Reservasjonvilkår

Foretaksinformasjon utleier

Hotel Sverre AS
Org. Nr. 960 966 694

Lokasjon

Hotel Sverre
Storgaten 45
4037 Sandnes
Norge

Produktinformasjon
Overnattingsstedet leier ut rom for overnatting. I booking av rom inngår internett, sengetøy og håndklær. Romvask og bytte av håndklær under oppholdet skjer hver 3. dag. For ytterlige behov for renhold kan det avtales bytte av sengetøy, håndklær og romvask mot et tillegg i pris.

Hotellet bruker et inn- og utsjekkssystem, der bestilling og betaling gjøres på nett. Resepsjonen er betjent hver dag fra kl. 07.00 til kl. 19.00. Etter kl. 19 vil det ikke være personalet på hotellet, og eventuelle spørsmål besvares på telefon eller epost. Du mottar en kode på SMS eller epost, som du bruker til å komme inn på hotellet og på rommet mens du bor på hotellet.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Prisen varierer fra opphold til opphold og dag til dag. Se nettside https://kronenhotels.no/hotelsverre for kontinuerlig oppdaterte priser. Ta kontakt med oss på booking@hotel-sverre.no hvis du har spørsmål.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og annen informasjon om varer/tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og et vellykket opphold.

Salgs- og leveringsbetingelser

Rommet/rommene reserveres umiddelbart etter at betalingen er gjennomført. Dette gjøres ved at en e-post sendes til deg med en kvittering for oppholdet. Denne kvittering er et bevis på at du som gjest har fått reservert et rom for oppgitt tidsperiode, og har derfor krav på overnatting i gitte periode.

Betaling

Vi krever full betaling for å reservere rommet/rommene ved booking.

Personopplysninger

Hotel Sverre behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon

Når du handler hos Hotel Sverre blir betalingen behandlet av Stripe/Adyen. Dette er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Avbestilling
Om du skulle ønske å avbestille oppholdet er det mulig inntil 24 timer etter at booking/betaling er gjennomført. Er ankomstdagen dagen etter at bestillingen ble gjort, er kansellering tilgjengelig i 4 timer etter at bestillingen ble gjort. Bestillinger gjort samme dag som innsjekks dagen kan ikke avbestilles. Avbestilling må sendes skriftlig til e-post, merkes med «Avbestilling» og order nummer fra kvittering på bookingen det gjelder. For avbestillinger gjort gjennom tredjeparter (som Booking.com, Expedia, HRS, CoopHotellkupp og Kongeparken) må avbestillingen gjøres gjennom disse.

Sen utsjekk
Klokkeslett for utsjekk er kl. 12, etter det vil koden til slutte å fungere. Om ønskelig kan det bestilles sen utsjekk til kl. 14.00 (kr 200,-) eller kl. 16.00 (kr 400,-). For utsjekk senere enn kl. 16.00 vil det belastes med et ekstra overnattingsdøgn. Sen utsjekk må avtales på forhånd, og er kun mulig ved ledig kapasitet.

Reklamasjon
Dersom det foreligger en feil eller mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi Hotel Sverre skriftlig melding (e-post eller brev) om at du vil påberope deg feilen/mangelen. Hotel Sverre vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre. Reglene om reklamasjon finnes i lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett
Det foreligger ingen angrerett i henhold til angrerettloven om reise og opphold.

Garanti
Det foreligger en garanti i henhold til norsk lov om reise og hotellopphold.

Alkohol og medbrakte varer
Det er ikke tillatt å nyte medbragt alkohol på hotellets fellesområder.

Røyking
Det er ikke lov å røyke på hotellets område. Dette gjelder både fellesområde og rommene. Det vil også bli utgitt bot hvis man oppdager at røykvalser på rom/fellesområde er tuklet med. Ved overtredelse tilfaller en bot på kr 1.500,- til den som er ansvarlig for rommet.

Kameraovervåking
Hotellets ute- og fellesområder (unntatt toalettene) er kameraovervåket. Dette er til våre gjesters sikkerhet da hotellet er delvis ubemannet, og for ivareta en høy service standard. Opptakene slettesihht. gjeldene lovgivning. Husregler Det er ikke tillatt å slippe andre personer, enn de som er oppført som beboere, inn på rommet. Om det er spesielle behov for dette skal dette avtales med hotellet på forhånd. Det er ikke tillatt med festing på rom eller i fellesarealer.

Den perfekte gaven

Kjøp et gavekort til noen du er glad i!

Gavekort fra Kronen Hotels gir deg tilgang til flere av Rogalands beste steder og opplevelser – fra fantastisk kulturell bespisning, til romantiske weekendferier og naturopplevelser.