VÅRE ROM

Enten du er på forretninger i regionen, på bilferie med familien, eller nettopp blitt seks-og-seksti og skal trå til for fullt, har vi gode tilbud.
Hotel Sverre har gode og romslige tilbud på overnatting

Rom for alle behov

Vi kan tilby 69 trivelige rom som alle har sitt særpreg, og er av ulik størrelse. Dette nyter du godt av som gjest og kan boltre deg i våre godmodige lokaler, ofte utstyrt med klassisk designet møblement til glede for øyet.

Alle våre rom er også utstyrt med gratis trådløst nettverk, flatskjerm-TV, fliselagt bad, telefon – og frokost er selvfølgelig inkludert.

Våre glade medarbeidere på rom sørger for at vi til enhver tid tilbyr ypperste kvalitet, og ser til at de små detaljene faller på plass.

Innsjekk

Du kan sjekke inn så tidlig som 15:00. Tidlig innsjekking er underlagt tilgjengelighet.

Utsjekk

Klokkeslett for utsjekk er kl. 12, etter det vil koden til slutte å fungere. Om ønskelig kan det bestilles sen utsjekk til kl. 14.00 (NOK 200) eller kl. 16.00 (NOK 400). For utsjekk senere enn kl. 16.00 vil det belastes med et ekstra overnattingsdøgn. Sen utsjekk må avtales på forhånd, og er kun mulig ved ledig kapasitet.

Godt å vite: Bagasjerom

Kommer du tidlig? Eller har du et seint fly?
Hotellet tilbyr oppbevaring av bagasje før og etter inn- og utsjekk på hverdager 07.00 – 19.00.

Flybussen Sandnes: henta.no

Bestill flybuss til en holdeplass nær deg. Se nettsiden, henta.no eller egen app for mer informasjon. Bruk kodeord, «GjestKronenHotels» for gjesterabatt.

Telefon

Ring til hvor enn du vil i verden

Gratis trådløst internett

Surf på nettet så mye du ønsker

Flatskjerm-TV på rommet

Se alle dine favorittfilmer og serier

Frokost inkludert

Nyt en deilig frokost om morgenen

Standard enkeltrom

 15 kvadratmeter
1 person
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Enkeltrom er 15 kvadratmeter med teppebelagt gulv. Moderne rom med en komfortabel enkeltseng, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Det er gratis kaffe og te i lobby hele døgnet, og gratis Wi-Fi.

fra 795,- NOK / per natt

Økonomi Dobbeltrom

 13-17 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Økonomi Dobbeltrom er 13-17 kvadratmeter med teppebelagt gulv. Moderne rom med to separate senger, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Det er gratis kaffe og te i lobby hele døgnet, og gratis Wi-Fi.

fra 795,- NOK / per natt

stadard Dobbeltrom

 22 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Standard Dobbeltrom er 22 kvadratmeter. Moderne rom har to komfortable enkeltsenger, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Det er gratis kaffe og te i lobby hele døgnet, og gratis Wi-Fi.

fra 895,- NOK / per natt

Standard tremannsrom

 22 kvadratmeter
3 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Standard Tremannsrom er 22 kvadratmeter. Moderne rom har to separate senger, et alternativ for en ekstra enkeltseng, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Det er gratis kaffe og te i lobby hele døgnet, og gratis Wi-Fi.

fra 895,- NOK / per natt

Familierom

 40 kvadratmeter
Minimum 3 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Minimum 3 personer. Familierom er 40 kvadratmeter og har en stor dobbeltseng eller to komfortable enkeltsenger, køyeseng, skrivebord, flat-skjerm TV og eget bad. Det er gratis kaffe og te i lobby hele døgnet, og gratis Wi-Fi.

fra 1095,- NOK / per natt

Junior suite

 29-36 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Junior suite har god størrelse på 29-36 kvadratmeter med en stor dobbeltseng eller to enkeltsenger. Her er det egen sittegruppe, og et stort godt bad. Det er også en flatskjerm-TV, kjøleskap, kaffemaskin, hårføner og badekåpe på rommet. Det er gratis kaffe og te i lobby hele døgnet, og gratis Wi-Fi.

fra 995,- NOK / per natt

Suite

40 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Suiten har en stor størrelse på 40 kvadratmeter med byutsikt. Her er det et eget soverom, separat stue med sittegruppe og et stort godt bad. Det er også en skrivebord, flatskjerm-TV, kjøleskap, kaffemaskin, hårføner og to badekåper på rommet. Det er gratis kaffe og te i lobby hele døgnet, og gratis Wi-Fi.

fra 1195,- / per natt

Noe du lurer på?

Spørsmål og svar

Avbestilling

Om du skulle ønske å avbestille oppholdet er det mulig inntil 24 timer etter at booking/betaling er gjennomført. Er ankomstdagen dagen etter at bestillingen ble gjort, er kansellering tilgjengelig i 4 timer etter at bestillingen ble gjort. Bestillinger gjort samme dag som innsjekks dagen kan ikke avbestilles. Avbestilling må sendes skriftlig til e-post, merkes med «Avbestilling» og order nummer fra kvittering på bookingen det gjelder. For avbestillinger gjort gjennom tredjeparter (som Booking.com, Expedia, HRS, CoopHotellkupp og Kongeparken) må avbestillingen gjøres gjennom disse. Vi gjør oppmerksom på at dersom avbestillingsfristen ikke overholdes tilkommer et gebyr tilsvarende en natts opphold.

Frokostbuffet

Frokostbuffeen er åpen fra kl. 06.30 til 10.00 mandag til fredag, og fra kl. 06.30 til 11.00 på lørdager og søndager. Frokostsalen ligger i første etasjen, ved siden av lobbyen.

Gratis wi-fi

Alle våre rom og fellesområder har gratis trådløst internett. Du kan koble til ‘Hotel Sverre’ Wi-Fi, og følg instruksjonene for å logge inn.

Parkering

Det er begrenset gratis parkering rett ved siden av hotellet. Det er også offentlig parkeringsplasser tilgjengelig i de omkringliggende områdene. Området foran hotellet er kun til av- og påstiging.

Flyplasstransport

Hotel Sverre ligger 14 km, 15 minutter fra Stavanger-Sola lufthavn. Flybussen går direkte fra flyplassen til Sandnes sentrum. Se http://flybussen.no for mer informasjon.

Taxi

Vi anbefaler Sandnes Taxi. Ring +47 51 66 16 00 for å bestille en taxi. Du kan også bestille online på http://sandnestaxi.no

Kontaktinformasjon

Hotel Sverre

Storgaten 45
4307 Sandnes

+47 51 97 30 00

booking@hotel-sverre.no

Se på Google Maps

Hotel Sverre

Storgaten 45
4307 Sandnes