Bakernes Paradis

Kafé og landhandel på Lauvvik ved Høgsfjorden

Nærmere fjorden kommer du ikke

I vår kafé og landhandel byr vi på fiskesuppe, kaffe og gjærbakst. Et herlig sted hvor hele familien virkelig kan nyte dagen.

Bakernes Paradis er åpent søndag fra kl. 11-17:00 ut september

Mer om vår historie

Kom og smak på våre flotte retter

Vår meny er basert på lokale råvarer og som gjenspeiler stedet og historien.

Her henter vi inspirasjon fra sjø og land, og igjen vil du finne vår populære fiskesuppe.

I tillegg byr vi på flere ulike gode bakverk, grillet Høgsfjordskeve med ost og skinke, pølser i brød, vafler, og ikke minst hjemmelaget brownie og gulrotkake fra Kronen Gaard Hotell.

Mer informasjon

Referanser

Dette sier folk om oss

“Koselig søndagsstur med båt”

I 2.etasje var det en koselig butikk med mye godt, litt interiør og noen morsomme småting – vi endte opp med å kjøpe noen flotte kort og litt drops. Deretter tok vi oss en is ute i den flotte hagen. Synes det var god atmosfære der og besøker dem gjerne igjen.

“Så deilig”

Været, maten og service var perfekt. Vi tilbrakte søndagsettermiddag på Bakernes Paradis. Fikk høre historien og vi forstår hvorfor det har fått navnet Paradis.

“Fantastisk mat og sted”

Utrolig fine omgivelser, helt nydelig. Utrolig god mat, fantastisk fiskesuppe, kjempebra hjemmelaget brød og nydelig pyntet. En service fra de ansatte som var i særklasse. Stedet anbefales.

“En perle av de sjeldne”

For en idyllisk plass. Som å vandre rett inn i ett eventyr. Nydelig beliggenhet mot sjøen, mulighet for masse lek for barnefamilier, muligheter for bading og ellers bare slappe av i herlige omgivelser. Nyt utsikten med en kaffekopp og god bakst.