Vi har det du trenger

Selskap

Livet er fylt med øyeblikk som fortjener å bli hyllet og husket.

Vårt dedikerte team vil være med deg fra starten av planleggingsfasen til den vellykkede gjennomføringen av ditt arrangement.

Vår anerkjente kjøkkenstab er kunstnere når det kommer til å skape smaksopplevelser som begeistrer, og forvandler lokale råvarer fra regionen til smakfulle retter.

Velkommen til GamlaVærket Hotell midt i hjertet av Sandnes sentrum, hvor historie møter moderne komfort, og hvor vi dedikerer oss til å gjøre livets merkedager uforglemmelige.

Livets merkedager

Enten det er barnedåp eller konfirmasjon, 60-års dag eller jubileum, hvor lettvint er det ikke å kunne lene seg tilbake og stole på at vi tar oss av det.

Det viktigste for oss er å tilrettelegge for en dag som gir gode minner, hvor dere skal få slappe av og nyte god og varm mat. Vi hjelper dere med å velge alt fra bordoppsett, til musiker eller transport hvis dette skulle være aktuelt. For et personlig preg på arrangementet er ofte egne blomster og medbrakte kaker en suksess, så passer vi på å stille med resten.

Dåp & navnefest

Dåp og navnefester er øyeblikk fylt med symbolsk betydning, og på GamlaVærket er det en ære å få være vertskap til slike anledninger. Våre selskapslokaler gir en innbydende atmosfære som omfavner familie og venner. Her er dere velkommen til å sette deres helt egne personlige preg på arrangementet med dekorasjoner som vil gjøre denne dagen enda mer spesiell.

Konfirmasjon

En konfirmasjon markerer overgangen til voksenlivet, og vi forstår viktigheten av å feire dette steg med stil og eleganse. På Gamlaværket tilbyr vi en elegant og passende setting for konfirmasjonsfeiringen. La vårt team hjelpe dere med å lage en minnerik dag som hedrer denne milepælen.

Minnestund

I de vakre og fredelige omgivelsene til GamlaVærket skaper vi en fin og verdig ramme rundt minnestunden. Våre tradisjonsrike selskapslokaler gir en varm atmosfære der familie og venner kan samles for å minnes den avdøde etter seremonien. Vi forstår viktigheten av å skape en avslappende og respektfull atmosfære i slike øyeblikk, og står klare til å hjelpe dere med alt fra planlegging til servering. La oss hjelpe dere med å skape en minnestund som blir en vakker avslutning på en emosjonell dag.

Bryllup

En dag så gylden, hvor øyeblikk lever videre i minnet for alltid. Sånne dager vi vil ha på GamlaVærket.

Kjøkkenet prøvesmaker menyer og viner i forkant, sammen diskuterer vi bordoppsett og oppdekning, og ellers alle små og store detaljer som hører med. Vi har rullet ut den røde løperen og dekket til fest med hvite duker, hvite tøyservietter og levende lys, alt etter deres ønske.

På Gamlaværket har vi flotte bryllupslokale – både små og store – som bærer preg av tradisjon og historie.

Ta gjerne en tur innom for en omvisning og titt på selskapslokalene.

Andre festdager og høytider

Uansett om du planlegger intime familiefester eller større jubileer, bursdager og firmaarrengement står vi klare til å gjøre disse stundene uforglemmelige. La oss ta vare på både maten og stemningen, slik at dere kan senke skuldrene og virkelig leve i øyeblikket. Ønsker dere å gjøre ekstra stas rundt morsdag, farsdag, Valentines eller nasjonaldagen, passer våre omgivelser perfekt for å skape deres egne tradisjoner. Vår dedikasjon til detaljer og omsorg for hver eneste gjest garanterer en opplevelse som vil varme hjertene deres i lang tid fremover.

Jul på GamlaVærket

Duften av nystekt ribbe og pinnekjøtt møter deg i døren, behagelige juletoner strømmer ut fra høyttalerne, juletreet er pyntet, stearinlysene tent og julestemningen er til å ta og føle på.

Samle gode kollegaer, familie, venner eller foreningen til en hyggelig førjulsfeiring på GamlaVærket.

Våre unike selskapslokaler:

Med mer enn 200 år gammel historie i veggene, er våre lokaler et unikt samspill mellom fortid og nåtid, og hvert rom forteller sin egen historie. Våre selskapslokaler passer perfekt for betydningsfulle selskap for familie, vennegrupper, foreninger og bedrifter. Fra den storslåtte Gildesalen hvor det er plass til rundt 100 gjester, til intime lokaler med særpreg som Ringovnen med mursteinsvegger, tente stearinlys og den lune stemningen. Velg det lokalet som passer best for ditt arrangement, så sørger vi for at du kommer til festpyntet bord.

Mat og drikke

GamlaVærket bærer med seg en lang historie som vertskap for mangfoldige selskaper, og for oss er god mat og drikke essensen for en vellykket begivenhet. Enten du planlegger et romantisk bryllup, en høytidelig konfirmasjon, julebord eller ønsker å avslutte konferansen med en festmiddag, kan du stole på at vi vil tilby deg en smaksopplevelse som løfter stemningen til nye høyder. Vårt kjøkken kombinerer sesongens fineste råvarer til smakfulle retter akkompagnert av utvalgt drikke som vil begeistre dine sanser.

Utstyr og transport

På GamlaVærket tilbyr vi ikke bare en imponerende setting, men også oppdatert teknologisk utstyr for å sikre at enhver detalj er sømløs. Ønsker dere å vise bilder og videoer eller trenger god lyd til taler og sanger, ordner vi med lerret, skjermer og mikrofoner.

Musikk er hjerteslaget i enhver fest, og vi kan gjerne være behjelpelige med egen DJ, levende musikk eller eget musikkanlegg for å skape ekstra god stemning.  

Vi kan også hjelpe dere med å organisere transport dersom dette skulle være aktuelt.

Vi hjelper dere med planleggingen skreddersyr gjerne ditt neste arrangement på GamlaVærket.