Arrangementer
Julebord eller sommerfest, teambuilding med kollegaer, vennefest eller kanskje et bryllup? Vi har akkurat det som trengs.
Vi kan holde arrangement for store forsamlinger
Det Jærske Kjøkken
Vår hovedrestaurant har kapasitet på inntil 150 gjester og er ideel til jubileum, bryllup og fest.
Det Jærske Kjøkken er et matkonsept utviklet av Jæren Hotell basert på jærske mattradisjoner og råvarer samt et kreativt kokkemiljø.
I våre nære omgivelser finner vi mange av landets beste råvarer. Fra Jærens spiskammer henter vi det aller meste av grønnsaker, meieriprodukter, kjøtt, fugl og fisk.
I tråd med den arbeidsomme jærbuens appetitt, skal det være rikelig og godt. Og våre dyktige kokker sørger for at selv de meste kresne ganer fra inn- og utland får en jærsk matopplevelse som gir mersmak.
Det Jærske Kjøkken® er et registrert varemerke eid av Jæren Hotell.
Livets festdager
Enten det er barnedåp eller konfirmasjon, 60-års dag eller jubileum, hvor lettvint er det ikke å kunne lene seg tilbake og stole på at vi tar oss av det.
Det viktigste for oss er å tilrettelegge for en dag som gir gode minner, hvor dere skal få slappe av og nyte god og varm mat. Vi hjelper dere med å velge alt fra bordoppsett, til musiker eller transport hvis dette skulle være aktuelt. For et personlig preg på arrangementet er ofte egne blomster og medbrakte kaker en suksess, så passer vi på å stille med resten.
Bryllup
På Jæren Hotell har vi lang erfaring med å arrangere brylluper i ulike varianter. La bryllupsdagen deres bli en dag dere vil minnes i evig tid.
Jæren Hotell har mange ulike bryllupskonsept, enten om det er sommerbryllup med vielse ute i hagen eller vinterbryllup med fakler og bål.
Vi har noe for en hver smak. Tradisjonsrikt bryllup det kan være lite eller stort, flagget er heist og den røde løperen er på plass.
Uansett hva du velger skal vi sørge for gode minner som kan gjemmes i hjertet og tas frem om og om igjen.
SELSKAPSMENY
Hovedretter
FISK
Torsk
dampet torsk, glasert gulrot,
grønnsaksbearnais, bacon og rogn
Breiflabb
grillet breiflabb, med grønnsaker og rødbetesaus
Uer
halstrad uer, med gulrotpuré, kremet smørsaus
Kveite
stekt kveite med blomkålpuré, persillesmør saus, glasert gulrøtter
KJØTT
Surstek
lokal surstek med waldorfsalat,
tyttebær, Jærpotet og brunsaus
Ytrefilet
ytrefilet av okse, kokt i ovn med sjalotte saus,
stekt vårløk og asparges
Hjort
helstekt Hjortfile med jordskokkpuré,
rotgrønnsaker, einer og brunostsaus og Jærpotet
Lammelår
lokalt lammelår med ovnsbakte rotgrønnsaker,
rosmarin, saus av sky og Jærpotet
Forretter
Blomkålssuppe
pannstekt kanskjell, sprø bacon og ört olja
Fiskesuppe
kremet suppe med reker, krepshaler, dagens fisk, julien grønnnsaker
Appelsinsalat
frisk salat med avokado, honning og valnøtter
Rekesalat
håndpilte reker, mango og ingefær
Oksehalesuppe
oksehalssuppe på jærsk vis
DESSERT
Karamell Pudding
tradisjonell karamellpudding med pisket krem og friske bær
Sjokoladefondant
magisk fondant, med gammaldags vaniljeis og bærskompott
Creme Fraiche Krem
herlig creme fraiche krem med frukt og bærssalat
Fruktkompott
kompott lagt på bær fra Sandnes, appelsin sest og vaniljeis
Sjokolademousse
kremaktig mousse med hint av cognac toppet med revet sjokolade og bær
Menyen er basere på lokale råvarer fra blant annet: Anda Gård, Selepotet, Wiig Gartneri, Garman Vervik, Pals, Voll Ysteri, Malmin og Orre, og Idsøe.
Kontaktinformasjon
Jæren Hotell
4340 Bryne