Kronen Gaard Hotell
Kronen Gaard Hotell

VÅRE ROM

En god natt søvn er en selvfølge på Kronen Gaard Hotell. I landlige omgivelser våkner du til fuglekvitter og sus fra trærne. 

Velkommen til oss

Historiske værelser

På Kronen Gaard våkner du bare 5 minutter fra Sandnes sentrum, 15 minutter unna Stavanger sentrum og 15 minutter fra flyplassen. Vi har 32 værelser – alle med hver sin historie. Du får muligheten til å ta del i en spennende tidslinje – hold selskap i Bryggerhuset, bo i vår flotte Brudesuite som ligger i det gamle hønsehuset, eller hva med overnatting på det gamle isolatet?

NY! Flybussen Sandnes – henta.no
Bestill flybuss til en holdeplass nær deg. Se nettsiden, henta.no eller egen app for mer informasjon og for bestilling av billetter. Booking av reise må skje innen kl. 18.00 dagen i forveien. Bruk kodeord «GjestKronenHotels» for gjesterabatt.

Frokost åpningstider
kl. 07.00 – 10.00, fra mandag til fredag

kl. 08.00 – 10.30, på lørdager og søndager

Ankomst og avreise
Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreise dag må du sjekke ut senest kl. 12.00.

Avbestilling og uteblivelse
Med mindre annet er avtalt skal avbestilling skje senest kl. 12.00 dagen før ankomst. Ved uteblivelse eller for sen avbestilling vil første natt av opphold bli belastet.

Koselige og deilige senger

Våkne opp fullt uthvilt, til fuglesang

Gratis trådløst internett

Surf på nettet så mye du ønsker

Flatskjerm-TV på rommet

Se alle dine favorittfilmer og serier

Frokost inkludert

Nyt en deilig frokost om morgenen

Standard ENKELTROM

6 kvadratmeter
1 person
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Et enkelt rom i rolige omgivelser. Perfekt og koselig for enkeltreisende. Alle rommene har flatskjerm-TV, Gratis WiFi, hårføner og eget bad. Rommet har også utsikt som gir ro i sjelen, samt et historisk element.

Standard DOBBELTROM

10 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Vårt standard dobbeltrom har en komfortabel dobbeltseng og eget bad. Alle rommene har flatskjerm-TV, gratis WiFi og hårføner. Rommet har også utsikt som gir ro i sjelen, samt et historisk element.

Junior Suite

16 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Junior suite har god størrelse på 16 kvadratmeter med en stor dobbeltseng. Her er det egen sittegruppe, og et stort godt bad. Det er også en flatskjerm-TV, gratis WiFi, kaffemaskin, vannkoker, hårføner og badekåpe på rommet. Rommet har også utsikt som gir ro i sjelen, samt et historisk element.

SUITE

20 kvadratmeter
2 personer
Gratis WiFi
  Frokost inkludert

Suiten vår er 20 kvadratmeter og har eget bad og separat stue. Suiten er veldig koselig og møblert med en stor dobbeltseng, en TV, kaffemaskin, vannkoker, hårføner og bådekape. Rommet har også utsikt som gir ro i sjelen, samt et historisk element.

FAmilierom

18 kvadratmeter
3 personer
Gratis WiFi
Frokost inkludert

Vår familierom har eget bad, en stor dobbeltseng eller to enkeltsenger, og en komfortabel sovesofa. Rommet har også en TV og hårføner. Rommet har også utsikt som gir ro i sjelen, samt et historisk element.

Godt å vite

Ankomst og utsjekk

Du kan sjekke inn fra kl. 15.00 på ankomstdagen. På avreisedag må du sjekke ut senest kl. 12.00. Rommet er reservert frem til kl. 18.00 på ankomstdagen. Dersom du ankommer senere enn 18.00 må du garantere din reservasjon med kredittkort. Dersom reservasjon ikke er garantert for sen ankomst eller at du har forhåndsbetalt kan din reservasjon bli kansellert etter kl. 18.00.

Avbestilling og uteblivelse

Med mindre annet er avtalt skal avbestilling skje senest kl. 12.00 dagen før ankomst. Ved uteblivelse eller for sen avbestilling vil første natt av opphold bli belastet. For garanterte eller forhåndsbetalte reserverasjoner vil hele oppholdet bli belastet.

Kontaktinformasjon

Kronen Gaard Hotell

Lutsiveien 70

4309 Sandnes

Telefon: +47 51 60 83 00

booking@kronen-gaard.no

Se på Google Maps