Kronen Gaard Hotell
Kronen Gaard Hotell

Aktiviteter og eventyr

Eventyret venter

Bli inspirert – Med mye flott natur og fantatiske omgivelser har vi et bredt utvalg av aktiviteter å tilby – både innendørs og utendørs. Kronen Gaard Hotell tilbyr alt fra sykkel og kanoutleie – perfekt om sommeren – og matlagingskurs, vinsmaking og piknik. Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

TEAMBUILDING – SKOGSPRETT KLATREPARK

Skogsprett ligger bare en 10-minutters kjøretur fra Kronen Gaard Hotell, og tilbyr 5 unike baner i forskjellige vanskelighetsgrader. Det er det perfekte stedet for fartsfylt og morsom teambuilding!

Les mer / detaljert informasjon
Med sine ulike aktiviteter, 5 unike løyper i ulik vanskelighetsgrad og Ziplines er det duket for en fartsfylt teambuilding. Her starter vi med å deler gruppen inn i lag. Vi bruker ofte nettparken til å varme opp kroppen og løser ulike oppgaver sammen. Vi har også ulike varianter av teambuildingsaktiviteter på bakkenivå før vi starter sikkerhetsopplæringen i klatreparken. Også her vil dere gå i lag og løse oppgaver underveis. Vi kårer et vinnerlag når alle lagene er ferdige med oppgavene.

Teambuildingsaktiviteter skreddersys etter bedriftens ønsker og behov. Varighet fra 1 ½ time – 2 timer.

Skogsprett Klatrepark ligger en 10-minutters kjøretur fra Kronen Gaard Hotell.

Lån en sykkel

Gjester på hotellet kan låne en gratis hjelm og sykkel.

Ta gjerne en sykkeltur til gågaten i Sandnes sentrum, eller en fin tur på en av våre mange stier i området ved hotellet.

Sykkel er den beste måten å se landsbygda i all sin herlighet! Sandnes pleide å være sykkel-hovedstaden i landet, med sin egen sykkelfestival. I dag er byen vert for, eller i det minste en del av, flere sykkelturneringer – f.eks Tour de Fjords og Nordsjørittet.

Kanoutleie

Kronen Gaard har 11 kanoer som de leier ut til alle sine gjester, enten de er på kurs eller på ferie, og ellers til alle som måtte ønske å benytte seg av dette tilbudet. Kanoene ligger på en slipp på Alsvik og er til utleie for bruk i Ims-Lutsi vassdraget.

Kanoutleie sesong mai – oktober

Les mer / detaljert informasjon

Ønsker du mat med på turen?
Bestill en smakfull nistepakke når du bestiller kano, og alt står klar når du kommer. Eller kanskje en god middag i restauranten kan smake etter endt tur? 

  • Kanoene har en lasteevne på 400 kg 
  • To seter med plass til barn eller bagasje i mellom
  • Leiepris for en kano er kr 300,- per dag

 

Kjøkkenteater

Lyst til å prøve deg som hovmester for en kveld? Eller kanskje pikkolo, bartender, blomsterdekoratør, kokk eller hotelldirektør? På vårt hotellteater-arrangement får grupper 15-50 personer selv prøve hvordan det er å drive et hotell – helt på ordentlig!

 Arrangementet varer i ca. 4 timer, og vi har kyndige kokker og servitører som rettleder og gir gode tips underveis.

Les mer / detaljert informasjon

Hotellteater er etter vår erfaring en ypperlig måte å sveise folk sammen på, det er festlig å se hvordan deltakerne lever seg inn i de enkelte rollene.

 Og hvem vet… etter endt arbeidsøkt er det kanskje muligheter for ekstravakter på Kronen Gaard?

Lunsjtur

Har du lyst på frisk luft og litt lett mosjon?

Hva med en liten tur i nærområdet? Sandnes forfatteren Jack Rostøl som også er en ivrig turgåer har laget en egen tur for Kronen Gaard Hotell som vi kaller lunsjturen. Turen tar bare 45 minutter derav navnet. Naturopplevelsene er mange, hører du fuglekvitter?

Gode sko er en fordel, trenger du støvler har vi det på hotellet, bare spør i resepsjonen.

Bakernes Paradis

Kronen Gaard sitt landsted, Bakernes Paradis har åpent fredag til søndag fra kl 11-17:00 hvor det driftes en kafé og Landhandel, samt 3 selskapslokaler.

Et sjarmerende sted hvor du blant annet kan nyte vår populære fiskesuppe med fantastisk utsikt mot Høgsfjorden.

Les mer / detaljert informasjon

Bakernes Paradis har stor boltreplass med sine 70 mål og grønne sletter helt ned til sjøen hvor store og små kan fange krabber i sjøkanten eller prøve fiskelykken.

Hver søndag kl 12:30 vil det være mulig å gå ombord på et Lysefjordcruise som tar deg med på en unik guidet tur inn majestetiske Lysefjorden hvor dere blant annet får oppleve whiskyfossen, jettegrytene, den sagnomsuste Fantahålå og ikke minst Preikestolen.  

Ølsmaking

Vår ølentusiast Roger tar dere med på en reise gjennom ølets verden, her settes smaksløkene i sving og dere vil garantert få et annet forhold til øl etter denne kvelden. Kjøkkenet på Kronen Gaard lager klar en tallerken til hver deltager med ulike smaker som sild, marinerte reker, ulike oster, spekemat, mørk sjokolade som skal smakes sammen med de ulike ølsortene.

Varighet på arrangementet er ca. 1.5 timer og passer best for grupper fra 10 – 30 personer.

Kontaktinformasjon

Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 70

4309 Sandnes

Telefon: +47 51 60 83 00

booking@kronen-gaard.no

Se på Google Maps