Vandrerhjem

Vi tilbyr noen av Stavanger billigste priser for både backpackere og andre budsjetts-bevisste reisende, fordi vi kan!

Et hjem under eventyret ditt

St. Svithun Vandrerhjem

Heldigvis kan også en billig ferie bringe mange flotte opplevelser. Særlig yngre reisende drar gjerne rundt for å se verden på et stramt budsjett. Vi vil gjerne bidra til at backpackerne kan få en fin tur.

Fordi vi har muligheten til det, selger vi noen av Stavangers rimeligste overnattinger til backpackere og andre som reiser på et stramt budsjett i sommersesongen og utgjør et nesten uslåelig alternativ til herberger, camping, motell eller annen losji.

Med våre flotte lokaler og sentrale beliggenhet, er vi et perfekt utgangspunkt for en tur i regionen eller et avslappende hvileskjær på reisen.

Ta kontakt med oss på +47 51 51 26 00 eller stavanger.stsvithun@hihostels.no.

 Book deg inn hos oss her.

 For å lese mer om HIhostels klikk her.

Praktisk informasjon

Ankomst og Avreise

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreisedag må du sjekke ut senest kl. 12.00. Rommet er reservert frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Dersom du ankommer senere enn 18.00 må du garantere din reservasjon med kredittkort. Dersom reservasjon ikke er garantert for sen ankomst eller at du har forhåndsbetalt kan din reservasjon bli kansellert etter kl. 18.00.

Avbestilling og uteblivelse

Med mindre annet er avtalt skal avbestilling skje senest kl. 16.00 ankomstdag. Ved uteblivelse eller for sen avbestilling vil første natt av opphold bli belastet. For garanterte eller forhåndsbetalte reserverasjoner vil hele oppholdet bli belastet.

Kontaktinformasjon

Bakernes Paradis

Lauvvikveien 265

4308 Sandnes

Telefon: +47 908 20 046

post@bakernesparadis.no

Se på Google Maps