til/fra flyplassen. Se avgangstider her: http://www.flybussen.no/sandnes.

Frokost 
Lukten av ferskpresset kaffe, nybakt brød, fersk juice og vennlige ansikter – en god start på dagen! Vår flotte frokostbuffet er for alle, både gjester på hotellet og for de som ønsker å komme innom på frokost. Frokostbuffeen står klar hver morgen fra kl. 07.00 til 10.00 på hverdager og kl. 08.00-11.00 i helgene.

Frokost er selvsagt inkludert i romprisen. For andre hyggelige gjester er prisen 135,- NOK per person.

Kontaktinformasjon

GamlaVærket

St. Olavsgata 38

4306 Sandnes

Telefon: +47 51 68 51 70

Faks: +47 51 68 51 71

resepsjon@gamlavaerket.no

Se på Google Maps