Sig. Halvorsen deler ut gavekort til sine ansatte fra Kronen Hotels.

Sig. Halvorsen var en av flere bedrifter som i november 2020 så seg nødt til å avlyse årets julebord på grunn av koronasituasjonen. Dette er en krevende tid for hotell- spisesteder nå som regler og retningslinjer fra helsemyndighetene strammes. Derfor varmer det stort når bedrifter som Sig. Halvorsen ønsker å vise sin støtte ved å handle gavekort hos oss. Vi merker stadig større etterspørsel på alternativ som gavekort fra bedrifter som har avlyst årets julebord på grunn koronaviruset, men som samtidig ønsker å glede sine ansatte. Nå kan de kose seg på Kronengruppen sine Hotell- og spisesteder samtidig som de hjelper næringer som oss å komme seg gjennom denne krisen. Vi har enda flere gavekort som vi med glede deler ut som et godt alternativ til årets julebord. I lys av koronasituasjonen vil ikke gavekort og refusjon på restaurantbesøk skattelegges.

Overrekkelsen hvor Daglig leder Tor Jakob Dysjaland og HR- leder Stig Hølland får levert Gavekort av Bente Andersen, Daglig leder på Gamlaværket. Dysjaland sier at de selvfølgelig skulle ha feiret julebord med alle ansatte under samme tak som de pleier. Nå kan derimot de ansatte kose seg på Kronengruppens Hotell- og spisesteder i mindre grupper – med eller uten følge.

Gi en opplevelse til den som har alt

Ønsker du å overraske noen du er glad i med en spesiell og annerledes gave, er gavekort perfekte gaven. Vi kan tilby alt fra en romantisk opplevelse til din kjære til en avslappende weekend til et familiemedlem. Vi kan også tilby tradisjonell søndagsmiddag eller en tre-retters meny inspirert av ukens utvalgte råvarer. Våre gavekort kan benyttes på Kronen Gaard Hotell, Gamlaværket, Thon Hotel Sandnes, Hotel Sverre, St. Svithun Hotell og Bakernes Paradis. Det er med andre ord et helt unikt gavekort som gir deg tilgang til flere av regionens beste fasiliteter og opplevelser. Fra fantastisk kulturell bespisning, til romantiske weekendferier og opplevelser som blant annet vårt eget Lysefjordcruise med Historiske MS Riskafjord II. Bestill gavekort på vår nettbutikk, eller ta kontakt med et av våre hotell- og spisesteder så skreddersyr vi gjerne et gavekort til deg.

Gavekort – Den perfekte gaven til den som har alt, eller til ansatte som et alternativ til julebord i år.