Aktiviteter

Med mye flotte natur og fantastiske omgivelser har vi et bredt utvalg av aktiviteter å tilby – både innendørs og utendørs. Kronen Gaard Hotell tilbyr alt fra sykkel og kanoutleie – perfekt om sommeren – og kjøkkenteater, vinsmaking og piknik.

Disse aktivitetene er gode tillegg til møter og konferanser, men også for private grupper.

Kjøkkenteater

Har du noen gang lurt på hvordan det er å jobbe som kokk eller servitør? Her har du sjansen! På vårt kjøkkenteater får grupper opp til 50 personer prøve å drive et kjøkken. Med kyndig veiledning lager man egen mat, dekker bord, lager egne blomsterdekorasjoner og ikke minst smaker og velger vin. Vi garanterer at dere får en hyggelig kveld, varighet ca. 3 timer.

Pris kr 995,- pr person eks. drikke. Minimum 9 personer.

Ølsmaking

Roger Sund tar dere med på en reise gjennom ølets verden. 8-10 sorter øl med smak av karamell, aroma av eple og hønning, stekt rosin og svart sjokolade. Her settes smaksløkene i sving og dere vil garantert få et annet forhold til øl etter denne kvelden. Varighet på arrangement er ca. 1,5 timer og passer best for grupper opptil 30 personer.

Pris kr 695,- pr person. Minimum 6 personer.

Lån en sykkel

Lån en sykkel og ta turen ned til gågaten i Sandnes sentrum eller velg en landlig rute og nyt frisk luft og naturen fra sykkelsete. Vi smører gjerne nistepakke for dere, eller ta lunsjen tilbake på hotellet.

Kanotur

Ta tiden tilbake og nyt lyden av bølgeskvulp og fuglekvitter i det vakre Lutsivassdraget. Vi lager gjerne spennende piknikposer til dere eller stiller med en annen bevertning om det er ønskelig. Om dere velger å padle en time eller en hel dag er opp til dere. Vi kan forsyne dere med påfyll og transport er en enkel sak.

Pris kr 300,- pr kano. *Vi har 11 kanoer.

Lunsjturen

Hva med en liten tur i nærområdet? Sandnes forfatteren Jack Rostøl som også er en ivrig turgåer har laget en egen tur for Kronen Gaard Hotell som vi kaller lunsjturen. Turen tar bare 45 minutter derav navnet. Naturopplevelsene er mange, hører du fuglekvitter?

Teambuilding på Tunet

Dette kan være en flott anledning å gjøre noe gøy sammen og investere i arbeidsmiljøet. Vi har et fleksibelt program som kan tilpasses etter ønske. Aktivitetene våre utfordrer dere i samarbeid, intelligens, kommunikasjon og lederegenskaper. Vårt mål er at alle skal kunne delta, kose seg og ha det morsomt. Vanlige uteklær og sko holder i massevis!

Varighet ca. 1 time. Pris kr 6500,- for gruppen.

Skogsprett Klatrepark

Skogsprett ligger bare en 10-minutters kjøretur fra Kronen Gaard Hotell, og tilbyr 5 unike baner i forskjellige vanskelighetsgrader.

Det er det perfekte stedet for fartsfylt og morsom teambuilding!

Tur til Dalsnuten

En av regionens populære toppturer som med sine 323 moh byr på fantastisk utsikt ut over Sandnes, Sola og Stavanger for å nevne noen steder. På vei ned fra Dalsnuten kan man stoppe ved Revholdstjørn og ta seg en velfortjent dukkert om det skulle friste å kjøle seg ned en varm sommerdag. Turen starter på Gramstad som ligger en 10-minutters kjøretur fra Kronen Gaard Hotell.

Tur til Ulvanuten

Tur med guide til vanntanken på Ulvanuten. Der oppe er det en fantastisk utsikt over Jæren. I tillegg blir det enkle, morsomme aktiviteter av ca. en times varighet oppe ved vanntanken. Aktivitetene krever ingen skumle høyder eller stunt. Gruppen blir delt inn i to lag som «kjemper» mot hverandre. Før dere reiser fra hotellet så vil dere få noen oppgaver som skal fremføres oppe ved vanntanken.

Pris kr 6500,- for gruppen.

Fotokreditt Anne Grethe Brandal