Eventyret venter

Kortferier

Nyt aktive, spennende dager hos oss.
Nyt en av våre kortferier – kan det være en spennende biltur gjennom en historisk rute, en kajakktur langs skjærgården utenfor Jørpeland eller en vakker sommerbåttur inn majestetiske Lysefjorden?
Vi har kortferier som vil skape minner for livet

Discovery Route

En 4-dagers historisk bilferie gjennom
Fjord-Norge!

Vi har børstet støvet av den historiske turistruten Discovery Route (rv. 13) gjennom Fjord-Norge, fra Stavanger til Bergen.

Ruten har eksistert siden 1880-tallet, da turister kom med hest og kjerre for å oppleve den storslagne naturen med fjell, isbreer, krystallklare elver, brusende fosser og rene fjorder. I dag danner naturen utgangspunktet for et unikt og variert tilbud av utendørsaktiviteter og opplevelser. Underveis kan du bo på historiske hoteller.

Langs Discovery Route finner du klassiske fotturer, berømte fosser og noen av de mest populære turistattraksjonene i Norge: Preikestolen og Trolltunga.

Dag 1: Ankomst Sandnes, velkommen til Kronen Gaard Hotell
Dag 2: Avreise mot Suldal og Energihotellet
Dag 3: Avreise mot Voss og Fleischer’s Hotel
Dag 4: Utsjekk og nye eventyr

Inkludert i denne pakken:

  • 1 overnatting på Kronen Gaard Hotell inkludert middag og frokost
  • 1 overnatting på Energihotellet inkludert middag og frokost
  • 1 overnatting på Fleischer’s Hotel inkludert middag og frokost

Gjelder: 5/3 – 30/11
Startsted: Stavanger/Sandnes
Varighet: 3 netter/4 dager
Transport: Egen bil

Opplev Lysefjorden

Lysefjorden er for mange en godt bevart hemmelighet som skjuler noen av verdens mest spektakulære syn. Opplev fjorden, Preikestolen og bylivet på denne kortferien i Rogaland

Omgitt av spektakulære naturfenomen, ulendt landskap og dramatiske fjell er et fjordcruise på Lysefjorden den perfekte måten å oppleve noen av Norges mest kjente motiver med full komfort. Kombinert med et opphold på et av regionens historiske hotell er dette en komplett opplevelse som kan ta pusten fra enhver!

Denne pakken inkluderer:

  • 1 overnatting med frokost
  • Middag
  • Fjordcruise på Lysefjorden