Kronen Hotels

Hos Kronen Hotels lever vi for å gi våre gjester gode opplevelser basert på norsk kultur, natur og historie. Vi forsøker å sikre at våre gjester har et minneverdig opphold, med god natts søvn, god mat og gode opplevelser som varer livet ut. I tillegg til våre flotte hoteller, er vi berømte for våre utmerkede menyer basert på deilig lokal mat.

Enten du velger å bo i Stavanger eller Sandnes, vil du aldri være langt fra fjordene, stranden eller byen. Med den endeløse horisonten på den ene siden, og majestetiske fjorder og robuste fjell på den andre, er vi et godt utgangspunkt for en tur til den berømte Preikestolen eller Kjerag.

Nyhetsbrev

11 + 11 =

Vi bruker dette kontaktskjemaet for å komme i kontakt med alle som har spørsmål angående våre tjenester. Informasjonen din vil bli holdt privat, og ikke omfordelt til noen tredjeparter, og heller ikke brukt til markedsføringsformål. Se vår personvernpolicy for mer informasjon om hvordan vi bruker informasjonen din.

Kontakt oss

Merk at denne siden er for henvendelser til KRONEN HOTELS.
Hvis du ønsker å sende en melding til et spesifikt hotell, kan du gå til hotellets Kontakt oss-side.

Kronengruppen AS

c/o St. Svithun Hotell
Gerd-Regna Bloch Thorsens gate 8
4011 Stavanger
Norge

Den perfekte gaven

Kjøp et gavekort til noen du er glad i!

Gavekort fra Kronen Hoteller og Restauranter gir deg tilgang til flere av Sandnes, Stavanger og Jærens beste fasiliteter og opplevelser – fra fantastisk kulturell bespisning, til romantiske weekendferier og valentins spesialtilbud. Sørg for å sjekke ut alle våre nåværende tilbud her.

Chris Andre Pedersen

Konserndirektør / CEO
chris@kronenhotels.no
+47 91 15 09 27

Therese Alberto

Controller & Prosjektleder
therese@kronenhotels.no
+47 94 08 04 49