VÅRE ROM

Enten du er på forretninger i regionen, på bilferie med familien, eller nettopp blitt seks-og-seksti og skal trå til for fullt, har vi gode tilbud.
Hotel Sverre har gode og romslige tilbud på overnatting

Rom for alle behov

Hotel Sverre er et resepsjonsfritt hotell i Sandnes sentrum som tilbyr et prisvennlig overnattingstilbud til deg og din familie.

I kort avstand finner du butikker,  restauranter, tog- og busstasjon, kino og kulturhus, Vitenfabrikken og Fun Center. Dette byr på underholding for hele familien.

Med sine 69 rom, utstråler hotellet en uformell stemning, der vi gjør vårt aller beste for at du skal få et trivelig og beleilig opphold.

I hotellets lobby finner du en vending-maskin, hvor du kan kjøpe diverse mineralvann og snacks.

Er du noe annet du lurer på? Vennligst se under.

Innsjekk

Du kan sjekke inn så tidlig som 15:00. Tidlig innsjekking er underlagt tilgjengelighet.

Utsjekk

Klokkeslett for utsjekk er kl. 12, etter det vil koden til slutte å fungere. Om ønskelig kan det bestilles sen utsjekk til kl. 14.00 (NOK 200) eller kl. 16.00 (NOK 400). For utsjekk senere enn kl. 16.00 vil det belastes med et ekstra overnattingsdøgn. Sen utsjekk må avtales på forhånd, og er kun mulig ved ledig kapasitet.

Flybussen Sandnes: henta.no

Bestill flybuss til en holdeplass nær deg. Se nettsiden, henta.no eller egen app for mer informasjon. Bruk kodeord, «GjestKronenHotels» for gjesterabatt.

Parkering

Gateparkering mot avgift

Gratis trådløst internett

Surf på nettet så mye du ønsker

Flatskjerm-TV på rommet

Se alle dine favorittfilmer og serier

Continental frokost

Nyt en deilig frokost om morgenen kr 59,-

Standard enkeltrom

15 kvadratmeter
1 person
Gratis Wi-Fi
Continental frokost kr 59,-

Enkeltrom er 15 kvadratmeter med teppebelagt gulv. Moderne rom med en komfortabel enkeltseng, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Gratis Wi-Fi.

fra 795,- NOK / per natt

Økonomi Dobbeltrom

13-17 kvadratmeter
2 personer
Gratis Wi-Fi
Continental frokost kr 59,-

Økonomi Dobbeltrom er 13-17 kvadratmeter med teppebelagt gulv. Moderne rom med to separate senger, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Gratis Wi-Fi.

fra 795,- NOK / per natt

stadard Dobbeltrom

22 kvadratmeter
2 personer
Gratis Wi-Fi
Continental frokost kr 59,-

Standard Dobbeltrom er 22 kvadratmeter. Moderne rom har to komfortable enkeltsenger, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Gratis Wi-Fi.

fra 895,- NOK / per natt

Standard tremannsrom

22 kvadratmeter
3 personer
Gratis Wi-Fi
Continental frokost kr 59,-

Standard Tremannsrom er 22 kvadratmeter. Moderne rom har to separate senger, et alternativ for en ekstra enkeltseng, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Gratis Wi-Fi.

fra 895,- NOK / per natt

Familierom

40 kvadratmeter
Minimum 3 personer
Gratis Wi-Fi
Continental frokost kr 59,-

Minimum 3 personer. Familierom er 40 kvadratmeter og har en stor dobbeltseng eller to komfortable enkeltsenger, køyeseng, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Gratis Wi-Fi.

fra 1 095,- NOK / per natt

Noe du lurer på?

Spørsmål og svar

Avbestilling

Om du skulle ønske å avbestille oppholdet er det mulig inntil 24 timer etter at booking/betaling er gjennomført. Er ankomstdagen dagen etter at bestillingen ble gjort, er kansellering tilgjengelig i 4 timer etter at bestillingen ble gjort. Bestillinger gjort samme dag som innsjekks dagen kan ikke avbestilles. Avbestilling må sendes skriftlig til e-post, merkes med «Avbestilling» og order nummer fra kvittering på bookingen det gjelder. For avbestillinger gjort gjennom tredjeparter (som Booking.com, Expedia, HRS, CoopHotellkupp og Kongeparken) må avbestillingen gjøres gjennom disse. Vi gjør oppmerksom på at dersom avbestillingsfristen ikke overholdes tilkommer et gebyr tilsvarende en natts opphold.

Continental frokost

Vår continental frokost er åpen fra kl. 06.30 til 09.30 tirsdag til fredag, og fra kl. 07.30 til 10.30 lørdag til mandag. Frokostsalen ligger i første etasjen, ved siden av lobbyen.

Du kan kjøpe frokost i resepsjonen til kr 59,- eller besøke vår søsterhotell GamlaVærket for en full frokostbuffet med varme og kalde retter med 10% rabatt.

Gratis wi-fi

Alle våre rom og fellesområder har gratis trådløst internett. Du kan koble til ‘Hotel Sverre’ Wi-Fi, og følg instruksjonene for å logge inn.

Parkering

Det er begrenset gratis gjesteparkering tilgjengelig rett ved siden av hotellet, i tillegg til mange offentlige parkeringsplasser.

Parkering i umiddelbar nærhet til hotellet finnes i Storgata. Maks 2 timer mot betaling. Følg skilting.

El-bil lading ved butikken Om igjen i Storgata.

Flyplasstransport

Hotel Sverre ligger 14 km, 15 minutter fra Stavanger-Sola lufthavn. Flybussen går direkte fra flyplassen til Sandnes sentrum. Se http://henta.no for mer informasjon.

Taxi

Vi anbefaler Sandnes Taxi. Ring +47 51 66 16 00 for å bestille en taxi. Du kan også bestille online på http://sandnestaxi.no

Kontaktinformasjon

Hotel Sverre

Storgaten 45
4307 Sandnes

+47 51 97 30 00

booking@hotel-sverre.no

Se på Google Maps