Lokaler med sjel

En unik ramme for din feiring

Uansett om det er bursdag, jubileum, dåp, konfirmasjon, sommerfest, julebord, eller bare en samling over et godt måltid, garanterer vi en minnerik opplevelse på Kronen Gaard.

Våre selskapstradisjoner spiller like stor rolle i dag som den gangen Gabriel og Beate Block Watne stod for selskapelighetene på slutten av 1800 tallet. Våre landlige og historiske omgivelser er med på å sette den rette rammen for både formelle og uformelle feiringer. 

 Ærlighet varer lengst, er det et ordtak som heter. Kjøkkenet på Kronen Gaard Hotell har dette som sin filosofi, ærlig mat står i sentrum. Med ekte og ærlig mat mener vi at råvarene er hentet fra lokale leverandører.

Vår kjøkkensjef velger selv ut råvarene og garanterer deg en smaksopplevelse av de sjeldne – selvsagt kombinert med personlig og upåklagelig service i våre stemningsfulle stuer. Kronen Gaard Hotell er et godt sted å feire livets store dager!

Selskapslokaler
 • Restaurant «De gamle stuene»
  Vår hovedrestaurant har kapasitet på inntil 60 gjester.
 • Kronesalen
  Vårt selskapslokale har kapasitet på inntil 110 gjester.
 • Bryggerhuset
  Vårt selskapslokale har kapasitet på inntil 40 gjester.
 • Bøkestuen
  Selskapslokale i 2. etg med egen terrasse, kapasitet på inntil 20 gjester.
 • Gaardshuset
  Kan reserveres til 15 gjester for å nyte de sene nattetimer.

 Jul på Kronen Gaard

I en travel førjulstid er det hyggelig å samle gode kollegaer, venner og familie til julelunsj eller julebord. Vi byr på en tradisjonell julebuffet med dufter og smaker av velkjente juleklassikere som pinnekjøtt, sprøstekt svineribbe, hjemmelaget kålrabistappe, medisterkaker og mye annet godt. 

Julelunsj – serveres alle ukedager fra 21. november fra kl. 11.00 – 13.00
Ta en pause fra hverdagen, samle gode venner og kollegaer til vår tradisjonelle julelunsj. La de gode samtalene flyte over et godt hjemmelaget måltid, og lag nye minner til årene som kommer. 

Julebord – fredager og lørdager fra 18. november
Vi er kjent for vår særegne atmosfære og gode matopplevelser, og gleder oss til å ønske våre gjester velkommen til et eventyrlig juleselskap i historiske omgivelser. Nydelig sang og underholdning av Karin Hodne fra 18. november til 18. desember.

Send forespørsel

Bryllup

På Kronen Gaard Hotell har vi lang erfaring med å arrangere brylluper i ulike varianter. La bryllupsdagen deres bli en dag dere vil minnes i evig tid.

Kronen Gaard Hotell har mange ulike bryllupskonsept, enten om det er sommerbryllup med vielse ute i hagen, under det gamle bøketreet, på tunet eller vinterbryllup med fakler og bål. Vi kan tilby alt som et vakkert bryllup bør inneholde. Fra våre landlinge og unike omgivelser, til et kjøkken som tilbyr deilige retter fra de beste lokale råvarene, det gode vertskapet og den romantiske stemningen. Vår egen vinkelner velger gjerne ut viner som passer til den valgte menyen. 

Vi dekker opp med hvite duker, tøyservietter, nypusset sølv og blomster fra vårt lokale gartneri. Boblene står klar til å sprettes og vertskapet møter gjestene i den vakre hagen, eller i vår stemningsfulle vandrehall som også passer perfekt til mingling før og etter middag. Har dere egne ønsker for valg av dekorasjon, blomster, farger og utforming, er dere mer enn velkomne til å sette deres personlige preg på utsmykkingen. Sammen med nydelige selskapskaker, god lokal mat og våre historiske omgivelser, setter dette prikken over i’en på selskapet. 

Uansett hva du velger skal vi sørge for gode minner som kan gjemmes i hjertet og tas frem om og om igjen.

Bryllupspakke

Vi ønsker at skuldrene skal senke seg og at dere skal kunne slappe av. Derfor har vi satt sammen en bryllupspakke som gjør planleggingen litt enklere.

Pakken inkluderer følgende:

3 retters middag med Meny
De Gamle Stuene

Kaffe til desserten

Kaffe som serveres til medbragte kaker

Lokalleie

Bordoppdekk med hvite duker og tøyservietter og hvite lys

Hvite stoltrekk

Nattmat

Brudesuite med frokost

Omvisning og planleggingsamtaler

AV-utstyr

 kr 1085,- per person

Vinpakke

Ett glass musserende til velkomst, 2 glass husets vin til middagen kr 375,-

Ett glass musserende til velkomst, 3 glass husets vin til middagen kr 500,-

Livets merkedager

Enten det er barnedåp eller konfirmasjon, 60-års dag eller bryllupsdag, hvor lettvint er det ikke å kunne lene seg tilbake og stole på at vi tar oss av det: Det viktigste blir for oss å tilrettelegge for en dag som gir gode minner, hvor dere skal få slappe av og nyte god og varm mat.

Vi hjelper dere med å velge alt fra bordoppsett, til musiker eller transport hvis dette skulle være aktuelt. For et personlig preg på arrangementet er ofte egne blomster og medbrakte kaker en suksess, så passer vi på å stille med resten.

Send forespørsel

Minnestund

En minnestund eller minnesamvær er der familie og venner samles over et måltid, og minnes den avdøde etter seremonien. Mange opplever denne samlingen som en fin avslutning på en tung dag.

På Kronen Gaard vet vi hvor viktig det er med en verdig ramme for en slik sammenkomst. Vi arrangerer det hele i diskret samarbeid med pårørende og venner, slik at de etterlatte slipper å bekymre seg for det praktiske.

Kontakt oss så hjelper vi deg med å organisere en minnestund for familie og venner.

Buffet

Buffetservering gir mer mulighet for bevegelse og bedre kommunikasjon mellom gjestene. Vi setter kaffe og hvis ønskelig mineralvann på bordene. For å sette et ekstra personlig preg, kan egne kaker medbringes.
Fra kr 385,- per person

Send forespørsel

Sommerfest i hagen

Kronen Gaard gir deg sommerens høydepunkt med en lystig fest på landet. Du blir servert smaken av sommer med mat fra grillen og god drikke i glasset.

Rolige og vakre omgivelser sikrer topp stemning for alle som deltar. Fra midten av mai har vi telt i hagen. Vi stiller med lune pledd og varme kilder om det skulle bli en kjølig sommeraften.

For mer informasjon kontakt oss i dag. 

(Gjelder for selskaper over 20 personer)

Sommermeny