Et hotell for alle.

St. Svithun Hotell er et sentralt plassert hotell, vegg i vegg til Stavanger Universitetssykehus (SUS). Det som gjør oss til et annerledes hotell i Stavanger, er at vi ser på service og omsorg som like viktig. Ikke ordene i seg selv men den følelsen vi gir gjestene våre – følelsen av å bli tatt vare på, å være velkommen.

Bestill et rom

St. Svithun – Stavangers Skytshelgenen

Stavangers skytshelgen St. Svithun levde på 800-tallet. Han var kjent for sin ydmykhet, nestekjærlighet og sitt gode hjerte for trengende. St. Svithun er tradisjonelt en helgen man vender seg mot for å unngå tørke. Det ble sagt at slik været var på hans festdag, 15. juli, skulle det bli i førti dager.

Vi vil lyse opp hverdagen.

Med sitt sørvestlandske vær er Stavanger sjelden utsatt for tørke. Sånn sett kan vi si at helgenen passer godt på byen sin; Regnskurer forekommer, men når skyene gir etter her i regionen, er det lett å la seg bergta av lyset som kan innta dette flate landskapet. Det lyset har vi tatt til oss her på St. Svithun Hotell.

Regnskurer kan forekomme i livet også. Lys representerer for oss glede og trygghet. Og håp. Dette er egenskaper vi vil ha i oss som hotell. Vi ønsker å gjøre hverdagen litt lysere for våre gjester.

Café Morgenrød

Café Morgenrød serverer varm og kald mat og drikke. Vi har åpent til frokost, lunsj og middag og tilbyr også takeaway. I sommermånedene har Café Morgenrød uteservering tilgjengelig på vår terrasse, Solsiden. Når solen skinner, er Solsiden det perfekte stedet å nyte litt is eller kald drikke.

Våre rom

Med 135 lyse og moderne rom ønsker vi deg velkommen til St. Svithun Hotell.
Frokost er alltid inkludert ved direkte bestilling på hotellet eller hotellets nettside.

Enkeltrom

Våre enkeltrom er 16 kvadratmeter. Alle med eget bad. Det er moderne rom med komfortable senger, skrivebord, TV og telefon. 

Mer

Dobbeltrom

Våre dobbeltrommet er ca. 20 kvadratmeter. Alle med eget bad. Det er moderne rom med komfortable senger, skrivebord, TV og telefon. 

Mer

Familierom

Familierom har plass til to voksne og to barn. Det er et moderne rom som er 20-24 kvadratmeter med eget bad. Rommene er innredet med enten en dobbeltseng og en køyeseng eller to køyesenger. Alle rom har skrivebord, TV og telefon.

Mer