Kalender

Velkommen til Kronen Hotels sin arrangementskalender.
Her finner du en oversikt over våre kommende arrangementer på Kronen Gaard Hotell og GamlaVærket.

HOTELLPAKKE MED ARRANGEMENT

Afternoon Tea
på GamlaVærket

GamlaVærkets Afternoon Tea er nå endelig tilbake!

Ta med din venninne, datter, mor, svigermor eller kjære for en overnatting på GamlaVærket. Sjekk inn et av våre fine rom rett i den koselige gaten Langgata for en flott start på helgen. Når kvelden kommer, nyt en 3-retters middag i restauranten. Bruk lørdagen til å nyte en god frokost, etterfulgt av litt shopping i Sandnes sentrum, og så kom tilbake til GamlaVærket for å nyte vår deilige Afternoon Tea. Vi dekker opp med porselensservise fra gamle dager, serverer søtt og salt på etasjefat, økologisk te og gjerne litt bobler.

Pakken inkluderer 3-retters middag, overnatting, frokost og afternoon tea for to i et dobbeltrom. Champagne kan legges til som tilleggsprodukt ved bestilling.

fra 3 550,-

Afternoon Tea serveres mellom kl. 15.00 – 17.00

Arrangementene ble raskt fylt opp så her er det lurt å være ute i god tid. De kommende Afternoon Tea arrangementer er 30. september og 28. oktober. Velkommen!

Afternoon Tea

Afternoon tea er blitt et kjært arrangement
hos oss på GamlaVærket.

Vi dekker opp med porselensservise fra gamle dager, serverer søtt og salt på etasjefat, økologisk te og gjerne litt bobler.

Pris te og mat kr 395,- pp
Te, mat og 1 glass musserende kr 525,- pp

De kommende arrangementene er
30. september og 28. oktober.

Den perfekte gaven

Kjøp et gavekort til noen du er glad i!

Gavekort fra Kronen Hotels gir deg tilgang til flere av Rogalands beste steder og opplevelser – fra fantastisk kulturell bespisning, til romantiske weekendferier og naturopplevelser.