Kronen Gaard Hotell
Kronen Gaard Hotell

Arrangementer

Uansett om det er bursdag, jubileum, dåp, konfirmasjon, sommerfest, julebord, eller bare en samling over et godt måltid, garanterer vi en minnerik opplevelse på Kronen Gaard.

Hold ditt arrangement på Kronen Gaard

En unik ramme for din feiring

Våre selskapstradisjoner spiller like stor rolle i dag som den gangen Gabriel og Beate Block Watne stod for selskapelighetene på slutten av 1800 tallet. Våre landlige og historiske omgivelser er med på å sette den rette rammen for både formelle og uformelle feiringer. 

 Ærlighet varer lengst, er det et ordtak som heter. Kjøkkenet på Kronen Gaard Hotell har dette som sin filosofi, ærlig mat står i sentrum. Med ekte og ærlig mat mener vi at råvarene er hentet fra lokale leverandører.

Vår kjøkkensjef velger selv ut råvarene og garanterer deg en smaksopplevelse av de sjeldne – selvsagt kombinert med personlig og upåklagelig service i våre stemningsfulle stuer. Kronen Gaard Hotell er et godt sted å feire livets store dager!

Selskapslokaler

Restaurant «De gamle stuene»
Vår hovedrestaurant har kapasitet på inntil 70 gjester.

Kronesalen
Vårt selskapslokale har kapasitet på inntil 100 gjester.

Bryggerhuset
Vårt selskapslokale har kapasitet på inntil 40 gjester.

Bøkestuen
Selskapslokale i 2. etg med egen terrasse, kapasitet på inntil 20 gjester.

Gaardshuset
Kan reserveres til 30 gjester for å nyte de sene nattetimer.

   Jul på Kronen Gaard

 

På gårdsplassen skinner julelysene og ønsker dere hjertelig velkommen. Bålet varmer og knitrer i all sin prakt mot den svarte nattehimmelen, faklene tennes og det lyser fra stearinlysene i de vakre stuene. I hotelldøren blir du møtt med duften av ekte hjemmelaget julemat som tradisjonsrikt pinnekjøtt og ribbe med sprø svor. I vandrehallen står vertskapet klar med en varm, velsmakende juleaperitiff laget på hvitvin, epler, kanel og godt julekrydder. Med den klassiske julemusikken som strømmer inn i våre lune og sjelfulle stuer er stemningen til å ta og føle på. Det er jul på Kronen Gaard! 

Vi kan tilby:

Julefrokost, alle dager kr 185,- 
La juleroen senke seg, og nyt en lang og deilig julefrokost sammen med venner, familie eller kollegaer. Vi serverer det som hører til en tradisjonell julefrokost som blant annet røykelaks, eggerøre, hjemmebakt brød, julesild og mye annet godt.

Julelunsjmandag – fredag  kr 395,-
Ta en pause fra hverdagen, samle gode venner og kollegaer til vår tradisjonelle julelunsj. La de gode samtalene flyte over et godt hjemmelaget måltid, og lag nye minner til årene som kommer. 

Midtukejulebordonsdag – torsdag  kr 695,-
Nyt vår deilige og tradisjonsrike julemat midt i uken i våre historiske omgivelser. Vi kan ikke love at snøfnuggene daler, men vi garanterer at stemningen stiger og et julebord som fyller både deg og kollegaene dine med god gammeldags julestemning.

Julebordfredager og lørdager kr 795,-
Vi er kjent for vår særegne atmosfære og gode matopplevelser, og gleder oss til å ønske våre gjester velkommen til et eventyrlig juleselskap i historiske omgivelser. Velkommen til en fantastisk førjulstid på Kronen Gaard 

Julemiddag, søndager   
Vi gleder oss til å invitere både store og små til et julepyntet hotell og søndagsmiddag bestående av tradisjonell varm julemat, kalde delikatesser og ikke minst våre deilige desserter og julefristelser

 

Smittevern
I år blir det et ekstra stort fokus på smittevern, og våre gjester og ansatte sin helse kommer først. Vi passer derfor på å tilrettelegge driften på slik at vi følger myndighetenes råd og retningslinjer slik at vi sørger for en trygg og trivelig kveld. 

____________________________________________________ 

 

For tilbud eller bestilling, ta kontakt med Britt på telefon 51 60 83 00 eller e-post på salg@kronen-gaard.no. 

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Kronen Gaards julebuffet.

Våre kokker serverer og presenterer vår tradisjonsrike julemat.

Velkomst/Aperitiff

Start gjerne med vår varme velsmakende juleapertiff.

Den er laget på hvitvin, epler, kanel og godt julekrydder.

kr 82,- pr person

____________________________________________________

Forrett

Hummersuppe tilsmakt med fersk ingefær og sitrongress,
garnert med grønnsaker og kjempereker

eller

Kronen Gaards einerbærrøykte reinspdyrplomme
med tyttebærkrem, syltet rødbeter og urtesalat

*Nb hele selskapet må ha samme forrett.

____________________________________________________

Varmmat buffet

Sprøstekt svineribbe servert med pølsemaker Idsøe
sine medisterpølser og medisterkaker,
svisker, epler
og hjemmelaget rødkål.
Nykokte poteter og den smakfulle ribbesausen.

Pinnekjøtt  
servert med husets kålerabistappe, baconfett, sjy og kokte poteter

Vi anbefaler øl, akevitt og en velsmakende rødvin som følge til julematen.

____________________________________________________

Dessertbuffet

Hjemmelaget karamellpudding med cognackrem

Multekrem smakt til med multelikør, og servert med hjemmelaget krumkaker

Riskrem smakt til med ekte vanilje og med kirsebærsaus som følge.

Fruktfat, julekaker, fiken og dadler

____________________________________________________

kr 795,- pr person

Inkludert i prisen er lokalleie, julepyntede bord med hvite duker samt lys og lin servietter.

Bryllup

På Kronen Gaard Hotell har vi lang erfaring med å arrangere brylluper i ulike varianter. La bryllupsdagen deres bli en dag dere vil minnes i evig tid.

Kronen Gaard Hotell har mange ulike bryllupskonsept, enten om det er sommerbryllup med vielse ute i hagen, under det gamle bøketreet, på tunet eller vinterbryllup med fakler og bål. Vi kan tilby alt som et vakkert bryllup bør inneholde. Fra våre landlinge og unike omgivelser, til et kjøkken som tilbyr deilige retter fra de beste lokale råvarene, det gode vertskapet og den romantiske stemningen. Vår egen vinkelner velger gjerne ut viner som passer til den valgte menyen. 

Vi dekker opp med hvite duker, tøyservietter, nypusset sølv og blomster fra vårt lokale gartneri. Boblene står klar til å sprettes og vertskapet møter gjestene i den vakre hagen, eller i vår stemningsfulle vandrehall som også passer perfekt til mingling før og etter middag. Har dere egne ønsker for valg av dekorasjon, blomster, farger og utforming, er dere mer enn velkomne til å sette deres personlige preg på utsmykkingen. Sammen med nydelige selskapskaker, god lokal mat og våre historiske omgivelser, setter dette prikken over i’en på selskapet. 

Uansett hva du velger skal vi sørge for gode minner som kan gjemmes i hjertet og tas frem om og om igjen.

Bryllupspakke

 

Vi ønsker at skuldrene skal senke seg og at dere skal kunne slappe av. Derfor har vi satt sammen en bryllupspakke som gjør planleggingen litt enklere.

 

Pakken inkluderer følgende:

3 retters middag med Meny de gamle stuer

Kaffe til desserten

Kaffe som serveres til medbragte kaker

Lokalleie

Bordoppdekk med hvite duker og tøyservietter og hvite lys

Hvite stoltrekk

Nattmat

Brudesuite med frokost

Omvisning og planleggingsamtaler

AV-utstyr

Kr. 985,- per person

Vinpakke

Ett glass musserende til velkomst, 2 glass husets vin til middagenkr. 297,-

Ett glass musserende til velkomst, 3 glass husets vin til middagen kr. 396,- 

 

Livets Festdager

Enten det er barnedåp eller konfirmasjon, 60-års dag eller bryllupsdag, hvor lettvint er det ikke å kunne lene seg tilbake og stole på at vi tar oss av det: Det viktigste blir for oss å tilrettelegge for en dag som gir gode minner, hvor dere skal få slappe av og nyte god og varm mat.

Vi hjelper dere med å velge alt fra bordoppsett, til musiker eller transport hvis dette skulle være aktuelt. For et personlig preg på arrangementet er ofte egne blomster og medbrakte kaker en suksess, så passer vi på å stille med resten.

Minnestund

En minnestund eller minnesamvær er der familie og venner samles over et måltid, og minnes den avdøde etter seremonien. Mange opplever denne samlingen som en fin avslutning på en tung dag.

På Kronen Gaard vet vi hvor viktig det er med en verdig ramme for en slik sammenkomst. Vi arrangerer det hele i diskret samarbeid med pårørende og venner, slik at de etterlatte slipper å bekymre seg for det praktiske.

Kontakt oss så hjelper vi deg med å organisere en minnestund for familie og venner. 

Tradisjonell servering eller buffet

Hos oss kan du velge om du ønsker tradisjonell servering med smørbrød, kaffe og kake servert på bordene, eller om du ønsker maten servert på buffet. Buffetservering gir mer mulighet for bevegelse og bedre kommunikasjon mellom gjestene. Vi setter kaffe og hvis ønskelig mineralvann på bordene. For å sette et ekstra personlig preg, kan egne kaker medbringes.
Fra kr. 325,- per person 

Middagsservering

Det serveres hovedrett med dessert og kaffe. Spør oss gjerne om meny.

(Smørbrød og kaker som måtte bli til overs, blir pakket ned og kan tas med hjem etter minnestunden.)
Fra kr. 395,- per person

Sommerfest i hagen

Kronen Gaard gir deg sommerens høydepunkt med en lystig fest på landet. Du blir servert smaken av sommer med mat fra grillen og god drikke i glasset.

Rolige og vakre omgivelser sikrer topp stemning for alle som deltar. Fra midten av mai har vi telt i hagen. Vi stiller med lune pledd og varme kilder om det skulle bli en kjølig sommeraften.

For mer informasjon kontakt oss i dag. 

(Gjelder for selskaper over 20 personer)

Kontaktinformasjon

Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 70

4309 Sandnes

Telefon: +47 51 60 83 00

booking@kronen-gaard.no

Se på Google Maps