Reise­informasjon

Hvordan komme seg til Hotell Sverre

Hotel Sverre ligger i hjertet av Sandnes sentrum, med Langgata, en energisk gågate kjent for sine fine butikker, restauranter og kafeer, som nærmeste nabo.

Effektiv – enkel – brukervennlig.
Alt man trenger innen rekkevidde.

Hotel Sverre ligger svært sentralt i Sandnes med gågaten som nærmeste nabo. Med alle byens fasiliteter som butikker, restauranter, kino, tog- og busstasjon, samt Vitenfabrikken i umiddelbar nærhet. Med sine 69 rom, utstråler hotellet en koselig og uformell stemning, der vi gjør vårt aller beste for at du skal få et trivelig og behagelig opphold.

Ankomst med buss eller tog:
Hotel Sverre ligger en 2-minutters spasertur fra Sandnes sentrum, som gjør hotellet lett tilgjengelig med tog eller buss.

Ankomst med bil:
Det er parkering tilgjengelig rett ved siden av hotellet (betaling skjer via EasyPark), i tillegg til mange offentlige parkeringsplasser.

Parkering i umiddelbar nærhet til hotellet finnes i Storgata. Maks 2 timer mot betaling. Følg skilting.

El-bil lading ved butikken Om igjen i Storgata.

Resepsjonsfritt hotell

Hotel Sverre har et automatisk inn- og utsjekkssystem, der bestilling og betaling gjøres på nett.

I forbindelse med din booking bekreftelse mottar du koden til hovedinngangen til hotellet.

For innsjekk og generering av nøkkelkort bruker du vår selvbetjeningskiosk i resepsjonen. Her registrerer du deg med QR- kode, eller booking nummer (4 siffer) og ditt etternavn.

Hotellvert vil være tilstede på dagtid kl. 07.00 til 14.00, og kan kontaktes på telefon og e-post hele døgnet på 51 97 30 00 og booking@hotel-sverre.no.

Hotel Sverre har Miljøfyrtårn-sertifikat og der vil derfor være rengjøring av rom hver 3. dag (eller etter ønske).

Frokost

Hotel Sverres frokost er åpen fra kl. 06.30 til 09.30 fra mandag til fredag, ​​og fra kl. 07.30 til 10.30 lørdager, søndager og helligdager.