Bakernes Paradis presenterer

Opplev Lysefjorden

Hver lørdag og søndag tilbyr vi båtturer inn til den spektakulære Lysefjorden. Her kan du velge mellom Lysefjordcruise som tar deg med på en rundtur inn fjorden eller en dagstur til Flørli hvor
Flørlitrappene
med 4444 trappetrinn venter!

Lysefjordcruise

Opplev den majestetiske Lysefjorden på et 3 timers fjordcruise med mange kjekke opplevelser for store og små. Du vil bli tatt med inn til Fantahålå hvor «fantene» gjemte seg for lensmannen i gamle dager. Turen går så videre til den mektige Preikestolen, før båten tar deg med til Hengjanefossen hvor du risikerer å få en deilig vanndusj i ansiktet! Det vil også bli et stopp innom geitene som er på sommerbeite i Lysefjorden. De elsker å få besøk og får alltid gulrøtter og andre godbiter av mannskapet.

Fjordcruise-bingo er en morsom aktivitet for barna!
Alle bingo spillere får gratis is i kiosken, og er med i trekningen av fine premier. 

Den elektriske båten til Rødne går fra Bakernes Paradis kl. 10:15 hver lørdag og søndag i  august.

Pris fra 610,- kr
Barn 280,- kr (4 – 15 år)
Barn 0-3 år gratis

Avgang Bakernes Paradis: kl. 10:15
Ankomst Bakernes Paradis: ca. kl. 13:15

Dagstur til Flørli

Gå verdens lengste tretrapp. Få verdens fineste utsikt!

Hver lørdag og søndag kan du hoppe på en av Rødne sine moderne katamaraner som tar deg med til Lysefjorden og Flørli hvor Flørlitrappene med 4444 trappetrinn venter. 

Du får oppleve vakkert fjordlandskap forbi mektige Preikestolen til du ankommer det nedlagte kraftsamfunnet Flørli tidlig på formiddagen.

Flørli er et idyllisk, veiløst feriested som byr på flott natur, unike friluftsopplevelser, spennende vannkrafthistorie og koselig kafé. Aller mest kjent er Flørli for Flørlitrappeneverdens lengste tretrapp med 4444 trappetrinn. Flørlitrappene tar deg opp til 750 meter over havet. Turen er virkelig verdt strevet; på toppen venter fantastisk utsikt over
Lysefjorden og Preikestolmassivet!

Flørli er også en perfekt base for andre friluftsopplevelser. Kanskje du vil leie kajakk eller padle kano og utforske Flørli fra sjøsiden? Eller prøve den nye turløypa Flørli Fossesti? På florli.no eller florli365.no kan du lese mer om alle mulighetene du har å velge mellom.

Pris fra 790,- kr
Barn 395,- kr (4-5 år) 
Barn 0-3 år gratis
Lørdag og søndag
Varighet: 8-9 timer
Utreise fra Bakernes Paradis: kl. 09:15
Hjemreise fra Flørli: kl. 16:00