St. Svithun Hotell

St. Svithun Hotell er åpent for alle og ligger sentralt plassert i sentrum, vegg i vegg til Stavanger Universitetssykehus (SUS).

 

Våre romReserver et rom

Et hotell for alle

Velkommen til
St. Svithun Hotell

Det som gjør oss til et annerledes hotell i Stavanger, er at vi ser på service og omsorg som like viktig. Ikke ordene i seg selv men den følelsen vi gir gjestene våre – følelsen av å bli tatt vare på, å være velkommen.

St. Svithun – Stavangers Skytshelgenen

Stavangers skytshelgen St. Svithun levde på 800-tallet. Han var kjent for sin ydmykhet, nestekjærlighet og sitt gode hjerte for trengende. St. Svithun er tradisjonelt en helgen man vender seg mot for å unngå tørke. Det ble sagt at slik været var på hans festdag, 15. juli, skulle det bli i førti dager.

Vi vil lyse opp hverdagen

Med sitt sørvestlandske vær er Stavanger sjelden utsatt for tørke. Sånn sett kan vi si at helgenen passer godt på byen sin; Regnskurer forekommer, men når skyene gir etter her i regionen, er det lett å la seg bergta av lyset som kan innta dette flate landskapet. Det lyset har vi tatt til oss her på St. Svithun Hotell. 

Regnskurer kan forekomme i livet også. Lys representerer for oss glede og trygghet. Og håp. Dette er egenskaper vi vil ha i oss som hotell. Vi ønsker å gjøre hverdagen litt lysere for våre gjester.

Du kommer til å elske

Café Morgenrød

Café Morgenrød serverer varm og kald mat og drikke. Vi har åpent til frokost, lunsj og middag. I sommermånedene har Café Morgenrød uteservering tilgjengelig på vår terrasse, Solsiden. Når solen skinner, er Solsiden det perfekte stedet å nyte litt is eller kald drikke.

Enkeltrom

16 kvadratmeter
1 person
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Våre enkeltrom er 16 kvadratmeter. Alle med eget bad. Det er moderne rom med komfortable senger, skrivebord, flatskjerm-TV, telefon og kjøleskap. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert i oppholdet.

fra 695,- / per natt

Dobbeltrom

14-16 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Våre dobbeltrommet er ca. 20 kvadratmeter. Alle med eget bad. Det er moderne rom med komfortable senger, skrivebord, flatskjerm-TV, telefon og kjøleskap. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Frokost er alltid inkludert i oppholdet.

fra 795,- / per natt

Referanser

Dette sier folk om oss

“God frokost og hyggelig betjening”

Betjeningen var meget hyggelig. Frokosten var god og varte lenge.

-Marianne

“Knallbra”

Vi spiste i tillegg både lunsj og middag her. Knallbra. Jeg kan virkelig anbefale både hotell og restaurant.

-Esther

Mitt hotellopphold var kjempe bra! Ingenting å måtte klage på. Fornøyd med rommet og med renholdet. God frokost og resepsjonistene var veldig behjelpelige med det jeg måtte lure på.

-Nodeland

“Bra hotell”

Et rimelig hotell med god standard. Egentlig pasienthotell ved Stavanger sykehus, men åpent for alle. God frokost,parkering i kjeller. Stor kiosk ved resepsjon.

-Kurt

Kontaktinformasjon

Bakernes Paradis

Lauvvikveien 265

4308 Sandnes

Telefon: +47 908 20 046

post@bakernesparadis.no

Se på Google Maps