Lokaler med sjel

En unik ramme for din feiring

Uansett om det er bursdag, jubileum, dåp, konfirmasjon, sommerfest, julebord, eller bare en samling over et godt måltid, garanterer vi en minnerik opplevelse på Kronen Gaard.

Våre selskapstradisjoner spiller like stor rolle i dag som den gangen Gabriel og Beate Block Watne stod for selskapelighetene på slutten av 1800 tallet. Våre landlige og historiske omgivelser er med på å sette den rette rammen for både formelle og uformelle feiringer. 

 Ærlighet varer lengst, er det et ordtak som heter. Kjøkkenet på Kronen Gaard Hotell har dette som sin filosofi, ærlig mat står i sentrum. Med ekte og ærlig mat mener vi at råvarene er hentet fra lokale leverandører.

Vår kjøkkensjef velger selv ut råvarene og garanterer deg en smaksopplevelse av de sjeldne – selvsagt kombinert med personlig og upåklagelig service i våre stemningsfulle stuer. Kronen Gaard Hotell er et godt sted å feire livets store dager!

Selskapslokaler

 • Restaurant «De gamle stuene»
  Vår hovedrestaurant har kapasitet på inntil 60 gjester.
 • Kronesalen
  Vårt selskapslokale har kapasitet på inntil 110 gjester.
 • Bryggerhuset
  Vårt selskapslokale har kapasitet på inntil 40 gjester.
 • Bøkestuen
  Selskapslokale i 2. etg med egen terrasse, kapasitet på inntil 20 gjester.
 • Gaardshuset
  Kan reserveres til 15 gjester for å nyte de sene nattetimer.
 • «Orangeriet»
  Selskapslokale med plass til inntil 100 gjester.

Livets merkedager

Uansett om det er en hjertevarm morsdag, farsdag, jubileum eller en høytidelig feiring av 17. mai, er Kronen Gaard stedet hvor gode øyeblikk blir skapt og varer livet ut. Vår historie som yndet samlingssted for Gabriel og Beate Block Wathne sine gjester, har formet vårt engasjement for å arrangere minneverdige selskap, og denne tradisjonen lever videre.

Vi tilbyr en rekke stemningsfulle selskapslokaler som rommer alt fra intime samlinger til større arrangementer. Uansett hva du feirer, vil vi hjelpe deg med å velge det perfekte lokale for anledningen, og en selskapsmeny nøye sammensatt av vår dyktige kjøkkensjef som  byr på en smakfull opplevelse.

Utstyr og transport

Vi kan bistå dere med alt fra transport, bordoppsett til livemusikk og underholdning, slik at dere kan lene dere tilbake og nyte en minnerik dag.

Bryllup

På Kronen Gaard Hotell har vi lang erfaring med å arrangere bryllup i ulike varianter. La bryllupsdagen deres bli en uforglemmelig opplevelse. Vi tilbyr varierte bryllupskonsepter, enten det er sommerbryllup under det gamle bøketreet i vår vakre hage eller et romantisk vinterbryllup med fakler og bål. Våre historiske omgivelser, deilige retter fra lokale råvarer, og dedikerte vertskap vil skape den perfekte rammen rundt deres store dag.

Dåp

Dåp og navnefester er øyeblikk fylt med symbolsk betydning, og vi er stolte over å være vertskap for livets første merkedag. Våre selskapslokaler har en innbydende atmosfære som omfavner både familie og venner. Her kan dere gjerne legge deres personlige preg på arrangementet, med egne dekorasjoner og medbrakte kaker som vil gjøre dagen enda mer minneverdig.

Konfirmasjon

Markeringen av overgangen til voksenlivet er en begivenhet som fortjener å bli feiret. På Kronen Gaard tilbyr vi en elegant og passende setting for konfirmasjonsfeiringen. La vårt erfarne team hjelpe dere med å skape en minneverdig dag som hedrer denne viktige milepælen.

Minnestund

En minnestund eller minnesamvær gir familie og venner muligheten til å samles over et måltid og minnes den avdøde etter seremonien. På Kronen Gaard forstår vi hvor viktig det er å skape en verdig ramme for slike øyeblikk. Vi tar oss av alle praktiske detaljer i diskret samarbeid med pårørende, slik at dere kan fokusere på å dele minner og støtte hverandre.

Sommerfest i landlige omgivelser

Nyt den milde sommerluften på Kronen Gaard Hotell hvor kvelden starter med en aperitiff ute i den naturskjønne hagen hvor forventningene til kvelden bygger seg opp. Etter en hyggelig samling utendørs, blir gjestene guidet inn i kveldens festlokale, enten det er vårt elegante Orangeri eller de koselige stuene. Vi serverer smaken av sommer med ferske, lokale råvarer akkompagnert av utvalgt drikke som harmonerer med måltidet. Når solen går ned blir det god stemning i baren og gjestene kan nyte de siste timene av sommerkvelden ute i skiferhagen med sommerblomster, varmelamper, myke pledd og tente lys.

På Kronen Gaard Hotell har vi dedikert oss til å skape uforglemmelige øyeblikk for deg og dine gjester. La oss være vertskap for livets merkedager og opplevelser du vil lengte tilbake til.

Jul på Kronen Gaard Hotell

Velkommen til våre unike, historiske selskapslokaler, inkludert det nyåpnede Orangeriet med glasstak og levende lys. Nyt en bugnende julebuffet med klassiske favoritter som ribbe, pinnekjøtt, juletorsk, hjemmelaget vegansk julesteik og alt av det gode velkjente tilbehøret. Fredag og lørdag blir det levende musikk av Jan Ove Lundgreen som skaper god stemning i baren etter middagen og dere kan danse utover de tidlige nattetimer.