O jul, med din glede

Jul på Kronen Gaard Hotell

La deg omfavne av juleglede og den varme atmosfæren på Kronen Gaard Hotell. Med vakre juletoner som strømmer fra pianoet vårt og duften av jul i luften, starter kvelden med en varm juleaperitiff rundt det knitrende bålet. Dette er begynnelsen på en kveld du vil lengte tilbake til.

Julebord helg med livemusikk

Hver helg fylles den bugnende buffeen vår opp av alle julens smaker som nystekt ribbe, pinnekjøtt, juletorsk, vegansk julesteik, alt det gode av julens tilbehør og fristende juledesserter. Etter maten kan gjestene nyte den gode stemningen i baren med livemusikk og dans, eller trekke ut i skiferhagen for å nyte vinterkvelden med bål, myke pledd og varmelamper. 

Våre unike selskapslokaler:

Etter aperitiffen stiger dere inn i et av våre julepyntede lokaler som eksklusivt er deres hele kvelden. Nytt for i år er vårt helt nye Orangeri – her forenes murstein, glasstak og vegger i harmoni med levende lys og en varmende peis, som skaper en magisk atmosfære.

Julelunsj

Julelunsjen på Kronen Gaard Hotell har etablert seg som en hjertevarm tradisjon, en enkel anledning for sosiale sammenkomster blant nære forbindelser, kollegaer, venner og familie. Ta en pause fra den travle hverdagen, samle gode venner, og kollegaer til en deilig lunsjbuffet. Fra mandag til fredag byr vi på vakre julepyntede bord og et rikelig utvalg av lokal mat og drikke.

Julebord for familie og venner

I tradisjonen tro arrangerer vi familiejulebord hver søndag med vår velkjente julebuffet frem mot jul. Herlig julemat, juledekorerte stuer, historiske omgivelser og toner av klassisk julemusikk vil vekke den nostalgiske julefølelsen.

Midt-uke julebord

Vi ønsker også velkommen til en uforglemmelig opplevelse for deg som ønsker å legge julebordet til en ukedag. Nyt en herlig julemiddag med sesongens deilige råvarer i våre historiske og julepyntede omgivelser.

Konferanse med julestemning

Gi ditt neste møte eller konferanse en unik ramme som skaper både minner og inspirasjon. På Kronen Gaard Hotell tilbyr vi en rekke muligheter, fra enkelt dagskurs til hele kurshelger i historiske omgivelser.

På Kronen Gaard Hotell gir vi deg ikke bare et møterom, vi gir deg en hel opplevelse som balanserer arbeid og julestemning i en historisk og sjarmerende setting.  Vi ser frem til å ønske deg velkommen og hjelpe deg med å skape et vellykket og minneverdig arrangement.

Overnatting

Sov søtt og gled deg til frokosten

Når festen er over, kan det være godt å ha booket seg inn på ett av vår mange, idylliske rom. Vi har gode overnattingspriser og tilby- og vi lover en lang, deilig frokost når morgenen kommer.

Bestill rom

Den perfekte gaven

Kjøp et gavekort til noen du er glad i!

Gavekort fra Kronen Hoteller og Restauranter gir deg tilgang til flere av Sandnes, Stavanger og Jærens beste fasiliteter og opplevelser – fra fantastisk kulturell bespisning, til romantiske weekendferier og valentins spesialtilbud. Sørg for å sjekke ut alle våre nåværende tilbud her.