Rom for alle behov

Våre rom

Med 135 lyse og moderne rom ønsker vi deg velkommen til St. Svithun Hotell. Enten du nettopp har fått din førstefødte, har avtaler på sykehuset, forretninger i Stavangerområdet eller rett og slett er på ferie med familien. Vi har gode alternativer for deg og dine.

St. Svithun Hotell er også pasienthotellet til Stavanger Universitetssykehus (SUS). Vi har eksistert siden 2006, sysselsetter over 60 ansatte og er det største hotellet i Kronen Hotels. Lys er et begrep vi er opptatt av på vårt hotell. Vi mener det representerer verdier vi ønsker å identifisere oss med.
Vi vil rett og slett å gjøre hverdagen lysere for våre gjester.

Vi har egne rom tilrettelagt for funksjonshemmede, allergikere og barselgjester og store familierom med nok plass til hele familien. Alle rom har trygghetsalarm tilknyttet resepsjonen.

Alle rom har: frokost inkludert (ved direkte bestilling), gratis Wi-Fi, air condition, kabel-TV, fliselagt bad, trygghetsalarm og er tilpasset allergikere.

 • Arbeidsstasjon
  Hold deg ajour med dine viktige oppgaver
 • Gratis trådløst internett
  Surf på nettet så mye du ønsker
 • TV på rommet
  Se alle dine favorittfilmer og serier
 • Frokost inkludert ved direkte bestilling
  Nyt en deilig frokost om morgenen

Se våre rom

Rom for alle behov

Enkeltrom

 

16 kvadratmeter
1 person
Gratis Wi-Fi
Frokost er inkludert ved direkte bestilling

Våre enkeltrom er 16 kvadratmeter. Alle med eget bad. Det er moderne rom med komfortable senger, skrivebord, TV og telefon. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert ved direkte bestilling på hotellet eller hotellets nettside.

Dobbeltrom

20 kvadratmeter
2 personer
Gratis Wi-Fi
Frokost er inkludert ved direkte bestilling

Våre dobbeltrommet er ca. 20 kvadratmeter. Alle med eget bad. Det er moderne rom med komfortable senger, skrivebord, TV og telefon. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert ved direkte bestilling på hotellet eller hotellets nettside.

Familierom

20-24 kvadratmeter
Minimum 3 personer
Gratis Wi-Fi
Frokost er inkludert ved direkte bestilling

Familierom har plass til to voksne og to barn. Det er et moderne rom som er 20-24 kvadratmeter med eget bad. Rommene er innredet med enten en dobbeltseng og en køyeseng eller to køyesenger. Alle rom har skrivebord, TV og telefon. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert ved direkte bestilling på hotellet eller hotellets nettside.

Praktisk informasjon

Ankomst og utsjekk

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreisedag må du sjekke ut senest kl. 12.00. Rommet er reservert frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Dersom du ankommer senere enn 18.00 må du garantere din reservasjon med kredittkort. Dersom reservasjon ikke er garantert for sen ankomst eller at du har forhåndsbetalt kan din reservasjon bli kansellert etter kl. 18.00.

Avbestilling og uteblivelse

Med mindre annet er avtalt skal avbestilling skje senest kl. 18.00 ankomstdag. Ved uteblivelse eller for sen avbestilling vil første natt av opphold bli belastet. For ikke refunderbare eller forhåndsbetalte reservasjoner
vil hele oppholdet bli belastet.