Rom for alle behov

Enten du er på forretninger i regionen eller på bilferie med familien, har vi gode tilbud.

Hotel Sverre er et resepsjonsfritt hotell i Sandnes sentrum som tilbyr et prisvennlig overnattingstilbud til deg og din familie.

I kort avstand finner du butikker,  restauranter, tog- og busstasjon, kino og kulturhus, Vitenfabrikken og Fun Center. Dette byr på underholding for hele familien.

Med sine 69 rom, utstråler hotellet en uformell stemning, der vi gjør vårt aller beste for at du skal få et trivelig og beleilig opphold.

I hotellets lobby finner du en vending-maskin, hvor du kan kjøpe diverse mineralvann og snacks.

Er du noe annet du lurer på? Vennligst se under.

 • Parkering
  Gateparkering mot avgift
 • Gratis trådløst internett
  Surf på nettet så mye du ønsker
 • TV på rommet
  Se alle dine favorittfilmer og serier
 • Frokost
  Nyt en deilig frokost om morgenen kr 95,- 

Våre rom

Standard enkeltrom

15 kvadratmeter
1 person
Gratis Wi-Fi
Drop-in frokost kr 95,-

Enkeltrom er 15 kvadratmeter med teppebelagt gulv. Moderne rom med en komfortabel enkeltseng, skrivebord, TV og eget bad.

Økonomi dobbeltrom

13-17 kvadratmeter
2 personer
Gratis Wi-Fi
Drop-in frokost kr 95,-

Økonomi dobbeltrom er 13-17 kvadratmeter med teppebelagt gulv. Moderne rom med to separate senger, skrivebord, TV og eget bad.

Standard dobbeltrom

22 kvadratmeter
2 personer
Gratis Wi-Fi
Drop-in frokost kr 95,-

Standard dobbeltrom er 22 kvadratmeter. Moderne rom har to komfortable enkeltsenger, skrivebord, TV og eget bad.

Standard tremannsrom

22 kvadratmeter
3 personer
Gratis Wi-Fi
Drop-in frokost kr 95,-

Standard tremannsrom er 22 kvadratmeter. Moderne rom har to separate senger, et alternativ for en ekstra enkeltseng, skrivebord, TV og eget bad.

Familierom

40 kvadratmeter
Minimum 3 personer
Gratis Wi-Fi
Drop-in frokost kr 95,-

Minimum 3 personer. Familierom er 40 kvadratmeter og har en stor dobbeltseng eller to komfortable enkeltsenger, køyeseng, skrivebord, TV og eget bad.

Noe du lurer på?

Spørsmål og svar

Avbestilling

Om du skulle ønske å avbestille oppholdet er det mulig inntil 24 timer etter at booking/betaling er gjennomført. Er ankomstdagen dagen etter at bestillingen ble gjort, er kansellering tilgjengelig i 4 timer etter at bestillingen ble gjort. Bestillinger gjort samme dag som innsjekks dagen kan ikke avbestilles. Avbestilling må sendes skriftlig til e-post, merkes med «Avbestilling» og order nummer fra kvittering på bookingen det gjelder. For avbestillinger gjort gjennom tredjeparter (som Booking.com, Expedia, HRS, CoopHotellkupp og Kongeparken) må avbestillingen gjøres gjennom disse. Vi gjør oppmerksom på at dersom avbestillingsfristen ikke overholdes tilkommer et gebyr tilsvarende en natts opphold.

Frokost

Vår frokost er åpen fra kl. 06.30 til 09.30 mandag til fredag, og fra kl. 07.30 til 10.30 lørdager, søndager og helligdager. Frokostsalen ligger i første etasjen, ved siden av lobbyen.

Du kan kjøpe frokost i resepsjonen til kr 95,- eller besøke vår søsterhotell GamlaVærket for en full frokostbuffet med varme og kalde retter med 10% rabatt.

Gratis Wi-Fi
Alle våre rom og fellesområder har gratis trådløst internett. Du kan koble til ‘Hotel Sverre’ Wi-Fi, og følg instruksjonene for å logge inn.
Parkering
Det er parkering tilgjengelig rett ved siden av hotellet (betaling skjer via EasyPark), i tillegg til mange offentlige parkeringsplasser.

Parkering i umiddelbar nærhet til hotellet finnes i Storgata. Maks 2 timer mot betaling. Følg skilting.

El-bil lading ved butikken Om igjen i Storgata.

Flyplasstransport

Hotel Sverre ligger 14 km, 15 minutter fra Stavanger-Sola lufthavn. Se Kolumbus.no for å planlegge reisen.

Taxi

Vi anbefaler Sandnes Taxi. Ring +47 51 66 16 00 for å bestille en taxi. Du kan også bestille online på http://sandnestaxi.no.