Julebord på Historiske Kronen Gaard Hotell

Vi tilbyr ferdige julebordspakker med underholdning og tradisjonsrik julemat i historiske omgivelser.

Velkommen til årets julebord på Kronen Gaard!

Se vår julebordmenyBestill et rom

Litt om oss

Velkommen til
Kronen Gaard Hotell

Kronen Gaard Hotell er et annerledes, koselig og intimt hotell. Hovedhuset i sveitserstil ble bygget i 1898 av trelasthandler Gabriel Block Watne til bruk som sommerbolig. Gården ble etter hvert et yndet samlingssted for slekt og venner, kjent for god mat og stor selskapelig aktivitet. Dette la grunnlaget for den koselige og uformelle stemningen som fremdeles hersker over stedet.

Kjøkkenet på Kronen Gaard Hotell er viden kjent for sin ærlige tilnærming til maten, med råvarer fra lokale leverandører. Naturen og omgivelsene står i vakker vårblomstring fra april, til høstens fargeprakt i september. Den vakre hengebøken som preger eiendommens sørside er trolig Rogalands eldste, plantet i 1907.

Kronen Gaard er ett av De Historiske Hotell og Spisesteder.

4-retters middag med

Christian André Pettersen

Fikk du ikke billetter til vår forrige fantastiske middag med CAP? Da har du muligheten nå!

16. oktober er det igjen klart for en 4-retters middag med Christian André Pettersen og reisen gjennom Bocuse d’Or, via Årets Kokk som går av stabelen 24. september – og til Kronen Gaard Hotell.

Mange års hardt arbeid var lagt ned for å bli offisielt kronet, først som Europas beste kokk i Torino 2018, deretter som verdens tredje beste kokk i Lyon 2019, men Christian gir seg ikke med det!

Under Årets Kokk 24. september i år står han igjen som èn av fem kandidater som skal kjempe om å representere Norge i Bocuse d’Or EM i Tallinn 2020 og Bocuse d’Or VM i Lyon 2021.

Håper dere vil dele denne unike kvelden sammen med oss!

 

Bare det beste

Kom og smak på vår deilige buffet

Hver søndag serverer vi vår deilige og tradisjonsrike søndagsbuffet i våre historiske lokaler fra klokken 13.00 – 17.00.

Buffeten består av kalde og varme retter, desserter og kaffe.

Standard dobbeltrom

10 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Vårt standard dobbeltrom er på 10 kvadratmeter, og har en komfortabel dobbeltseng og eget bad. Alle rommene har gratis WiFi, flatskjerm-TV, telefon og hårføner. Frokosten er selvfølgelig inkludert i prisen. 

fra 1 395,- / per natt

Junior suite

16 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Vår junior suite har god størrelse på 16 kvadratmeter med en stor dobbeltseng. Her er det egen sittegruppe, og et stort godt bad. Det er også en flatskjerm-TV, kaffemaskin, vannkoker, hårføner og badekåpe på rommet. Frokosten er selvfølgelig inkludert i prisen. 

fra 1 495,- / per natt

Referanser

Dette sier folk om oss

Herskapelig hotell med hyggelig og imøtekommende betjening. Vi hadde 5 retters middag som var bare en opplevelse! Nydelig frokost, fine rom og gode senger. Kan anbefales! 

-Sissel

Det var en MEGET behagelig opplevelse å tilbringe nærmere et døgn på Kronen Gaard. Flott beliggende noe utenfor allfarvei, flotte rom og interiør ellers, med noe historie i veggen fra fordums tid.

-Finn

Min bedrift hadde kurs på dette stedet med overnatting og meget koselige og vennlige folk som jobber her. En meget koselig plass med fine omgivelser og kunne tenkt meg å besøke denne plassen igjen og kan anbefale det til andre.

-Jostein

“Fredelig.”

Besøkt vårt på Kronen Gaard kan ikke beskrives som noe annet enn fredelig. Omgitt av en flott hage og stille omgivelser fikk vi en god natts søvn hver dag. Kronen Gaard ligger veldig fredelig til, men samtidig utrolig sentralt. Med kort vei til sentrum og bare en 20 minutters kjøretur til fergekaien som tar deg rett til Preikestolen er dette absolutt et hotell jeg vil anbefale.

-Daniel

Kontaktinformasjon

Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 70

4309 Sandnes

Telefon: +47 51 60 83 00

Faks:  +47 51 60 83 01

booking@kronen-gaard.no

Se på Google Maps

Kronen Gaard

Lutsiveien 70,
4309 Sandnes