Våre Rom

Med 137 lyse og moderne rom ønsker vi deg velkommen til St Svithun Hotell.

Rom for alle behov

Vi gjør dagen lysere

Enten du nettopp har fått din førstefødte, har avtaler på sykehuset, forretninger i Stavangerområdet eller rett og slett er på ferie med familien. Vi har gode alternativer for deg og dine.

St. Svithun Hotell er også pasienthotellet til Stavanger Universitetssykehus (SUS). Vi har eksistert siden 2006, sysselsetter over 60 ansatte og er det største hotellet i Kronen Hotels. Lys er et begrep vi er opptatt av på vårt hotell. Vi mener det representerer verdier vi ønsker å identifisere oss med. Vi vil rett og slett å gjøre hverdagen lysere for våre gjester.

Vi har egne rom tilrettelagt for funksjonshemmede, allergikere og barselgjester og store familierom med nok plass til hele familien. Alle rom har trygghetsalarm tilknyttet resepsjonen.

Alle rom har: Frokost inkludert, gratis Wi-Fi, air condition, kabel-TV, fliselagt bad, trygghetsalarm, tilpasset allergikere.

Arbeidsstasjon

Hold deg ajour med dine viktige oppgaver

Gratis trådløst internett

Surf på nettet så mye du ønsker

Flatskjerm-TV på rommet

Se alle dine favorittfilmer og serier

Frokost inkludert

Nyt en deilig frokost om morgenen

enkeltrom

16 kvadratmeter
1 person
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Våre enkeltrom er 16 kvadratmeter. Alle med eget bad. Det er moderne rom med komfortable senger, skrivebord, flatskjerm-TV, telefon og kjøleskap. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert i oppholdet.

fra 695,- / per natt

Dobbeltrom

20 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Våre dobbeltrommet er ca. 20 kvadratmeter. Alle med eget bad. Det er moderne rom med komfortable senger, skrivebord, flatskjerm-TV, telefon og kjøleskap. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert i oppholdet.

fra 795,- / per natt

Familierom

20-24 kvadratmeter
Minimum 3 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Familierom har plass til to voksne og to barn. Det er et moderne rom som er 20-24 kvadratmeter med eget bad. Rommene er innredet med enten sovesofa eller 4 komfortable senger. Alle rom har skrivebord, flatskjerm-TV, telefon og kjøleskap. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert i oppholdet.

fra 1 095,- / per natt

Praktisk informasjon

Ankomst og Avreise

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreisedag må du sjekke ut senest kl. 12.00. Rommet er reservert frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Dersom du ankommer senere enn 18.00 må du garantere din reservasjon med kredittkort. Dersom reservasjon ikke er garantert for sen ankomst eller at du har forhåndsbetalt kan din reservasjon bli kansellert etter kl. 18.00.

Avbestilling og uteblivelse

Med mindre annet er avtalt skal avbestilling skje senest kl. 16.00 ankomstdag. Ved uteblivelse eller for sen avbestilling vil første natt av opphold bli belastet. For garanterte eller forhåndsbetalte reserverasjoner vil hele oppholdet bli belastet.

Kontaktinformasjon

Bakernes Paradis

Lauvvikveien 265

4308 Sandnes

Telefon: +47 908 20 046

post@bakernesparadis.no

Se på Google Maps