Jæren Hotell

Velkommen til en hotellopplevelse med fokus på det som er gildt og ekta!

Vi er et full-service hotell i Bryne, midt i Jæren, nær Stavanger.

Hos oss ​​har du tilgang til noen av Norges fineste strender, fotturer i skog, fiske, men også shopping og kafébesøk i Bryne.

Våre romReserver nå

Gildt og ekta

Velkommen til
Jæren Hotell

Jæren Hotell er et fullservicehotell i Bryne, midt på Jæren. Hos oss har du tilgang på alt fra Norges flotteste strender, turområder i skogsterreng og fiske, til shopping og kafébesøk i Bryne.

Jæren er kjent for sin storslåtte og varierte natur, men også for kultur, tradisjon og et handlekraftig folkeferd. Dette er noe vi ønsker å vise igjen på Jæren hotell. Hotellet har flotte rom med karakteristiske kubilder på veggen. Vi fokuserer på å ha en tydelig lokalmatprofil basert på merkevaren Det Jærske Kjøkken.

Med vårt knallharde fokus på lokalt kvalitetskjøkken, innovative lokaler og god tilrettelegging og service, har vi klart å skape en hotellopplevelse vi er stolte av.

 

Velkommen til en hotellopplevelse med fokus på det som er gildt og ekta.

Nydelige råvarer

Du vil elske maten vår

Vår hovedrestaurant har en kapasitet opp til 150 gjester og er ideell for jubileum, bryllup og fester. Det Jærske Kjøkken er et matkonsept utviklet av Jæren Hotell basert på Jærens kulinariske tradisjoner og ingredienser og et kreativt kokkemiljø.

Standard Dobbeltrom

16 kvadratmeter
2 (opptil 4) personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Standard dobbeltrom er 16 kvadratmeter og har enten en dobbeltseng eller to komfortable enkeltsenger. Rommet har plass til opptil 2 voksne og 2 barn (mot ekstra kostnad). Rommet er moderne med tregulv, komfortable sitteplasser og eget bad. Det er også utstyrt med skrivebord, flatskjerm-TV og hårføner. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er også gratis kaffe og te i lobbyen hele dagen. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 095,- / per natt

Queen Rom

16 kvadratmeter
1-2 personer
Gratis WiFi
   Frokost inkludert

Perfekt for den enslige reisende, queen rom er 16 kvadratmeter, har en stor dobbeltseng og eget bad. Rommet er moderne med tregulv, og er utstyrt med et skrivebord, flatskjerm-TV og hårføner. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er gratis kaffe og te i lobbyen hele dagen. Frokost er alltid inkludert. 

fra 1 095,- / per natt

Referanser

Dette sier folk om oss

“Koselig”

Veldig koselig hotell og hyggelig personale. Veldig greie rom, god frokost. Kort vei til sentrum, kollektiv trafikk (buss, taxi og tog) og andre fasiliteter.

-Heidi

“Supert”

Et kjempe fint hotel, De ansatte er alltid hyggelig. Jeg har bodd på flere av rommene, og alle er kjempe romantiske. 

-Silje

«Et veldig koselig hotell. Frokosten er deilig med nystekte lapper til kaffen. Hyggelige folk som jobber der og kjapp og god service.«

-Anne

Hvis du har lyst til å unne deg en God matopplevelse er dette en plass du bør besøke! Maten blir presentert på en utrolig smakfull og god måte av hyggelig betjening, porsjonene er store, og du får mye mat for pengene.

-Monica

Kontaktinformasjon

Jæren Hotell

Solhøgda 3

4340 Bryne

+47 51 77 11 00

booking@jarenhotel.no

Se på Google Maps

Jæren Hotell

Solhøgda 3,
4340 Bryne