V i n V æ r k e t

En ny vinbar, midt i hjertet av Sandnes.

VinVærket

MANIFEST

Velkommen til VinVærket.

VinVærket er et sted hvor en kan komme sammen for å nyte et bredt utvalg av vin på glass, til gode priser. Vi er i stand til å tilby dette ved å jobbe effektivt. Når det er sagt, er det viktig at du, som gjest, kjenner manifestet vårt, for å sikre at du nyter opplevelsen hos oss.

Her på VinVærket jobber vi som følger:

– Finn deg et ledig bord å sitte ved. Du er også velkommen til å sitte ved baren, men vær klar over at det ikke alltid er ansatte til stede her.

Du bestiller og betaler kontaktløst via vårt digitale system. Skann QR-koden som du finner på bordet eller gå til vinvaerket.no på din mobiltelefon for å se vår meny. Når du har lagt inn en bestilling, vil du motta en bekreftelse og en servitør vil komme med bestillingen innen kort tid.

– Vi serverer ikke lunsj eller middag på VinVærket. Ønsker du dette er du hjertelig velkommen til restauranten vår inne på GamlaVærket. Vi serverer imidlertid snacks og småretter som passer godt til våre viner.

– Servitørene er her for å levere din bestilling og legge til rette for en hyggelig atmosfære. De har ikke gjennomgått intense vin-studier, men ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål. Vi vil gjøre vårt beste for å gi deg svar.

– Hvis vi ikke lever opp til forventningene dine, ikke nøl med å gi oss beskjed, mens du er her. Da har vi muligheten til å løse det umiddelbart. I morgen kan det være for sent.

Vårt største ønske er at du koser deg hos oss og ønsker å komme tilbake igjen.

VinVærkets Tasting Room

Du kan reservere vårt flotte tasting room for et privat arrangement eller en spesiell lørdagskveld med familie eller venner.

Nyt glass med noen av verdens beste viner på smakebordet vårt laget av gamle laftede tømmeret fra nabobygget – her er det mye sjel og masse historie.

Vi har også forskjellige arrangementer på VinVærket, som Bordeauxskolen og Champagneskolen med Jarles vinskole.

Vi legger ut datoer på vår Facebook-side.

Kontakt oss for å reservere VinVærkets Tasting Room

+47 51 68 51 70

resepsjon@gamlavaerket.no

Kontaktinformasjon

GamlaVærket

St. Olavsgata 38

4306 Sandnes

Telefon: +47 51 68 51 70

Faks: +47 51 68 51 71

resepsjon@gamlavaerket.no

Se på Google Maps