Arrangementer

Julebord eller sommerfest, teambuilding med kollegaer, vennefest eller kanskje et bryllup? Vi har akkurat det som trengs.

Vi kan holde arrangement for store forsamlinger

Det Jærske Kjøkken

Vår hovedrestaurant har kapasitet på inntil 150 gjester og er ideel til jubileum, bryllup og fest.

Det Jærske Kjøkken er et matkonsept utviklet av Jæren Hotell basert på jærske mattradisjoner og råvarer samt et kreativt kokkemiljø.

I våre nære omgivelser finner vi mange av landets beste råvarer. Fra Jærens spiskammer henter vi det aller meste av grønnsaker, meieriprodukter, kjøtt, fugl og fisk.

I tråd med den arbeidsomme jærbuens appetitt, skal det være rikelig og godt. Og våre dyktige kokker sørger for at selv de meste kresne ganer fra inn- og utland får en jærsk matopplevelse som gir mersmak.

Det Jærske Kjøkken® er et registrert varemerke eid av Jæren Hotell.

Julen kommer

Julebord

Visst er maten det viktigste. Og er det noen som kan servere jærsk julemat, er det oss. 

 

Vi dekker bord med pinnekjøtt, ribbe, julepølse, lutefisk, – og alt som hører til av vått og tørt, salt og søtt.

Vi inviterer dere til en stemningsfull tid sammen med oss, og garanterer dere en hyggelig opplevelse.

 

24 november og hver lørdag før jul i desember har vi live julemusikk i baren.

Julelunsjbuffet

fra mandag til torsdag
kr 349,- pr person 

Julekveldsbuffet

fra mandag til torsdag
kr 395,- pr person

Julebordbuffet

fredag og lørdag
kr 495,- pr person

 

Ring oss på 51 77 11 00 for mer informasjon. 

Vi kommer ikke til å synge for deg eller fortelle vitser, bare yte førsteklasses service.

SELSKAPSMENY

Hovedretter

FISK

Torsk
dampet torsk, glasert gulrot,
grønnsaksbearnais, bacon og rogn

Breiflabb
grillet breiflabb, med grønnsaker og rødbetesaus

Uer
halstrad uer, med gulrotpuré, kremet smørsaus

Kveite
stekt kveite med blomkålpuré, persillesmør saus, glasert gulrøtter

KJØTT

Surstek
lokal surstek med waldorfsalat,
tyttebær, Jærpotet og brunsaus

Ytrefilet
ytrefilet av okse, kokt i ovn med sjalotte saus,
stekt vårløk og asparges

Hjort
helstekt Hjortfile med jordskokkpuré,
rotgrønnsaker, einer og brunostsaus og Jærpotet

Lammelår
lokalt lammelår med ovnsbakte rotgrønnsaker,
rosmarin, saus av sky og Jærpotet

Forretter

Blomkålssuppe
pannstekt kanskjell, sprø bacon og ört olja

Fiskesuppe
kremet suppe med reker, krepshaler, dagens fisk, julien grønnnsaker

Appelsinsalat
frisk salat med avokado, honning og valnøtter

Rekesalat
håndpilte reker, mango og ingefær

Oksehalesuppe
oksehalssuppe på jærsk vis

DESSERT

Karamell Pudding
tradisjonell karamellpudding med pisket krem og friske bær

Sjokoladefondant
magisk fondant, med gammaldags vaniljeis og bærskompott

Creme Fraiche Krem
herlig creme fraiche krem med frukt og bærssalat

Fruktkompott
kompott lagt på bær fra Sandnes, appelsin sest og vaniljeis

Sjokolademousse
kremaktig mousse med hint av cognac toppet med revet sjokolade og bær

Menyen er basere på lokale råvarer fra blant annet: Anda Gård, Selepotet, Wiig Gartneri, Garman Vervik, Pals, Voll Ysteri, Malmin og Orre, og Idsøe.

Kontaktinformasjon

Jæren Hotell

Solhøgda 3

4340 Bryne

+47 51 77 11 00

booking@jarenhotel.no

Se på Google Maps

Jæren Hotell

Solhøgda 3,
4340 Bryne