Kontakt oss

Kronengruppen AS (Kronen Hotels)
c/o Kronen Gaard Hotell
Lutsiveien 70
4309 Sandnes
Norge

Kronen Hotels

Hos Kronen Hotels lever vi for å gi våre gjester gode opplevelser basert på norsk kultur, natur og historie. Vi vil sikre at våre gjester har et minneverdig opphold, med god natts søvn, velsmakende mat og fine opplevelser som varer livet ut. I tillegg til våre flotte hoteller, er vi berømte for våre utmerkede menyer basert på deilig lokal mat.

Enten du velger å bo i Stavanger eller Sandnes, vil du aldri være langt fra fjordene, stranden eller byen. Med den endeløse horisonten på den ene siden, og majestetiske fjorder og robuste fjell på den andre, er vi et godt utgangspunkt for en tur til den berømte Preikestolen eller Kjerag.

Våre hoteller: Kronen Gaard Hotell, GamlaVærket, St. Svithun Hotell, Hotel Sverre
og Thon Partner Hotel Sandnes
Vår restaurant: MatVærket
Vårt landsted: Bakernes Paradis

Vi tilbyr også catering til alle anledninger gjennom Kronen Catering og facility management og renholdstjenester gjennom vårt selskap, Kronen Facility Management.

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi bruker dette kontaktskjemaet for å komme i kontakt med alle som har spørsmål angående våre tjenester. Informasjonen din vil bli holdt privat, og ikke omfordelt til noen tredjeparter, og heller ikke brukt til markedsføringsformål. Se vår personvernpolicy for mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonen din.
CAPTCHA image

Dette hjelper oss med å forhindre spam, takk.

Vårt team

Chris Andre Pedersen
Konserndirektør / CEO
Therese Alberto
Controller & Prosjektleder
Kim Karlsson

Konsernkjøkkensjef

Den perfekte gaven

Kjøp et gavekort til noen du er glad i!

Gavekort fra Kronen Hotels gir deg tilgang til flere av Rogalands beste steder og opplevelser – fra fantastisk kulturell bespisning, til romantiske weekendferier og naturopplevelser.