Miljøfyrtårn

Alle våre hoteller er miljøsertifiserte under Miljøfyrtårn, noe som betyr vi har fokus på:

– Avfallsreduksjon og miljøvennlig avfallshåndtering
– Energibesparende tiltak
– Innkjøp av miljøvennlige produkter
– Tiltak for bedre arbeidsmiljø
– Økologisk mat

Samfunnsansvar

Ved å miljøfyrtårnsertifisere våre hoteller, bidrar vi til bedre miljø og lavere klimagassutslipp. Samtidig bygger vi omdømme vårt miljøengasjement. Forbrukere er i økende grad opptatt av ansvarlighet og bærekraft, ansvarlighet blir dermed også en større del av vår merkevarestrategi.

I en Miljøfyrtårn-sertifisering inngår en miljøvennlig drift, dermed sparer vi ikke bare miljøet – men også utgifter på energiøkonomisering og avfallsreduksjon. Vi jobber hver dag for å ta vare på miljøet rundt oss, og vi håper at du vil hjelpe oss med dette.

Åpenhetsloven

Kronen Hotels skal skape en kultur der vi overgår forventninger. Vi skal gi våre gjester fantastiske opplevelser, vi skal være en god arbeidsplass for våre verdsatte medarbeidere, vi skal bidra i samfunnet rundt oss, og ikke minst, ha et sterkt fokus på miljøet.

Åpenhetsloven trådte i kraft 1. juli 2022. Loven skal fremme virksomheters respekt for grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold, og sikre allmenheten tilgang til informasjon. Kronen Hotels omfattes av åpenhetsloven, og har lagt til rette for at alle som ønsker tilgang til informasjon kan ta kontakt.

Lurer du på hvordan vi jobber for å motvirke negative konsekvenser knyttet til grunnleggende menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold? Spør oss gjerne.

Kontakt oss

Vi bruker dette kontaktskjemaet for å komme i kontakt med alle som har spørsmål angående våre tjenester. Informasjonen din vil bli holdt privat, og ikke omfordelt til noen tredjeparter, og heller ikke brukt til markedsføringsformål. Se vår personvernpolicy for mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonen din.
CAPTCHA image

Dette hjelper oss med å forhindre spam, takk.