OM
HOTEL SVERRE

Hvordan komme seg hit

REISE­INFORMASJON

Hotel Sverre ligger i hjertet av Sandnes sentrum, med Langgata, en energisk gågate kjent for sine fine butikker, restauranter og kafeer, som nærmeste nabo.

Flybussen Sandneshenta.no
Bestill flybuss til en holdeplass nær deg. Se nettsiden, henta.no eller egen app for mer informasjon og for bestilling av billetter. Booking av reise må skje innen kl. 18.00 dagen i forveien. Bruk kodeord, «GjestKronenHotels» for gjesterabatt.

Ankomst med buss eller tog:

Hotel Sverre ligger en 2-minutters spasertur fra Sandnes sentrum, som gjør hotellet lett tilgjengelig med tog eller buss.

Ankomst med bil:

Det er begrenset gratis gjesteparkering tilgjengelig rett ved siden av hotellet, i tillegg til mange offentlige parkeringsplasser.

Gjesten i sentrum

Hotel Sverre ligger svært sentralt i Sandnes med gågaten som nærmeste nabo. Med alle byens fasiliteter som butikker, restauranter, tog og busstasjon, samt det nye Vitensenteret i umiddelbar nærhet. Med sine 69 rom, utstråler hotellet en koselig og uformell stemning, der vi gjør vårt aller beste for at du skal få et trivelig og behagelig opphold.

Vårt konsept med tradisjonsrike og hyggelige lokaler, den sentrale beliggenheten og vårt svært serviceinnstilte personale er en fin ramme for forretninger, overnattinger, samt sosialt samvær. Her har vi stor tro på at du vil finne den gode følelsen av å være velkommen og bli tatt vare på med glad gjestfrihet.

Resepsjonsfritt Hotell

Fra 1. oktober 2018 begynte Hotel Sverre å bruke et automatisk inn- og utsjekkssystem, der bestilling og betaling gjøres på nett. Resepsjonen er betjent hver dag fra kl. 07.00 til kl. 19.00. Etter kl. 19 vil det ikke være personalet på hotellet, men eventuelle spørsmål besvares på telefon. For din sikkerhet er hotellets fellesområder knyttet til en alarmsentral.

Etter at betalingen er gjennomført via betalingslinken (tilsendt på epost eller SMS), mottar du en kode på SMS eller epost den dagen du sjekker inn. Denne bruker du til å komme inn på hotellet og på rommet mens du bor på hotellet.

Rommene rengjøres hver 3. dag.

Stor frokostbuffet

Hotel Sverres deilige frokostbuffet er åpen fra kl. 06.30 til 10.00 fra mandag til fredag, ​​og fra kl. 06.30 til 11.00 på lørdager og søndager.

Ikke gjest, men fristet av våre fantastiske frokostbuffé? Vår frokostbuffé er åpen for alle til en pris av 125,- NOK per person.

Hotel Sverre sine verdsatte

Ansatte

Katalin Østbø

Katalin Østbø

Daglig leder / General Manager

Kontaktinformasjon

Hotel Sverre

Storgaten 45
4307 Sandnes

+47 51 97 30 00

booking@hotel-sverre.no

Se på Google Maps

Hotel Sverre

Storgaten 45
4307 Sandnes