Kronen Hotels x Kongeparken

Kronen Hotels x Kongeparken

 

Da Kronen Hotels spurte om jeg kunne fortelle om familiens miniferie til Kongeparken var jeg snar om å si selvsagt det! Som småbarnsfamilie er vi selv alltid på utkikk etter gode reisetips som er spennende, innholdsrike og gøyale for hele familien. Vi kjøpte hotellpakke hos Kongeparken og kunne velge mellom flere hoteller og ikke minst få gode priser.

 

Frokostbuffet på GamlaVærket

Frokostbuffet på GamlaVærket, midt i Sandnes sentrum

 

Valget falt på GamlaVærket hotell som ligger i Sandnes, og da vi ankom onsdags kveld og kunne kose oss med deilig aftensmat og få en god natts søvn som oppladning til morgendagen. Hotellet som tidligere var en tak- og mursteinsfabrikk har beholdt mye av den spennende historien og ungene utforsket hvert et hjørne der inne!

 

En solid frokost med bredt utvalg for både små og store gav oss en riktig god start på dagen for to foreldre, to besteforeldre og to energiske barn. Aktivitetsposen falt også veldig godt i smak!

 

Da vi ankom Kongeparken var det litt regnbyger, men surt vær glemmes fort med gode klær og spennende aktiviteter i vente.

 

 

 

Vi startet med å få billetter til sjokoladefabrikken og barnas brannstasjon før vi gikk bort til småkarusellene som 4 åringen kunne more seg med. Deretter beveget vi oss mot Gråtassland, der Goggens traktorbane ble utforsket av yngstemann og storesøster kunne kjøre Nordavinden med far sin og kjenne på hele 2,5 G på kroppen!

 

Klar for å lage fantastiske minner!

Klar for å lage fantastiske minner!

Man klarer å utforske hele parken på en dag, men her er så mye moro for alle aldrer og nydelige områder der man kan sette seg ned på at Kongeparken varmt kan anbefale å besøke to dager.

Man kan ha med egen grillmat og leie grillhytte inni parken. Det er også flust av spisesteder og snacksplasser – perfekt når små og store mager rumler. Vi koste oss med burgere på Brumles Spiseri og stoppet mot slutten av dagen  innom Pannekakehuset der både barn, far og farfar fikk leke seg med gravemaskiner.

Med over 60 attraksjoner og opplevelser så finnes noe for alle i denne parken, og jeg kan på det sterkeste anbefale hotellpakke for andre familier som ønsker en gøyal ferieopplevelse! 👍

Mvh,
Bente

 

Planlegg ditt besøk her!