Hotel Sverre

Et moderne, resepsjonsfritt hotell i Sandnes sentrum

I midten av alt og med gjesten i sentrum.

Hotel Sverre ligger svært sentralt i Sandnes med gågaten med alle sine nisjebutikker som nærmeste nabo. I kort avstand finner du restauranter, tog- og busstasjon, kino og kulturhus, Vitenfabrikken og Fun Center. Dette byr på underholding for hele familien.

Med sine 69 rom, utstråler hotellet en uformell stemning, der vi gjør vårt aller beste for at du skal få et trivelig og beleilig opphold.

Hotel Sverre har er et resepsjonsfritt hotell. Bestilling og betaling for oppholdet ditt gjøres på nett.

Du mottar en kode på SMS eller e-post, som du bruker til å komme inn på hotellet og på rommet mens du bor på hotellet.

Hotellvert vil være tilstede for tilsyn flere ganger dagen, og kan kontaktes på telefon og epost hele døgnet på
+47 51 97 30 00 og booking@hotel-sverre.no

Bestill et rom

Konferanse fasiliteter

Moderne rom med alt av utstyr. Vi har moderne og fullt utstyrte møterom med video-prosjektor, lydsystem, flipcharts og WiFi-tilkobling. Du kan til og med bruke utstyret vårt til videokonferanser.

Lunsj og middag for konferansen vil bli betjent av vårt søsterhotell, GamlaVærket.

Mer informasjon

Våre rom

Hotel Sverre er et resepsjonsfritt hotell i Sandnes sentrum som tilbyr et prisvennlig overnattingstilbud til deg og din familie.

Standard Enkeltrom

Enkeltrom er 15 kvadratmeter med teppebelagt gulv. Moderne rom med en komfortabel enkeltseng, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Gratis Wi-Fi.

Økonomi Dobbeltrom

Økonomi Dobbeltrom er 13-17 kvadratmeter med teppebelagt gulv. Moderne rom med to separate senger, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Gratis Wi-Fi.

Stadard Dobbeltrom

Standard Dobbeltrom er 22 kvadratmeter. Moderne rom har to komfortable enkeltsenger, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Gratis Wi-Fi.

Standard Tremannsrom

Standard Tremannsrom er 22 kvadratmeter. Moderne rom har to separate senger, et alternativ for en ekstra enkeltseng, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Gratis Wi-Fi.

Referanser

Dette sier folk om oss

“Best i pris”

Bra verdi for pengene og et komfortabelt opphold.

“God atmosfære”

Veldig hyggelig personalet, imøtekommende og blide. Uhøytidelig og god atmosfære. Kommer gjerne igjen om vi er på de kanter av landet.

“Anbefales!”

Vi var veldig fornøyde med oppholdet og vil definitivt besøke hotellet igjen om vi har behov for overnatting i Stavanger/Sandnes-området.

“Fantastisk”

Det resepsjonsfrie konseptet fungerer veldig bra. Ekstremt enkelt og behagelig opphold.

This site is registered on wpml.org as a development site.