Bakernes Paradis

Bakernes Paradis ligger på Lauvvik ved Høgsfjorden, 20 minutter med bil fra Sandnes og ca. 40 minutter med båt fra Sandnes Brygge. 40 minutter med båt og 45 minutter med bil fra Stavanger. Velkommen skal du være!

Nærmere fjorden kommer du ikke

Velkommen til
Bakernes Paradis

I vår kafe og landhandel byr vi på fiskesuppe, smurte håndverker, kaffe og søt hjemmebakst. I Heimahuset vil du også finne mye flott håndverk, interiør, og lokale matprodukter. En flott plass hvor hele familien virkelig kan nyte dagen. Fiske fra kaia, lekehus, stylter og grønne sletter.

Vi har stengt for sesongen, og åpner igjen sommeren 2019.

En kafé med utsikt

Kom og smak på våre flotte retter

Vi legger stor vekt på bruk av lokale produkter i våre menyer, der vi fokuserer på fisk og kjøtt fra grillen. Vår fiskesuppe er blitt vår svært populære spesialitet, som vi serverer på caféen i Heimahuset. Vi lager også deilige desserter og serverer vårt eget nybakte brød.

Referanser

Dette sier folk om oss

I 2.etasje var det en koselig butikk med mye godt, litt interiør og noen morsomme småting – vi endte opp med å kjøpe noen flotte kort og litt drops. Deretter tok vi oss en is ute i den flotte hagen. Synes det var god atmosfære der og besøker dem gjerne igjen 

-Stephanie B.

 

“Så deilig”

Været, maten og service var perfekt. Vi tilbrakte søndagsettermiddag på Bakernes Paradis. Fikk høre historien og vi forstår hvorfor det har fått navnet Paradis.

-Bente

 

Utrolig fine omgivelser, helt nydelig. Utrolig god mat, fantastisk fiskesuppe, nydelig kjøtt, kjempebra hjemmelaget brød, og nydelig pyntet. En service fra de ansatte som var i særklasse. Stedet anbefales.

-Persteinskog

For en idyllisk plass. Som å vandre rett inn i ett eventyr. Nydelig beliggenhet mot sjøen, mulighet for masse lek for barnefamilier, muligheter for bading og ellers bare slappe av i herlige omgivelser. Nyt utsikten med en kaffekopp og god bakst.

-Jill V.

Kontaktinformasjon

Bakernes Paradis

4308 Sandnes

Telefon: +47 51 60 83 00

post@bakernesparadis.no

Se på Google Maps

Bakernes Paradis

Bakernes Paradis 259,261,263 or 265
4309 Sandnes