Kronen Hotels

Hos Kronen Hotels lever vi for å gi våre gjester gode opplevelser basert på norsk kultur, natur og historie. Vi forsøker å sikre at våre gjester har et minneverdig opphold, med god natts søvn, god mat og gode opplevelser som varer livet ut. I tillegg til våre flotte hoteller, er vi berømte for våre utmerkede menyer basert på deilig lokal mat.

Enten du velger å bo i Stavanger, Sandnes eller på Bryne, vil du aldri være langt fra fjordene, stranden eller byen. Med den endeløse horisonten på den ene siden, og majestetiske fjorder og robuste fjell på den andre, er vi et godt utgangspunkt for en tur til den berømte Preikestolen eller Kjerag.

Nyhetsbrev

6 + 8 =

Vi bruker dette kontaktskjemaet for å komme i kontakt med alle som har spørsmål angående våre tjenester. Informasjonen din vil bli holdt privat, og ikke omfordelt til noen tredjeparter, og heller ikke brukt til markedsføringsformål. Se vår personvernpolicy for mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonen din.

Kontakt oss

Kronengruppen AS

Niels Abels gate 3A,
4012 Stavanger
Norge

Den perfekte gaven

Kjøp et gavekort til noen du er glad i!

Gavekort fra Kronen Hoteller og Restauranter gir deg tilgang til flere av Sandnes, Stavanger og Jærens beste fasiliteter og opplevelser – fra fantastisk kulturell bespisning, til romantiske weekendferier og valentins spesialtilbud. Sørg for å sjekke ut alle våre nåværende tilbud her.

Chris Andre Pedersen

Konserndirektør / CEO
chris@kronenhotels.no
+47 91 15 09 27

Helge Gjøsund

Økonomisjef / CFO
helge@kronenhotels.no 
+47 99 48 45 45

Therese Alberto

Controller & Prosjektleder
therese@kronenhotels.no
+47 94 08 04 49