Kronen Gaard Hotell
Kronen Gaard Hotell

Julebord på Kronen Gaard

Velkommen til et eventyrlige julebord
med tradisjonsrik hjemmelaget julemat i historiske omgivelser.

Les mer

Litt om oss

Velkommen til
Kronen Gaard Hotell

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell. Hovedhuset i sveitserstil ble bygget i 1898 av trelasthandler Gabriel Block Watne til bruk som sommerbolig. Gården ble etter hvert et yndet samlingssted for slekt og venner, kjent for god mat og stor selskapelig aktivitet. Dette la grunnlaget for den koselige og uformelle stemningen som fremdeles hersker over stedet.

Kjøkkenet på Kronen Gaard Hotell er viden kjent for sin ærlige tilnærming til maten, med råvarer fra lokale leverandører. Naturen og omgivelsene står i vakker vårblomstring fra april, til høstens fargeprakt i september. Den vakre hengebøken som preger eiendommens sørside er trolig Rogalands eldste, plantet i 1907.

Kronen Gaard er ett av De Historiske Hotell og Spisesteder.

Sikkerhet for våre gjester er det viktigste

Covid-19 tiltak

 Vi har innført gode rutiner for smittevern og gleder oss over å ønske våre gjester velkommen til små og store sammenkomster i trygge rammer. For oss er det viktig å ivareta sikkerheten til våre gjester og ansatte og følger til enhver tid retningslinjer om smittevern fra myndighetene. Vi har tilrettelagt for å kunne holde god avstand, og har flere romslige og koselige stuer hvor det er mulig å være for seg selv.

Bare det beste

Søndagsmiddag i historiske lokaler

Hver søndag fra kl 13.00 – 18:00 serverer vi ekte og tradisjonelle retter i de historiske stuene våre, hvor menyen baserer seg på sesongens råvarer fra våre lokale leverandører. Etter et godt måltid frister det kanskje med en spasertur i våre landlige omgivelser. Vi har flotte turstier rett utenfor hotelldøren vår, og gir dere gjerne kart og veibeskrivelse i resepsjonen.

Julebuffet søndag 

Fra 21 november til 19 desember serverer vi vår tradisjonelle julebuffet hver søndag fra kl. 13:00 til 18:00

Pris
Kr. 545,- voksne
Kr. 495,- honnør 
Kr. 195,- barn (Under 3 år gratis)

Hjertelig velkommen skal dere være.

Standard dobbeltrom

10 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Vårt standard dobbeltrom er på 10 kvadratmeter, og har en komfortabel dobbeltseng og eget bad. Alle rommene har gratis WiFi, flatskjerm-TV, telefon og hårføner. Frokosten er selvfølgelig inkludert i prisen. 

fra 1 395,- / per natt

Junior suite

16 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Vår junior suite har god størrelse på 16 kvadratmeter med en stor dobbeltseng. Her er det egen sittegruppe, og et stort godt bad. Det er også en flatskjerm-TV, kaffemaskin, vannkoker, hårføner og badekåpe på rommet. Frokosten er selvfølgelig inkludert i prisen. 

fra 1 495,- / per natt

Referanser

Dette sier folk om oss

Herskapelig hotell med hyggelig og imøtekommende betjening. Vi hadde 5 retters middag som var bare en opplevelse! Nydelig frokost, fine rom og gode senger. Kan anbefales! 

-Sissel

Det var en MEGET behagelig opplevelse å tilbringe nærmere et døgn på Kronen Gaard. Flott beliggende noe utenfor allfarvei, flotte rom og interiør ellers, med noe historie i veggen fra fordums tid.

-Finn

Min bedrift hadde kurs på dette stedet med overnatting og meget koselige og vennlige folk som jobber her. En meget koselig plass med fine omgivelser og kunne tenkt meg å besøke denne plassen igjen og kan anbefale det til andre.

-Jostein

“Fredelig.”

Besøkt vårt på Kronen Gaard kan ikke beskrives som noe annet enn fredelig. Omgitt av en flott hage og stille omgivelser fikk vi en god natts søvn hver dag. Kronen Gaard ligger veldig fredelig til, men samtidig utrolig sentralt. Med kort vei til sentrum og bare en 20 minutters kjøretur til fergekaien som tar deg rett til Preikestolen er dette absolutt et hotell jeg vil anbefale.

-Daniel

Kontaktinformasjon

Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 70

4309 Sandnes

Telefon: +47 51 60 83 00

booking@kronen-gaard.no

Se på Google Maps