OM
HOTEL SVERRE

Hvordan komme seg hit

REISE­INFORMASJON

Hotel Sverre ligger i hjertet av Sandnes sentrum, med Langgata, en energisk gågate kjent for sine fine butikker, restauranter og kafeer, som nærmeste nabo.

Flybussen Sandneshenta.no
Bestill flybuss til en holdeplass nær deg. Se nettsiden, henta.no eller egen app for mer informasjon og for bestilling av billetter. Booking av reise må skje innen kl. 18.00 dagen i forveien. Bruk kodeord, «GjestKronenHotels» for gjesterabatt.

Ankomst med buss eller tog:

Hotel Sverre ligger en 2-minutters spasertur fra Sandnes sentrum, som gjør hotellet lett tilgjengelig med tog eller buss.

Ankomst med bil:

Det er begrenset gratis gjesteparkering tilgjengelig rett ved siden av hotellet, i tillegg til mange offentlige parkeringsplasser.

Gjesten i sentrum

Hotel Sverre ligger svært sentralt i Sandnes med gågaten som nærmeste nabo. Med alle byens fasiliteter som butikker, restauranter, tog og busstasjon, samt det nye Vitensenteret i umiddelbar nærhet. Med sine 69 rom, utstråler hotellet en koselig og uformell stemning, der vi gjør vårt aller beste for at du skal få et trivelig og behagelig opphold.

Vårt konsept med tradisjonsrike og hyggelige lokaler, den sentrale beliggenheten og vårt svært serviceinnstilte personale er en fin ramme for forretninger, overnattinger, samt sosialt samvær. Her har vi stor tro på at du vil finne den gode følelsen av å være velkommen og bli tatt vare på med glad gjestfrihet.

Resepsjonsfritt Hotell

Hotel Sverre har et automatisk inn- og utsjekkssystem, der bestilling og betaling gjøres på nett.

Du mottar en kode på SMS eller e-post, som du bruker til å komme inn på hotellet og på rommet mens du bor på hotellet.

Hotellvert vil være tilstede for tilsyn flere ganger dagen, og kan kontaktes på telefon og e-post hele døgnet på 51 97 30 00 og booking@hotel-sverre.no.

Hotel Sverre har Miljøfyrtårn-sertifikat og der vil derfor være rengjøring av rom hver 3. dag (eller etter ønske).

Continental frokost

Hotel Sverres frokost er åpen fra kl. 06.30 til 09.30 fra tirsdag til fredag, ​​og fra kl. 07.30 til 10.30 fra lørdag til mandag.

Kontaktinformasjon

Hotel Sverre

Storgaten 45
4307 Sandnes

+47 51 97 30 00

booking@hotel-sverre.no

Se på Google Maps

Hotel Sverre

Storgaten 45
4307 Sandnes