Bestill årets julebord på GamlaVærket

«O jul med din glede»
Velkommen til nydelig varmbuffet med julens godbiter og stort dessertbord.

Fra kr. 699,- pr. person

Bestill / LES MER

Vår historie

Velkommen til
GamlaVærket

I Sandnes sentrum, like ved jernbanestasjonen og den koselige gågate; Langgata, ligger et av Norges mest særpregede hotell og restauranthus. GamlaVærket Gjestgiveri & Tracteringssted er mer enn et hotell, det er en historie. GamlaVærket er ett av De Historiske Hotel & Spisesteder og medlem av Historic Hotels Worldwide

Beretningen som enda ligger i veggene

Sandnes Tag- og Mursteens-Fabrique, senere GamlaVærket på folkemunne, startet opp i 1783 som den første industribedriften i Rogaland. Med sin produksjon av tegl- og potterivarer la dette grunnlaget for utviklingen som forvandlet det lille ladestedet Sandnes til en større moderne by.

Det er en historie vi stolte av, og det er en historie som gjør at vi har en helt unik opplevelse å bygge på for våre gjester – stein på stein.

Vår visjon er at GamlaVærket skal være ett urbant gjestehus for alle sanser.

Velkommen til tradisjon, atmosfære og en sanselig hotellopplevelse.

En av Sandnes edelstener

Spise på GamlaVærket

Restauranten på GamlaVærket er definitivt en av Sandnes edelstener. Den har en sjarmerende atmosfære med herlig service. I det fine sommerværet kan du velge å sitte ute, mens det på kjøligere dager fortsatt er mulig å sette seg i solen i vårt glass-innrammede område som vender ut mot gaten. Vi har også trivelige sittegrupper omgitt av gamle murvegger og stearinlys.

Historisk Dobbeltrom

20 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Alle våre rom i den historiske delen er unike og vender ut mot Langgaten. Dobbeltrommet er 20 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med flatskjerm-TV, telefon, hårføner, varmeapparat, skrivebord og en komfortabel lenestol. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er gratis kaffe og te i restauranten hele dagen. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 195,- / per natt

Standard Dobbeltrom

22 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Dobbeltrommet er 20 kvadratmeter og har tregulv og eget bad. Det er enten to komfortable enkeltsenger, eller en stor dobbeltseng. Rommet er også utstyrt med flatskjerm-TV, telefon, hårføner, varmeapparat, skrivebord og en komfortabel lenestol. Det er gratis Wi-Fi på hele hotellet. Det er gratis kaffe og te i restauranten hele dagen. Frokost er alltid inkludert.

fra 1 195,- / per natt

Referanser

Dette sier folk om oss

Ligger midt i sentrum. Gangavstand til alt. Kjempekoselige rom, hyggelig betjening og fantastisk god mat!! Har vokst opp i Sandnes og Gamla verket gir meg godfølelsen. Alltid førstevalg når jeg skal dit. ❤️

-Hilde

“Anbefalt overnatting”

«Flott, særegne rom, glimrende frokost, og veldig kort avstand til både uteliv og shopping. Populært hotell, så bestill i god tid. Flott historie rundt stedet. «

-Cato

“Fantastisk atmosfære”

Flott rom med sjel, nydelig hotell. Sentralt ved gågaten i Sandnes, god frokost, hyggelig betjening. Flott oppusset med fantastisk atmosfære, dette kan anbefales på det sterkeste. Vi kommer igjen neste gang vi skal overnatte på Sandnes.

-Lishak

«Tipp topp tomell opp»

Jeg har bodd på en del hotell siste 10 årene, både i Norge og utlandet. Men oppholdet på GamlaVærket må sies å være det aller beste jeg har hatt. Ja for neste opphold er allerede booket. Har funnet mitt «hjem» i Sandnes nå. 

-Robert

Kontaktinformasjon

GamlaVærket

St. Olavsgata 38

4306 Sandnes

Telefon: +47 51 68 51 70

Faks: +47 51 68 51 71

resepsjon@gamlavaerket.no

Se på Google Maps