Kronen Gaard Hotell
Kronen Gaard Hotell

Bryllup på kronen Gaard Hotell

En vakker perle i landlige og historiske omgivelser. De perfekte rammene for et unikt og romantisk bryllup

Bryllup i vakre omgivelser

Kronen Gaard Hotell har mange ulike bryllupskonsept, enten dere ønsker et sommerbryllup med vielse ute i hagen under det gamle bøketreet, eller vinterbryllup med fakler og bål. Våre landlige omgivelser, historiske saler og stuer, skaper den perfekte rammen rundt den store dagen. 

Vi dekker opp med hvite duker, tøyservietter, nypusset sølv og blomster fra vårt lokale gartneri. Boblene står klar til å sprettes og vertskapet møter gjestene i den vakre hagen, eller i vår stemningsfulle vandrehall som også passer perfekt til mingling før og etter middag. Har dere egne ønsker for valg av dekorasjon, blomster, farger og utforming, er dere mer enn velkomne til å sette deres personlige preg på utsmykkingen. Sammen med nydelige selskapskaker, god lokal mat og våre historiske omgivelser, setter dette prikken over i’en på selskapet.

Et bryllup er en av livets viktige merkedager og skal være et godt minne i årene som kommer. Vi vet at en stor festdag som denne krever mye planlegging. Kronen Gaard har lang erfaring med å arrangere bryllup i ulike varianter og bistår dere gjennom prosessen slik at dagen blir akkurat slik dere har drømt om. Før bryllupet setter vi oss ned sammen med brudeparet for å planlegge den store dagen i den minste detalj. Om det er et bryllup for 2 eller 100 skal vi sørge for at dere kan nyte den store dagen, og skape minner som kan gjemmes i hjertet og tas frem om og om igjen.

Bryllupspakke

Vi ønsker at skuldrene skal senke seg og at dere skal kunne slappe av. Derfor har vi satt sammen en bryllupspakke som gjør planleggingen litt enklere.

Pakken inkluderer følgende:

3 retters middag med Meny de gamle stuer

Kaffe til desserten

Kaffe som serveres til medbragte kaker

Lokalleie

Bordoppdekk med hvite duker og tøyservietter og hvite lys

Hvite stoltrekk

Nattmat

Brudesuite med frokost

Omvisning og planleggingsamtaler

AV-utstyr

Kr. 985,- per person

Vinpakke

Et glass musserende til velkomst, to glass husets vin til middagen kr. 297,-

Et glass musserende til velkomst, 3 glass husets vin til middagen kr. 396,- 

Tilbring natten hos Kronen Gaard

Kronen Gaard har totalt 32 flotte værelser. Når kvelden er over kan brudeparet trekke seg tilbake i en av våre sjelfulle bruidesuiter og våkne opp til frokost servert opp på værelset dersom dere ønsker det. For å gjøre opplevelsen enda mer helhetlig og forlenge opplevelsen tilbyr vi selskapsgjestene overnatting i våre historiske omgivelser. Gjestene kan møtes til en felles frokost dagen etterpå og mimre om kvelden før. 

Kontakt oss for et utforpliktet tilbud eller avtal en uformell visning

+47 51 60 83 00

booking@kronen-gaard.no

Kontaktinformasjon

Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 70

4309 Sandnes

Telefon: +47 51 60 83 00

booking@kronen-gaard.no

Se på Google Maps