Spennende Opplevelser

Utforsk nydelige Sandnes alt spennende vi har å by på!

Nyt aktive eller avslappende dager hos oss

Noe for alle.

Nyt en av våre pakker – kan det være en romantisk kveld for deg og kjæresten din, en spennende fottur til Preikestolen, eller en vakker sommerbåttur på historiske Riskafjord.

Romantisk Valentine’s Pakke

La romantikken blomstre i flotte og landlige omgivelser like utenfor Sandnes

Kronen Gaard er et annerledes, koselig og intimt hotell med historisk sus. Her bor dere nært Stavanger, i landlige omgivelser, og kan nyte ærlig mat fra områdets mange lokale matprodusenter. Naturen og omgivelsene står i vakker vårblomstring fra april, til høstens fargeprakt i september. Den vakre hengebøken som preger eiendommens sørside er trolig Rogalands eldste, plantet i 1907.

Pakken inkluderer:
· Opphold i dobbeltrom
· Musserende vin på rommet
· Et fat med lekkert anrettet frukt og sjokolade
· 3-retters middag med kaffe
· Historisk frokost og badekåper på rommet

 

Historisk cruise på Lysefjorden

Velkommen til en historisk reise med en kombinasjon av et opphold på Historiske Kronen Gaard Hotell og Cruise i Lysefjorden med MS Riskafjord ll.

Lørdagen starter med ankomst på Historiske Kronen Gaard Hotell. Etter innsjekking vil det her serveres en smakfull 3-retters middag fra vårt kjøkken som legger sin ære i lokale råvarer fra lokale produsenter.

Etter en god natt søvn og historisk frokost går turen videre til Bakernes Paradis på Lauvvik. 20 minutter fra Kronen Gaard Hotell. Her kan man innta en hyggelig lunch i vår kafé i Heimahuset og ta et besøk i vår landhandel før Lysefjord Cruiset som har avgang hver søndag kl. 13:30 med retur til Bakernes Paradis kl. 15:30.

Ombord på Historiske Riskafjord ll vil det være mulig å kjøpe god drikke og godt bakverk fra Bakernes Paradis. Hele turen vil være guidet med besøk til blant annet jettegrytene, Fantahåla, Whiskyfossen og ikke minst kjører shipet under fantastiske Preikestolen som troner med sine 604 meter over havet. 

  • Turen starter og avsluttes på Bakernes Paradis på Lauvvik
  • Turen varer ca. 2 timer
  • Gjelder fra perioden 24. mai – 20. september
  • Pris for pakken (overnatting med frokost, 3-retters middag på kronen Gaard og Lysefjord Cruise med MS Riskafjord ll) kr 2 895,- for dobbeltrom / kr 2 045,- enkeltrom.

Preikestolen Bilferie

Opplev Preikestolen.

Dette er en bilferie som tar pusten fra deg! Preikestolen er en av Rogalands best besøkte attraksjoner og et av landets flotteste fotomotiver. I 2011 ble Preikestolen kåret til et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter av både CNN Go og Lonely Planet.

Selve fotturen ut til Preikestolen er unnagjort på under to timer for dem som er vant til å gå i ulendt terreng. For barn og utrente turgåere vil vi anslå å bruke to til tre timer. Høydeforskjellen er 330 meter og distansen 3,8 km.

Denne all-inclusive pakken inneholder overnattinger, måltider, lunsjpakke og kart. Dere kjører selv mellom hotellene og til startsted for fotturen. Turen er uten guide.

Eventyret venter

Bli inspirert.

Med mye flott natur og fantatiske omgivelser har vi et bredt utvalg av aktiviteter å tilby – både innendørs og utendørs.

Kronen Gaard Hotell tilbyr alt fra sykkel og kanoutleie – perfekt om sommeren – og matlagingskurs, vinsmaking og piknik.

Ta kontakt med oss ​​for mer informasjon.

Teambuilding – Skogsprett Klatrepark

Med sine ulike aktiviteter, 5 unike løyper i ulik vanskelighetsgrad og Ziplines er det duket for en fartsfylt teambuilding.  Her starter vi med å deler gruppen inn i lag. Vi bruker ofte nettparken til å varme opp kroppen og løser ulike oppgaver sammen. Vi har også ulike varianter av teambuildingsaktiviteter på bakkenivå før vi starter sikkerhetsopplæringen i klatreparken. Også her vil dere gå i lag og løse oppgaver underveis. Vi kårer et vinnerlag når alle lagene er ferdige med oppgavene.

Teambuildingsaktiviteter skreddersys etter bedriftens ønsker og behov.  Varighet fra 1 ½ time – 2 timer.

Skogsprett Klatrepark ligger en 10-minutters kjøretur fra Kronen Gaard Hotell.

Lån en sykkel

Gjester på hotellet kan låne en gratis hjelm og sykkel.

Ta gjerne en sykkeltur til gågaten i Sandnes sentrum, eller en fin tur på en av våre mange stier i området ved hotellet.

Sykkel er den beste måten å se landsbygda i all sin herlighet! Sandnes pleide å være sykkel-hovedstaden i landet, med sin egen sykkelfestival. I dag er byen vert for, eller i det minste en del av, flere sykkelturneringer – f.eks Tour de Fjords og Nordsjørittet.

KANOUTLEIE

Kronen Gaard har 11 kanoer som de leier ut til alle sine gjester, enten de er på kurs eller på ferie, og ellers til alle som måtte ønske å benytte seg av dette tilbudet. Kanoene ligger på en slipp på Alsvik og er til utleie for bruk i Ims-Lutsi vassdraget. Ønsker du mat med på turen? Bestill en smakfull nistepakke når du bestiller kano, og alt står klar når du kommer. Eller kanskje en god middag i restauranten kan smake etter endt tur?

 Kanoene kan leies i perioden april – oktober

Kjøkkenteater

Lyst til å prøve deg som hovmester for en kveld? Eller kanskje pikkolo, bartender, blomsterdekoratør, kokk eller hotelldirektør? På vårt hotellteaterarrangement får grupper 15-50 personer selv prøve hvordan det er å drive et hotell – helt på ordentlig!

 Arrangementet varer i ca. 4 timer, og vi har kyndige kokker og servitører som rettleder og gir gode tips underveis. Hotellteater er etter vår erfaring en ypperlig måte å sveise folk sammen på, det er festlig å se hvordan deltakerne lever seg inn i de enkelte rollene.

 Og hvem vet… etter endt arbeidsøkt er det kanskje muligheter for ekstravakter på Kronen Gaard?

Lunjstur

Har du lyst på frisk luft og litt lett mosjon?
Hva med en liten tur i nærområdet? Sandnes forfatteren Jack Rostøl som også er en ivrig turgåer har laget en egen tur for Kronen Gaard Hotell som vi kaller lunsjturen. Turen tar bare 45 minutter derav navnet. Naturopplevelsene er mange, hører du fuglekvitter?

Gode sko er en fordel, trenger du støvler har vi det på hotellet, bare spør i resepsjonen.

Bakernes paradis

En kjekk aktivitet for alle våre gjester på Kronen Gaard er en tur til Bakernes Paradis. Bakernes Paradis er en gammel husmannsplass med mye flott natur og en fantastisk utsikt mot Høgsfjorden.

Bakernes Paradis er sesongåpent fra mai til september, og i løpet av denne tiden driftes det en Café og Landhandel og 3 selskapslokaler. 

Sesongåpent fra mai – september

Ølsmaking

Vår ølentusiast Roger tar dere med på en reise gjennom ølets verden, her settes smaksløkene i sving og dere vil garantert få et annet forhold til øl etter denne kvelden. Kjøkkenet på Kronen Gaard lager klar en tallerken til hver deltager med ulike smaker som sild, marinerte reker, ulike oster, spekemat, mørk sjokolade som skal smakes sammen med de ulike ølsortene.

Varighet på arrangementet er ca. 1.5 timer og passer best for grupper fra 10 – 30 personer.

Kontaktinformasjon

Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 70

4309 Sandnes

Telefon: +47 51 60 83 00

Faks:  +47 51 60 83 01

booking@kronen-gaard.no

Se på Google Maps