Bakernes Paradis

Bakernes Paradis ligger på Lauvvik ved Høgsfjorden,
20 minutter med bil fra Sandnes og ca. 40 minutter med båt fra Sandnes brygge.
Velkommen skal du være!

Nærmere fjorden kommer du ikke

Velkommen til
Bakernes Paradis

I vår kafé og landhandel byr vi på fiskesuppe, kaffe og gjærbakst. Et herlig sted hvor hele familien virkelig kan nyte dagen.

Bakernes Paradis er stengt for sesongen.
Vi ses neste sommer!

En kafé med utsikt

Kom og smak på våre flotte retter

Vår meny er basert på lokale råvarer og som gjenspeiler stedet og historien.

Her henter vi inspirasjon fra sjø og land, og igjen vil du finne vår populære fiskesuppe.

I tillegg byr vi på flere ulike gode bakverk, grillet Høgsfjordskeve med ost og skinke, pølser i brød, vafler, og ikke minst hjemmelaget brownie og gulrotkake fra Kronen Gaard Hotell.

Referanser

Dette sier folk om oss

I 2.etasje var det en koselig butikk med mye godt, litt interiør og noen morsomme småting – vi endte opp med å kjøpe noen flotte kort og litt drops. Deretter tok vi oss en is ute i den flotte hagen. Synes det var god atmosfære der og besøker dem gjerne igjen 

-Stephanie B.

 

“Så deilig”

Været, maten og service var perfekt. Vi tilbrakte søndagsettermiddag på Bakernes Paradis. Fikk høre historien og vi forstår hvorfor det har fått navnet Paradis.

-Bente

 

Utrolig fine omgivelser, helt nydelig. Utrolig god mat, fantastisk fiskesuppe, nydelig kjøtt, kjempebra hjemmelaget brød, og nydelig pyntet. En service fra de ansatte som var i særklasse. Stedet anbefales.

-Persteinskog

For en idyllisk plass. Som å vandre rett inn i ett eventyr. Nydelig beliggenhet mot sjøen, mulighet for masse lek for barnefamilier, muligheter for bading og ellers bare slappe av i herlige omgivelser. Nyt utsikten med en kaffekopp og god bakst.

-Jill V.

Kontaktinformasjon

Bakernes Paradis

4308 Sandnes

Telefon: +47 908 20 046

post@bakernesparadis.no

Se på Google Maps